- 15 Ekim 2014
- 1.498
- 3.174
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
ay çok kibar sordun, hatır için denerim.
biraz inceleyeyim akşama nasıl yapıldığını. ona göre yarın sabah denerim inşallah. belki uyku bozukluğuma uyanma problemime iyi gelir. Ayrıca kronik yorgunluğuma, bezginliğime falan da.
Yok midem filan da bulanıyor aynı ağrı ense kökünden başlıyor sağ tarafım komple ağrıyor artık yüzüme vurmaya başladı sağ gözüm sağ çenem dişlerim bile ağrıyor. Bırakmam zaten. Belki de başka bişey tetikledi hiç bilemiyorum ki
Anladım inşallah Allah razı olsun kardeşimGeçmiş olsun inşaAllah çarçabuk geçer.ama bu tibete başlayanların çoğunda olan bişey.migren geçmişi olmayanlar bile yaşıyor bu ağrıyı maalesef.genelde 1 hafta sürüyor.biraz zorlar ama sabredersen geçecektir
Bi de dişlerde problem varsa o da aynen böyle ağrı yapıyor.
Hoşgeldin canım :) maşallah sanaHuhuhu kızlar nasıl gidiyor :)))
O migreni bende yaşadım hem de 5 tekrara gececigim gunde egzersize saatler kala yogun bir mide bulantısı eşliğinde...öyle bir bulantı ki hamilelliğimde görmedim öyle bisey...normalde ağrı kesici icmemem gerekiyordu ama dayanılır gibi değildi gözümden yaş geliyordu resmen
Ertesi gün yani dün yine egzersizlere saatler kala bir kasık bel bobrek ağrısı başladı ki noluyos be dedim teker teker gelin dedimağri kesici almadan egzersizle hafifledi ama...
Bugun da hortlamasa bisey....
Onun haricinde uykum duzene girsi bir nebze cok daha rahat dalabiliyorum gece 1 gibi yani artık 4 leri 5 leri bulmuyorum dün haric tabi...dedm bakım gecesi olsun saç,yüzme cesit cesit maskeler,manikür vs 2 saatlik isi oglumun huysuz uykusundan dolayı 4 te uyuyabildim....
Tibet bende bu sefer yüzümde etki gösteriyor ondan bu bakım aşkım o saatlerdeyıllardan sonra ilk defa yüzüme etki ediyor tibet ...dudaklar bir sekillenmis duruyor anlatamam dolgun desem dolgunlasmadi ama baya sekillendi daha şiş gibi eskisi gibi...sanirim yuzumun alt tarafında etki var ...gozler zaten o bicim parliyor...birde simada bir tazelik var...
Hep iç temizliğinden bunlar :)Hoşgeldin canım :) maşallah sana
Benim de hiç sivilcem çıkmaz, sivilce çıktı 5 tane alın, çene ve kulak yanlarında
İçimde ne varsa dışarı atıyor amma çürükmüşüm
Bir de ağır bir grip atlattım cumartesi günü acile götürdü eşim ateşim 39a çıkmıştı :) kaç gündür kendime gelemiyorum yahuHep iç temizliğinden bunlar :)
Bak en iyi orneksin şu an ..olmayanlar şeyler başına uçuşmuş :)
Ooo cok gecmis olsun :)Bir de ağır bir grip atlattım cumartesi günü acile götürdü eşim ateşim 39a çıkmıştı :) kaç gündür kendime gelemiyorum yahu
Kelebeklerin ömrü kısa olurmuş başka bir hayvan seçeyim kendimeOoo cok gecmis olsun :)
Ilk günler bir kelebek gibiydin sonradan çarpıldin he mi: D
hım regler yoluna girmiş
Cok sevindim
Bende reglken başlamam :) hep bitisini beklerim ama alternatifleri yapmiyorum aynen devam fakat olurda bir kesiniti gorursem yaparım...bünyeden bünyeye değişiyor...gözlemlemek lazımBenim girdi.. en başta tibete regl iken başlamak hataymış. Geç öğrendim bu yüzden her fırsatta ifade edeyim.
