● Tibet Kızları ●

Ben ayakta olduğum her an ağrı çekiyorum kuzum. Hareketlerde de ağrım var hatta hatta kalça ve belde eklemlerin kıt kıt sesini duyuyorum sıvı kaybım var ondan. Ev işini halledeyim tekrar doktora gideceğim
Istersen alternatif haraketlere gecebilirsin cok yuklenmemek adına...

Korkudan gidemedim. Şuan daha iyiyim canım...
geçmiş olsun kantron yağın varmı evde her wcden sonra taharetle sonra ondan sür oturabilirsen sıck suya otur birde bildiğin diş macunu varya ondan sür dicem ama tereddütlüyüm babamın basuru öyle geçti bende de ibs var şişlikte oluyor arada sıcak suya oturuyorum kantrol sürüyorum hafiflyor bayağı
Ben ayakta olduğum her an ağrı çekiyorum kuzum. Hareketlerde de ağrım var hatta hatta kalça ve belde eklemlerin kıt kıt sesini duyuyorum sıvı kaybım var ondan. Ev işini halledeyim tekrar doktora gideceğim
ev işini halletmeden gitsen nasıl olur ? kemik erimesine çölyakta sebeb oluyormuş bugün annem drye gitti hassasiyetin varsa dr na dile getir

Soğanı kozledim koydum az rahatlattı..
Kantoran yağı yokta, diş macunu ise yarar mı acaba..

Ahahahah bende aynı sebepten sabaha aldım.kaç defa yanında uyuya kaldım.aynı kemal sunalın annesini uyutma sahnesi olmuş bizimki:))

Keşke grip olsa.
Çok afedersin, hemoroid vardi bende. Ama bu kadar ileri değildi. O sisti. Ameliyat ihtimali ödümü kopardı..

Geçmiş olsun canım.
Eşimde aynı dertten muzdarip.ramazanda çok kötü oldu.at kestanesi kremi ve çayını beraber kullandı baya rahatlattı onu.geçenlerde de patlıcanın yeşil sap kısımlarını kaynattım 5 gün boyunca içti oda çok iyi geldi .nette araştırırsan çok fayda gören var ondanda.bidr eğer korkmazsan sana sülük tavsiye ederim ama steril bi yerden temin et.oda çok iyi geliyor ama eşim istemedi:))

drdotty ve SchonerDuft sizede çok geçmiş olsun sayıları daha az yapın ama yinede bırakmayın derim.bişey işe yarıyorsa bu her türlü tedavide de aynıdır ilk önce semptomlar ilerler sonra iyileşme süreci başlar.Allah şifa versin kızlar

muhtemelen 1 hafta daha 7 tekrarda kalacam

Amin canım
Ay buralara yazınca farkettim de dökülüyoum
Ah gençlik aaaahhhh ahh

günaydın kızlar kitap yurdundan tibetin gençlik pınarını 1 2 set şeklinde siparişini verdim yarın ya da cuma günü elimde olur 1.ci kitabı pdf indirdim ama gözlerim telefonun ışığından çok rahatsız oluyor okuyamıyorum uzun süre

sebebini öğrenirsen lütfen bizlede paylaş . bende ruhsal anlamda tıkanmış gibiyim hani o tıkanıklık geçerse daha kolay akış olacak gibi hissediyorum o sende de öyle oldu mu hiç.
Oldu olmaz mi ?...esnemişim mesela egzersizlerin vız gelmesi lazimken birden oyle bir enerji boşluğuna giriyorsun ki sanki ilk defa yapiyormuşsun gibi zorlana zorlana oluyor...
Iste beden kitliyor kendini cunku boyle birden gelen şifa enerjisine alışık değil
Yabancılaşiyor ve savunma mekanizması giriyor

beni anlattın şuan dün mesela çok çok zorlandım isteksiz de olsa yaptım o hareketler çerez benim için ama dediğin gibi hayatımda ilk kez yapıyor gibiyim. neyse ki doğru yoldaymışım ki bunları yaşıyorum hafta sonu da kitaplarımı bitiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…