● Tibet Kızları ●

Kızlar şimdi her hareketi ilk önce 3er kez yapıyoruz. Bu1.tekrar mı oluyor? Sonra her hareketi 5er kez yapıyoruz. 3-5-7-9-11-13-15-17-19-21 yapıp bitiriyoruz. Bu bitirdiğimiz mi 1.tekrar oluyor.anlayamadım.
Zor bişeye benziyor.

Tibet in gençlik pınarı hareketlerini uygulayıp yaşadığım olumlu bi etkiyi paylaşmak istiyorum;
2 yıldan fazladır spor salonunda agirlik interval cardiyo vs. 10 kg verdim ama son 1 senedir agir bi program uygulamama ve diyet yapmama ragmen gram kilo veremiyordum hep hipotiroidi olmama yoruyordum. Takildim kaldım 67 de. tibete baslayip 21 tekrar a ulastigimda o duraksama bitti ve 3 kg verdim. Bu da böyle bir ufak ama mucize etkisi. Iyi geceler dilerim. Hepinizin çakrası açık olsun♡

Tibetin 5 ayrı hareketi var. Ilk bir hafta bu 5 hareketi 3 tekrar yapiyoruz. Ikinci hafta 5 hareketi 5 tekrar.ucuncu hafta 7 tekrar. 21 tekrar a ulaşana dek haftada 2 tekrar artırıyoruz yani. 21 tekrar a gelince artık artırmıyoruz ömür boyu bu 5 ayrı hareketi sırasıyla 21 tekrar ederek yapıyoruz.
Umarım yardımcı olmuşumdur.

Çağrın için teşekkür ederim canım. Ama ben bu konularda hiç istikrarlı olamıyorum maalesef. Mekik ve ip atlama fiyaskoyla bitmişti..

Canım bunu spor gibi düşünme.iptende mekikten de kolay ilk sayfadaki hareketleri bi izle önce.asıl bizim yapmamız lazım küldaşııııım.heryerimizden arıza sesleri geliyir artık:)bu hareketler düzenli yapıldığında bedene çok faydası var bi çok hastalık iyileşebiliyor.biz kızlarla beraber yapıyoz sizde birlikte yapabilirsiniz çok zevkli oluyor.karar senin tabii

Beğendim burayı. Bende yapacağım. Yarın başlarım. Faydası oldu mu? İncelme falan var mı?? İlk defa duyuyorum bunu.

Sağlık açısından da fiziki açıdanda faydası oluyor tabi düzenli yapıldığında.ilk etkisi göğüsler ve karın üzerinde oluyor.sıkılaşma hissediliyor hemen.göğüsler dolgunlaşıyor.başla sen başla ruhuna çok iyi gelecek.bazı günler kendini enerji içeceği almış gibi hissedebilirsin.tibet kanatlandırııııııır

T Tip-toe anlatmış canım

Kafana takılan bişi olursa sor

Harika hiçte ufak değil.yapmak için gayet yeterli sebep...

Bende bir bakayım bakalım zaten kullanacam ama polip var derse ameliyat olacam mecburen 2 aydır erteliyorum inşallah yokturda tabi o zaman soğan yarıda kalmış olacak

İnşallah gerek kalmaz canım ...ama sen yinede başla bi zararın olmaz.Allah şifa versin

İki gündür bildirim yapmadım.Dün eşim evdeydi bugün de grip olmuşum yaz günü hiç çekilmiyor :/
Ama sabah nmazının peşine yaptım tibeti bütün vücudum ağrıdığı halde

Geçmiş olsun Allah şifa versin ...İnşallah hep böyle istikrarlı devam edersin

Konu sahibemiz ban yemiş dünden beri yok .gelmediğine göre cezası bitmemiş demekki. @Kova hatunu Allah kurtarsın:))Ruhsal arınma yaparken kime çattın böyle

Teşekkür ederim.
Kanatlanalım o zaman

belki migren pörtlememiştir . bende de 2 hafta sürdü baş ağrısı ara ara da oluyor geçer yani bırakma baş ağrısından dolayı yeterki
Yok midem filan da bulanıyor aynı ağrı ense kökünden başlıyor sağ tarafım komple ağrıyor artık yüzüme vurmaya başladı sağ gözüm sağ çenem dişlerim bile ağrıyor. Bırakmam zaten. Belki de başka bişey tetikledi hiç bilemiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…