● Tibet Kızları ●

Ya maşallah 8 yıl devam etmek baya istikrar ve güçlü bir irade gerektiriyor. Demekki sonuçlar kişiden kişiye degişiyor çünkü bende ilk etkileri saç dökülmesinin durması ve gözlerde görmede düzelme olmuştu ki daha başlardayım. İnşallah ben de öyle yıllarca devam ederim.

Feride mesela vücut yumusaksa sıkı hale geliyor dimi sende öyle mi oldu

Ben de devam ediyorum 1 sene oldu heralde 21 tekrardayım ama zorla devam ediyorum yani artık etki mi etmiyor yoksa yaptığım bir yanlışlık mı var bilmiyorum halsiz hissediyorum ve cildim de güzel değil ama inatla devam ediyorum sanırım yaşlanmama hayaline tutuldum kaldım:))

Etki etmiyor dersen etmez tabi

O hayal kimde yok ki
Ya üzüldüm artik etki gormemene,
Peki vücudun? Sıkılık duruyor mu?
Acaba biraksan yeniden başlasan su kozmik bakıma göre etkilerin daha cok ve daha hızlı görüldüğü bir tarihte baslasan mi?
Gerci bilmedigimiz etkilerin illaki vardır ama sen gözlemlemedikten sonra pek bir onemi yok sadece biraz ara vererek anlayabilirsin aslında su an anda etkisi olup olmadığını bu da sana ilerisi icin done olurdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…