-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #6.881
Merhaba arkadaşlar, siteye üye olalı fazla olmadı. Bu topuğu tesadüfen gördüm. Ben 5 Tibet ayinini yaklaşık 8 yıldır yapıyorum. Etkileri hakkında baya bir bilgim var yani. Aralarda 1 -2 haftalık, 1-2 günlük yapmadığım oldu, bir de hamilelik döneminde son 3-4 ay yapmadım.İlk başladığım zaman ilk 2-3 ay içinde net etkisini gördüm. O sıralarda biraz da sıkı çalışıyordum işyerinde.Kilo verdim, vücudum oldukça fit oldu, ellerim bile gençeşti. Enerjim arttı. Ancak ben saçlarımın beyazları için başlamıştım, 8 yılda beyazlarıma hiç ama hiç fayda etmedi, saç dökülmesi de her zaman vardı ve hala da var. Yani saçlarım dışında çok faydasını gördüm. Ayrıca şu anda kesinlikle doğum yapmış olmama rağmen vücudum genç kız gibi, yüzüm değil ama.Faydasını görürsünüz illa ki.
Ya maşallah 8 yıl devam etmek baya istikrar ve güçlü bir irade gerektiriyor. Demekki sonuçlar kişiden kişiye degişiyor çünkü bende ilk etkileri saç dökülmesinin durması ve gözlerde görmede düzelme olmuştu ki daha başlardayım. İnşallah ben de öyle yıllarca devam ederim.Merhaba arkadaşlar, siteye üye olalı fazla olmadı. Bu topuğu tesadüfen gördüm. Ben 5 Tibet ayıbını yaklaşık 8 yıldır yapıyorum. Etkileri hakkında baya bir bilgim var yani. Aralarda 1 -2 haftalık, 1-2 günlük yapmadığım oldu, bir de hamilelik döneminde son 3-4 ay yapmadım.İlk başladığım zaman ilk 2-3 ay içinde net etkisini gördüm. O sıralarda biraz da sıkı çalışıyordum işyerinde.Kilo verdim, vücudum oldukça fit oldu, ellerim bile gençeşti. Enerjim arttı. Ancak ben saçlarımın beyazları için başlamıştım, 8 yılda beyazlarıma hiç ama hiç fayda etmedi, saç dökülmesi de her zaman vardı ve hala da var. Yani saçlarım dışında çok faydasını gördüm. Ayrıca şu anda kesinlikle doğum yapmış olmama rağmen vücudum genç kız gibi, yüzüm değil ama.Faydasını görürsünüz illa ki.
Feride mesela vücut yumusaksa sıkı hale geliyor dimi sende öyle mi olduYa maşallah 8 yıl devam etmek baya istikrar ve güçlü bir irade gerektiriyor. Demekki sonuçlar kişiden kişiye degişiyor çünkü bende ilk etkileri saç dökülmesinin durması ve gözlerde görmede düzelme olmuştu ki daha başlardayım. İnşallah ben de öyle yıllarca devam ederim.
Evet mesela benim etim çok yumuşaktı ama şu an baya sıkılaşıyor. Hatta hafif kas oluşmaya başladı bile bunu ışık açısı ile fark ediyorum ve bu çok güzel görünüyor.Feride mesela vücut yumusaksa sıkı hale geliyor dimi sende öyle mi oldu
Super ya kaç ay oldu yapmaya başlayalıEvet mesela benim etim çok yumuşaktı ama şu an baya sıkılaşıyor. Hatta hafif kas oluşmaya başladı bile bunu ışık açısı ile fark ediyorum ve bu çok güzel görünüyor.
TeşekkürlerSuper ya kaç ay oldu yapmaya başlayalı
O tactan bende istiyom :))Teşekkürlerben aslında geçen yıldan beri yapıyorum ama düzenli degildi yapıp yapıp bırakıyordum. Ama çok şükür şimdi düzene girdi toplam 4 aydır bu şekildeyim.
Gel al bekliyorum zirvede. Zirveler soguk olur üşürsün üstünü sıkı giyinO tactan bende istiyom :))
Ben seninkini almaya değil kendiminkini oluşturmaya niyetliyim madem üşütür beraber paylaşırız battaniyeyiGel al bekliyorum zirvede. Zirveler soguk olur üşürsün üstünü sıkı giyin
Zaten benim battaniye baya büyük ikimiz sıgarız sorun degil o haldeBen seninkini almaya değil kendiminkini oluşturmaya niyetliyim madem üşütür beraber paylaşırız battaniyeyi
Merak etme yavaş ama emin adımlarla geliyorumZaten benim battaniye baya büyük ikimiz sıgarız sorun degil o haldeçok bekletme beni buralarda sonra canım sıkılıyor.
evet canım bugün hareketlerimi yaparak başlyorum inşallah
Kizlar ben start aldim an itibari ileMerak etme yavaş ama emin adımlarla geliyorum
Geldim bileKizlar ben start aldim an itibari ile
Gelinsenize
Etki etmiyor dersen etmez tabiBen de devam ediyorum 1 sene oldu heralde 21 tekrardayım ama zorla devam ediyorum yani artık etki mi etmiyor yoksa yaptığım bir yanlışlık mı var bilmiyorum halsiz hissediyorum ve cildim de güzel değil ama inatla devam ediyorum sanırım yaşlanmama hayaline tutuldum kaldım:))
İnan çok inanarak yapıyorum ama görünen köy klavuz ister miEtki etmiyor dersen etmez tabi
Nefees alış verisine dikkat et , hareketleri tam doğru uygulamiyo olabilirsin o zamanİnan çok inanarak yapıyorum ama görünen köy klavuz ister mi
O hayal kimde yok kiBen de devam ediyorum 1 sene oldu heralde 21 tekrardayım ama zorla devam ediyorum yani artık etki mi etmiyor yoksa yaptığım bir yanlışlık mı var bilmiyorum halsiz hissediyorum ve cildim de güzel değil ama inatla devam ediyorum sanırım yaşlanmama hayaline tutuldum kaldım:))