Tibete başlayacak arkadaşlar regl bittikten sonra başlayın, devam eden süreçte de 2. ve 4. hareketlerin alternatifini yapin regl bitince yine standart a dönün.
Herkeste kesilecek ve ya kanama çoğalacak diye net bi bilgi yok bu söylediğim yalnızca önlem!
Tibetin gençlik pınarı kitabinda da biyle yazıyor. Iyi aşkamlar herkese♡
Anladım inşallah Allah razı olsun kardeşim
Dişlerimde problem yok 1 hafta önce senelik kontrolümü yaptırdım
Huhuhu kızlar nasıl gidiyor :)))
O migreni bende yaşadım hem de 5 tekrara gececigim gunde egzersize saatler kala yogun bir mide bulantısı eşliğinde...öyle bir bulantı ki hamilelliğimde görmedim öyle bisey...normalde ağrı kesici icmemem gerekiyordu ama dayanılır gibi değildi gözümden yaş geliyordu resmen
Ertesi gün yani dün yine egzersizlere saatler kala bir kasık bel bobrek ağrısı başladı ki noluyos be dedim teker teker gelin dedimağri kesici almadan egzersizle hafifledi ama...
Onun haricinde uykum duzene girsi bir nebze cok daha rahat dalabiliyorum gece 1 gibi yani artık 4 leri 5 leri bulmuyorum dün haric tabi...dedm bakım gecesi olsun saç,yüzme cesit cesit maskeler,manikür vs 2 saatlik isi oglumun huysuz uykusundan dolayı 4 te uyuyabildim....
Tibet bende bu sefer yüzümde etki gösteriyor ondan bu bakım aşkım o saatlerdeyıllardan sonra ilk defa yüzüme etki ediyor tibet ...dudaklar bir sekillenmis duruyor anlatamam dolgun desem dolgunlasmadi ama baya sekillendi daha şiş gibi eskisi gibi...sanirim yuzumun alt tarafında etki var ...gozler zaten o bicim parliyor...birde simada bir tazelik var...
Hoşgeldin canım :) maşallah sana
Benim de hiç sivilcem çıkmaz, sivilce çıktı 5 tane alın, çene ve kulak yanlarında
İçimde ne varsa dışarı atıyor amma çürükmüşüm
3kez 2.gün pazartesi yapıldı
ZorlanmıyorumZorlanıyor musun kuzum:)
Mide bulantısı bende de oldu hatta çıkardım da rahatladım ama tibetle mi yoksa benim sıkıntılar ile mi ilgili bilemedim. Seni de fena çarpmış 1 haftaya düzelirsin bence.Yok midem filan da bulanıyor aynı ağrı ense kökünden başlıyor sağ tarafım komple ağrıyor artık yüzüme vurmaya başladı sağ gözüm sağ çenem dişlerim bile ağrıyor. Bırakmam zaten. Belki de başka bişey tetikledi hiç bilemiyorum ki
Hoş geldin kova hatunuHuhuhu kızlar nasıl gidiyor :)))
Zorluyorsa birak devam etme bence...hic bir faydası olmaz boyle...bir müddet 3 veya 5 yap sonra tekrar arttirirsın kendini daha hazır hissettiğin bir zamanda...yani oncelik rahatlıkMide bulantısı bende de oldu hatta çıkardım da rahatladım ama tibetle mi yoksa benim sıkıntılar ile mi ilgili bilemedim. Seni de fena çarpmış 1 haftaya düzelirsin bence.
Hoş geldin kova hatunu
Bir ben mi olumlu etkisini.göremedim acaba diyorum . Sırt ağrılarım geçmek bilmiyor ayak ağrılarım kemik bel ağrılarım 7 tekrarda zorluyor sanki