● Tibet Kızları ●

Kızlar benim eskiden belim 66 cm civarı idi yani tibete başlamadan önce. Artıp azalıyordu bu sayı. Ama şu aralar şaka gibi 58 cm oldu. Ve Tibet dışında hiçbir sporla ugraşmıyorum ki düz bir bel degil de kıvrımlı bir bel şeklinde şekilleniyor. Bu sabah ölçtüm. Uzun zamandır ölçmüyordum . Gerçi daha da düşmesini istemiyorum ya 60 falan iyidir tekrardan 60'da sabitlemeyi düşünüyorum bel ölçümü

Kızlar benim eskiden belim 66 cm civarı idi yani tibete başlamadan önce. Artıp azalıyordu bu sayı. Ama şu aralar şaka gibi 58 cm oldu. Ve Tibet dışında hiçbir sporla ugraşmıyorum ki düz bir bel degil de kıvrımlı bir bel şeklinde şekilleniyor. Bu sabah ölçtüm. Uzun zamandır ölçmüyordum . Gerçi daha da düşmesini istemiyorum ya 60 falan iyidir tekrardan 60'da sabitlemeyi düşünüyorum bel ölçümü
58 mi 😍 keske benim olsa
Benim de 66 67 civarı...58'e hayir demem ince belin hastasıyız 😁

58 mi 😍 keske benim olsa
Benim de 66 67 civarı...58'e hayir demem ince belin hastasıyız 😁
Sabah zaten şok oldum 58cm oldugunu görünce. Açıkçası bu kadar beklemiyordum :KK55: ama cidden Tibet bir harika.
Ocaktan beridir düzenli yapıyorum. Degişimler çok güzel :cool:
Spordan gram anlamayan ve ilgilenmeyen ben spor hastası oldum :))

icimizde kralice varmis haberim yokkk. F FfeRriDde 21 e ulasmissinnn ya sen😲 vakit yok bu ara bakamiyorum uzun uzun sayfalara. mutlaka geriye donuk okuyacam ama bi ozet gecsene bacim neler oldu neler bitti sendee 😚😚😚
Öncelikle severek yapmaya çalışın. Görev gibi görülünce zorluyor diye düşünüyorum.
Şu an bana bu etkiler normal geliyor (yanlış anlaşılmasın hala bu etkiler deva ediyor) ama ilk başladıgım sıralarda hissettiklerim:
=saçlarımın dökülmesini büyük oranda durdu
=Görüş kabiliyetim arttı. Eskiden uzaktaki insanları puslu gibi görmeye başlamıştım.
=popomu dikleştirdi.
=Çok hafif hissedilen karın kası var. Çok güzel duruyor :)
=Belim baya inceledi. Kıvrımlı bir şekilde.
=Kesinlikle daha sıkı, esnek bir vucudu hissetmeye başlıyorsun. Hantal gibi oldugumu spora başlayınca hissetmiştim.
= Mesela benim belimde gamzelerim varmış ama belirsiz oldugu için fark etmiyordum. Onlar baya baya kendini belli etmeye başladı.
=Sporla beraber daha mutlu hissediyorum.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Tabi bunlar dışarıdan gördüklerim. Eminim ki içeride de düzenleme yapıyordur benim bihaber oldugum şeyler vardır.

Öncelikle severek yapmaya çalışın. Görev gibi görülünce zorluyor diye düşünüyorum.
Şu an bana bu etkiler normal geliyor (yanlış anlaşılmasın hala bu etkiler deva ediyor) ama ilk başladıgım sıralarda hissettiklerim:
=saçlarımın dökülmesini büyük oranda durdu
=Görüş kabiliyetim arttı. Eskiden uzaktaki insanları puslu gibi görmeye başlamıştım.
=popomu dikleştirdi.
=Çok hafif hissedilen karın kası var. Çok güzel duruyor :)
=Belim baya inceledi. Kıvrımlı bir şekilde.
=Kesinlikle daha sıkı, esnek bir vucudu hissetmeye başlıyorsun. Hantal gibi oldugumu spora başlayınca hissetmiştim.
= Mesela benim belimde gamzelerim varmış ama belirsiz oldugu için fark etmiyordum. Onlar baya baya kendini belli etmeye başladı.
=Sporla beraber daha mutlu hissediyorum.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Tabi bunlar dışarıdan gördüklerim. Eminim ki içeride de düzenleme yapıyordur benim bihaber oldugum şeyler vardır.
21 tekrarla birlikte spor da mı yapıyorsunuz?
Bu tibet egzersizlerini acaba spordan evvel ısınma gibi yapabilir miyiz?

21 tekrarla birlikte spor da mı yapıyorsunuz?
Bu tibet egzersizlerini acaba spordan evvel ısınma gibi yapabilir miyiz?
Bunun dışında hiçbir spor hareketi yapmıyorum.
Sadece Tibet yaptım.
Ayrıca sırt kemik yapımda da düzelme oldu mesela. Onu yukarı yazmayı unutmuşum.
Maalesef o konuda bir bilgim yok.

5.tekrara gectim bugün acaba gecmesemiydim dedim 3 tekrar eskisine göre aşırı zorlandım 1 hafta daha uzatsamiydim dedim ama 5 tekrar daha iyi geldi gibi...

X