- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.771
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
Çağrın için teşekkür ederim canım. Ama ben bu konularda hiç istikrarlı olamıyorum maalesef. Mekik ve ip atlama fiyaskoyla bitmişti..Küldaşlar sizde buraya gelin
@chentiqsivastrabzon K klbk33
@areser
@Sifayildizi @Yildiztozu16CKbeautyandsheer @Mi_a @p_ritha
@kubdef @zambak86
Beğendim burayı. Bende yapacağım. Yarın başlarım. Faydası oldu mu? İncelme falan var mı?? İlk defa duyuyorum bunu.Küldaşlar sizde buraya gelin
@chentiqsivastrabzon K klbk33
@areser @Sifayildizi @Yildiztozu16CKbeautyandsheer @Mi_a @p_ritha
@kubdef @zambak86
Kızlar şimdi her hareketi ilk önce 3er kez yapıyoruz. Bu1.tekrar mı oluyor? Sonra her hareketi 5er kez yapıyoruz. 3-5-7-9-11-13-15-17-19-21 yapıp bitiriyoruz. Bu bitirdiğimiz mi 1.tekrar oluyor.anlayamadım.
Zor bişeye benziyor.
Çağrın için teşekkür ederim canım. Ama ben bu konularda hiç istikrarlı olamıyorum maalesef. Mekik ve ip atlama fiyaskoyla bitmişti..
Beğendim burayı. Bende yapacağım. Yarın başlarım. Faydası oldu mu? İncelme falan var mı?? İlk defa duyuyorum bunu.
Kızlar şimdi her hareketi ilk önce 3er kez yapıyoruz. Bu1.tekrar mı oluyor? Sonra her hareketi 5er kez yapıyoruz. 3-5-7-9-11-13-15-17-19-21 yapıp bitiriyoruz. Bu bitirdiğimiz mi 1.tekrar oluyor.anlayamadım.
Zor bişeye benziyor.
Tibet in gençlik pınarı hareketlerini uygulayıp yaşadığım olumlu bi etkiyi paylaşmak istiyorum;
2 yıldan fazladır spor salonunda agirlik interval cardiyo vs. 10 kg verdim ama son 1 senedir agir bi program uygulamama ve diyet yapmama ragmen gram kilo veremiyordum hep hipotiroidi olmama yoruyordum. Takildim kaldım 67 de. tibete baslayip 21 tekrar a ulastigimda o duraksama bitti ve 3 kg verdim. Bu da böyle bir ufak ama mucize etkisi. Iyi geceler dilerim. Hepinizin çakrası açık olsun♡
Bende bir bakayım bakalım zaten kullanacam ama polip var derse ameliyat olacam mecburen 2 aydır erteliyorum inşallah yokturda tabi o zaman soğan yarıda kalmış olacak
İki gündür bildirim yapmadım.Dün eşim evdeydi bugün de grip olmuşum yaz günü hiç çekilmiyor :/
Ama sabah nmazının peşine yaptım tibeti bütün vücudum ağrıdığı halde
Teşekkür ederim.Tibetin 5 ayrı hareketi var. Ilk bir hafta bu 5 hareketi 3 tekrar yapiyoruz. Ikinci hafta 5 hareketi 5 tekrar.ucuncu hafta 7 tekrar. 21 tekrar a ulaşana dek haftada 2 tekrar artırıyoruz yani. 21 tekrar a gelince artık artırmıyoruz ömür boyu bu 5 ayrı hareketi sırasıyla 21 tekrar ederek yapıyoruz.
Umarım yardımcı olmuşumdur.
Kanatlanalım o zamanCanım bunu spor gibi düşünme.iptende mekikten de kolay ilk sayfadaki hareketleri bi izle önce.asıl bizim yapmamız lazım küldaşııııım.heryerimizden arıza sesleri geliyir artık:)bu hareketler düzenli yapıldığında bedene çok faydası var bi çok hastalık iyileşebiliyor.biz kızlarla beraber yapıyoz sizde birlikte yapabilirsiniz çok zevkli oluyor.karar senin tabii
Sağlık açısından da fiziki açıdanda faydası oluyor tabi düzenli yapıldığında.ilk etkisi göğüsler ve karın üzerinde oluyor.sıkılaşma hissediliyor hemen.göğüsler dolgunlaşıyor.başla sen başla ruhuna çok iyi gelecek.bazı günler kendini enerji içeceği almış gibi hissedebilirsin.tibet kanatlandırııııııır
T Tip-toe anlatmış canım
Kafana takılan bişi olursa sor
ha_mim 'ciğim ben bunu yapamam ya kalpazanlıktan.
Akşamları Leslie yapayım diye niyetleniyorum, yok, onu da yapamıyorum.
muhtemelen tetiklemiştir önce yüzeye çıkarıyor sonra iyileştiriyorTibet 7 sene önce iyileşmiş migreni tekrarlayabilir mi? İki gündür ağrıdan perişan oldum gözlerime vuruyor ağrı
Yine de bi denesen mi
İlk başlarda toplasan 5 dk sürmüyor sonrasında da bence istesende bırakamıyacaksın
Karar seninCKbeautyandsheer 'ciğim
Ama 7 senedir bişey yoktu iyileşmiştim ne güzel ya :/muhtemelen tetiklemiştir önce yüzeye çıkarıyor sonra iyileştiriyor
belki migren pörtlememiştir . bende de 2 hafta sürdü baş ağrısı ara ara da oluyor geçer yani bırakma baş ağrısından dolayı yeterkiAma 7 senedir bişey yoktu iyileşmiştim ne güzel ya :/
Yok midem filan da bulanıyor aynı ağrı ense kökünden başlıyor sağ tarafım komple ağrıyor artık yüzüme vurmaya başladı sağ gözüm sağ çenem dişlerim bile ağrıyor. Bırakmam zaten. Belki de başka bişey tetikledi hiç bilemiyorum kibelki migren pörtlememiştir . bende de 2 hafta sürdü baş ağrısı ara ara da oluyor geçer yani bırakma baş ağrısından dolayı yeterki