- 4 Mayıs 2011
- 24.326
- 45.721
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
Sen adresi verene kadar ben gerekenleri öğrenip 1. günü tamamladım grup arkadaşlarımla kaynaştım.Öyle değil mi Kova hatunu
Teşekkür ederim canım buna çok ihtiyacım vardı. Tüm gücümle yaptım diyetimi. Şükür çok çok daha iyiyim
Sevindim kaynaşıp başlamana.Sen adresi verene kadar ben gerekenleri öğrenip 1. günü tamamladım grup arkadaşlarımla kaynaştım.Öyle değil mi Kova hatunu
Teşekkür ederim canım buna çok ihtiyacım vardı. Tüm gücümle yaptım diyetimi. Şükür çok çok daha iyiyim
Canım ben doğumdan sonra hâlâ regl olmadım. Doktoruma göre normal bir durum. Benim gibi çok emzirenlerde (2 çocuk birden emziriyorum biri 1 biri 3 yaşında) 1,5 yıla kadar regl olmamak normal kabul ediliyor. Ama ben son zamanlarda herşeye sinirlenir oldum. Regl olmak istiyorum. İlaç kullanamam.Katılıyorum
İnanmak ve azmetmek herşeyin kilit noktası.insan isteyince niyet edince Allah karşısına mutlaka istediği şeye vesile olacak şeyler çıkarıyor .önemli olan gayret etmek vazgeçmemek.kader gayrete aşıktır ...
Soğan kürüne gelince sorun olsun olmasın her kadının mutlaka senede bir yapmalı.biz kadınların ne iltihabı bitiyor ne kisti çünkü:)faydası olmadı diye de vazgeçmemeli.bitkisel kürler modern tıp gibi hızlı sonuç vermiyor.ama sabırla devam edilirse mutlaka sonuç alınıyor .ayrıca ne kadar doğru yapıldığıda sonucu etkiliyor.mesela ben fazla ılık içiyormuşum o yaptığım çok fayda etmemişti.ayrıntılara dikkat etmek lazım.dediğim gibi şifa Allah tan gayret bizden.
Bende pko var. senede 1 kere soğan ve ısırgan kürünü mutlaka yapıyorum.fayda gördüğümede inanıyorum.sonbaharda ısırgana başlıcam inşallah.kansızlık sorunum olmasa hacamat yaptırmayı da çok istiyorum.ama şimdilik zor gibi...
Burda pko dan muzdarip çok arkadaş olduğu için yazma gereği duydum.yapın kızlar yapın hiç bişey olmasa içiniz temizlenir:))tabii tibetle beraber
Özellikle 4. De çok zorlandım. Belimde disklerde sıvı kaybı var omurlarımı yastıklamıyor. Ayrıca fıtıklarım var. Sanırım o yüzden zorlandım ama devam ettikçe alıştıkça iyi geleceğini düşünüyorum
Nasil gecti ..zorlandın mi
Sevindim kaynaşıp başlamana.
Canım ben doğumdan sonra hâlâ regl olmadım. Doktoruma göre normal bir durum. Benim gibi çok emzirenlerde (2 çocuk birden emziriyorum biri 1 biri 3 yaşında) 1,5 yıla kadar regl olmamak normal kabul ediliyor. Ama ben son zamanlarda herşeye sinirlenir oldum. Regl olmak istiyorum. İlaç kullanamam.
Soğan kürü işe yarar mı sizce denemeli miyim
Sertti olmaz mı evde misafir vardı salı günü gittiler uzun büyük bir yer minderim var onu çıkartacağım evi iyice silip süpürdükten sonraHepsini mi parkede yapiyorsun..cok sert degil mi ya...
CanımmmmKıymetlim benim
Bulantım var ve baş ağrısı sanki migrenim tutacak gibi hissediyorumSertti olmaz mı evde misafir vardı salı günü gittiler uzun büyük bir yer minderim var onu çıkartacağım evi iyice silip süpürdükten sonra
Canımmmm
Nasıl hissediyorsun.
Evet malesef...ben durup dururken ağlardim bazen yada sinirlenirdim kime catsam diye ugrasirdim...bunlar da arınmanın bir parcasiBulantım var ve baş ağrısı sanki migrenim tutacak gibi hissediyorum
Sebep olabilir mi
Iyi geceler kızlar bugün ayinleri 7 tekrar ile yapmaya başladım acayip bulantim var. Bir iki şey daha fark ettim cinsel istekte artıyorbirde tokluk hissi veriyor sanki
Sinirlilik bende bi süredir var. Kendime zor hakim oluyorum ama ses tonumu hep en yumuşak ayarda tutuyorum (oysa içimden korkunç seslerle bağırmak geliyor) çocuklarım var hem korkar hem öğrenirler diye hep kendimi dindiriyorum. Umarım sinirimin yükselmesine sebep olmaz. Yada olursa ne kadar sürede düzelir bilgin var mı canımEvet malesef...ben durup dururken ağlardim bazen yada sinirlenirdim kime catsam diye ugrasirdim...bunlar da arınmanın bir parcasi
Kisiye gore degismekle beraber bir kac hafta surer ama devamlı degil...bir kac gun nirvana olur sonra pısar...biraz gelgit oluyor...Sinirlilik bende bi süredir var. Kendime zor hakim oluyorum ama ses tonumu hep en yumuşak ayarda tutuyorum (oysa içimden korkunç seslerle bağırmak geliyor) çocuklarım var hem korkar hem öğrenirler diye hep kendimi dindiriyorum. Umarım sinirimin yükselmesine sebep olmaz. Yada olursa ne kadar sürede düzelir bilgin var mı canım
migren ilacın varsa almanı öneririm. bende migren olmamasına rağmen baş ağrıları pörtlüyorBulantım var ve baş ağrısı sanki migrenim tutacak gibi hissediyorum
Sebep olabilir mi
Emzirdiğim için alamıyorum canım, tek ilacım Parolmigren ilacın varsa almanı öneririm. bende migren olmamasına rağmen baş ağrıları pörtlüyor
Kuzum benim geçmiş olsun.sabah her yerim tutulmuş bir şekilde uyandım resmen kilitlenmiştim fibromiyalji iş başında ağrı bölgelerimin hepsi pörtlemiş özellikle sırt ağrım çok kötü durumda omurgam kaburgalarım soldan sağa da geçmiş durumda umarım hemen geçer
at kestanesi kremini denedin mi arkadışım memnun kalmıştıEmzirdiğim için alamıyorum canım, tek ilacım Parol
O da çok işe yaramıyor zaten
ilaçlarımı kullanmıyorum canım depresyon ilaçlarım var 2 farklı doktor vermişti sinirlilik ve uyku problemim için bir tane ağrı kesici de vermişti kol omuz ağrılarım için onu da hiç kullanmadım .Kuzum benim geçmiş olsun.
İlaç aldın mı sen