- 4 Mayıs 2011
- 24.326
- 45.721
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #6.921
Ben deBugün yaptım tibeti :) Kova hatunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben deBugün yaptım tibeti :) Kova hatunu
Sanırım benim tibet akşama kaldıBugünkü Tibet de tamam
Yarın 7 tekrara geçiyorum
Ben zaten yaklaşık 1 sene önce başladığımda hızlı etki görebileceğim tarihte başlamıştım. Ama şuan zorla yapıyorum resmen o kadar ilerlemişken de bırakmak istemiyorum. Yorumlar beni çok gaza getiriyordu ama zorla yapmak da doğru mu bilemiyorum. Kafamda deli sorular:))O hayal kimde yok ki
Ya üzüldüm artik etki gormemene,
Peki vücudun? Sıkılık duruyor mu?
Acaba biraksan yeniden başlasan su kozmik bakıma göre etkilerin daha cok ve daha hızlı görüldüğü bir tarihte baslasan mi?
Gerci bilmedigimiz etkilerin illaki vardır ama sen gözlemlemedikten sonra pek bir onemi yok sadece biraz ara vererek anlayabilirsin aslında su an anda etkisi olup olmadığını bu da sana ilerisi icin done olurdu...
Yani icinden nasıl geliyorsa öyle yap ne desem bilemedimBen zaten yaklaşık 1 sene önce başladığımda hızlı etki görebileceğim tarihte başlamıştım. Ama şuan zorla yapıyorum resmen o kadar ilerlemişken de bırakmak istemiyorum. Yorumlar beni çok gaza getiriyordu ama zorla yapmak da doğru mu bilemiyorum. Kafamda deli sorular:))
Evettt bugün geçtim
Bende aynen bu şekilde yapıyorum :) bunlara dikkat ediyorum yaparkenKızlar kendimde fark ettigim sizinle de paylaşmak istedigim birkaç küçük ayrıntı var.
Öncelikle sporu yaparken üzerinizde ne kadar az kıyafet varsa o kadar işiniz kolaylaşıyor. Yani bol bir şort üzerine yine bol bir atlet olabilir yani sizi sıkmayan ferah şeyler.
Ayaklarınız kesinlikle yalın bir halde çorapsız olsun.
Bence spor yaparken müzik falan dinlemeyin hatta mümkünse gayet sessiz bir ortam olsun. Çünkü o şekilde anca konsantre olup hissedebiliyorsunuz tibeti. Müzikle denedim ve Tibetten zevk almadım garip bir şekilde.
Kesinlikle karnınız doluyken tibete yönelmeyin, mümkünse gayet açken yapın. Karnım doluyken birkaç kez yaptım ve resmen Tibetten soguyordum çünkü hareketler aşırı zorladı beni :)
Ne kadar güzel bende ediyorum demeyi cok isterdimBanlanlandim yazamadım ama tibete devam :)
gece gelen uyku kaçıran enerji bende de var ya...tibet yaparken ekstradan artıyor...ama cok tekrara gelemedim bende uzun zamandirMerhaba 7. Tekrardayım ben bu hareketleri yaparken uyuyamıyorum. Geçen yıl da 13 tekrara kadar çıkıp bırakmıştım ilk haftalar uykuya dalarken zorlanıyordum Gün içinde birkaç dk da olsa kestirme ihtiyacı hissediyorum
Gel baslayalim birlikteBen iyice bıraktım.
Sen nerelerdesin yaf...naptınız kızlar görüşmeyeli kim nasıl devam edenlere imreniyorum valla
Bu sefer olur mu dersinGel baslayalim birlikte