● Tibet Kızları ●

Geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin...

Dil-i bitab buyur gel canım başlamadın mı halaaaaaa

Bugün ani bi kararla tibeti soğan kürü ile desteklemeye karar verdim.hatta şu an içiyorum.
yeni aya 10 gün var 10 gün içmeyi düşünüyorum şifa olur inşaAllah.bana eşlik etmek isteyen babayiğit var mı aranızda

Son düzenleme:
Ben geceyi sabaha aldım bugün bomba gibiydim:)))) inşallah sende öyle olursun canım
Bende sabaha alacam yarın akşamları spor yapacam :)
Bende başlamak istiyorum bugün regli oldum nasıl yapıyorsun sabah akşam?

Bugün regli oldum gecikecek diye çok korkmuştum tam gününde oldum

Çok sevindirici bi haber♡
Al bendende o kadar:))

tibete başladığımda 2 ay regl olmadim sonra -hatırlarsanız beni- dr un verdiği söktürücü ile olmuştum. Sonra tibete tekrar başladım 9 tekrardayım su an. Ve bu gün tam gününde regl oldum. Çok mutluyum laf aramizda.umarim kist de küçülür bu regl doneminden sonra ha_mim in önerdiği uzere sogan suyu icicem. Gelişmeleri haber ederim.
Tavsiyem regl iken sakin tibete baslamayin. Oyle etkili hareketler ki endokrin bezleri uzerinde adetimi kesti.. Ama şükür ki bu ay zamaninda oldum.

Aaa çok sevindim seninde gününde olmana.
Soğan kürü nü nasıl yapıyorsun

Aaa çok sevindim seninde gününde olmana.
Soğan kürü nü nasıl yapıyorsun

Çok sagol :)
Kahverengi soğandan yapılıyor. Bir buçuk bardak klorsuz suyu kaynatıyorsun kaynayınca soğanları kabuklarıyla koyup bi beş dk daha kaynatıyorsun. Sıcağa yakın ılık olarak öğlen ve akşamları yemeklerden önce açken iciyosun 15 gün boyunca.

Adetin birinci günü mu başlayayım peki?

Bende sabaha alacam yarın akşamları spor yapacam :)

Bende başlamak istiyorum bugün regli oldum nasıl yapıyorsun sabah akşam?

Sabah akşam ya da öğle akşam açken içiliyor canım
Adetliyken başlama sakın diğer adetine 10 gün kala başlayabilirsin

Polikistik over, Kist, Miyom ve Polip Şikayetlerine Karşı Soğan Kürü Kullanımı!

Kaynamakta olan 1,5 su bardağı suyun içerisine 1 orta boy kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika kapağı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca süzünüz ve içiniz. Boş mideye günde iki kez içilecektir (öğleden evvel ve öğleden sonra). Her aşamada taze yapılmalıdır.

Uygulama adet (regl) bitiminden 3-7 veya 10 gün sonrasında başlanır ve ilk ay 15 gün diğer aylar 10'ar gün olmak üzere toplamda 4 ay boyunca yapılır ve kür sonlandırılır.

Bu da uygulama şekli SchonerDuft

Süzerken soğanlara kaşıkla bastırıp iyice suyunu çıkarmak lazım bide sıcağa yakın ılık olacak. ağzı kapalı olacak süzene kadar

Bilgi için teşekkürler ben de regl iken icilmeyecgini bilmiyodum. Bekleyim 15 gün daha

Sabah akşam ya da öğle akşam açken içiliyor canım
Adetliyken başlama sakın diğer adetine 10 gün kala başlayabilirsin
Adetime 10 gün kala içemem korunmuyorum çünkü adet kanamam bitince başlarım.
15 gün yapınca yumurta çatlama dönemine gelecek birşey olmaz sanırım
Adetin ilk günü icilmiyormus
Olsun kanama kesilince yaparım

Bilgi için teşekkürler ben de regl iken icilmeyecgini bilmiyodum. Bekleyim 15 gün daha

Rica ederim canım.beklemekte fayda var...

Adetime 10 gün kala içemem korunmuyorum çünkü adet kanamam bitince başlarım.

15 gün yapınca yumurta çatlama dönemine gelecek birşey olmaz sanırım

Olsun kanama kesilince yaparım

Canım korunmasanda sorun değil gebelik olsa dahi zararı yok.kullandıkları ay hamile kalan çok içebilirsin .zaten korunursan nasıl hamile kalacaksın:))
püf noktası yumurtlama zamanı başlanması.hamileliği engellemiyor bilakis kolaylaştırıyor gönül rahatlığıyla uygun zamanda içebilirsin.bununla ilgili saraçoğlunun videoları var .izleyebilirsin.aynı soru çok soruldu.bende bi bakıyım emin olmak için

İki gündür bildirim yapmadım.Dün eşim evdeydi bugün de grip olmuşum yaz günü hiç çekilmiyor :/
Ama sabah nmazının peşine yaptım tibeti bütün vücudum ağrıdığı halde

Bende bir bakayım bakalım zaten kullanacam ama polip var derse ameliyat olacam mecburen 2 aydır erteliyorum inşallah yokturda tabi o zaman soğan yarıda kalmış olacak
Ama sabah nmazının peşine yaptım tibeti bütün vücudum ağrıdığı halde
3 hafta önce bende grip oldum kışın kolayda yazın çok zor geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…