- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
Dördüncü ayin için güç kazanmamıza yardımcı olur ve eğer gerekirse 4. Ayin yerine yapılabilir yazmış ya ben öyle anladım. Bir de altta 10 kez yapın yazmışOrijinalinin yerine yapilabilir diyor kız
Güclenene kadar ...
Dorduncu ayinin orijinali icin guc kazanirsiniz ilerde yani illa orijinalini yapın diyo :))) benim pdf de bunalr yok aman alternatife hic sicak bakmiyorum dedigim gibi...sayilari degisik yarari tam degil gibi...bence bu fiziksel acidan cok cok kisitli insanlar icin ideal...Dördüncü ayin için güç kazanmamıza yardımcı olur ve eğer gerekirse 4. Ayin yerine yapılabilir yazmış ya ben öyle anladım. Bir de altta 10 kez yapın yazmış
Anladım yarın sabah tekrar yapcam__Eva_ 4.harakette ceneni koprucuk kemigine degdir ve sonra başıni atabildigin kadar arkaya at oyle cok daha kolay oluyor
Tibet eşliğinde denemenizi tavsiye ederim.özellikle soğan suyunu.geri dönüşleri çok güzel.
Anladım yarın sabah tekrar yapcam__Eva_ 4.harakette ceneni koprucuk kemigine degdir ve sonra başıni atabildigin kadar arkaya at oyle cok daha kolay oluyor
Moralim bozuk da birazgucci sesin cıkmıyor :)
Hayırdır? Sevgilinle alakalı mı?Moralim bozuk da biraz
Hmmmmm :)))Dorduncu ayinin orijinali icin guc kazanirsiniz ilerde yani illa orijinalini yapın diyo :))) benim pdf de bunalr yok aman alternatife hic sicak bakmiyorum dedigim gibi...sayilari degisik yarari tam degil gibi...bence bu fiziksel acidan cok cok kisitli insanlar icin ideal...
Evet hiç uyumadım dün gece başım ağrıyor akşam anneme gitmek istiyorum ama gidersem daha beter huysuzluk yapıcak düşünüyorum napsam diyeHayırdır? Sevgilinle alakalı mı?
Anlatmak istersen dinleriz ...fikir belirtirizEvet hiç uyumadım dün gece başım ağrıyor akşam anneme gitmek istiyorum ama gidersem daha beter huysuzluk yapıcak düşünüyorum napsam diye
Mutlaka deneyeceğim. Çok teşekkür ederim ilginiz icin.
İlaç ile geçmiyorsa operasyon şart diyorlar ama bilemiyorum . soğan suyu iç deneyen çok insan var hepte olumlu sonuç almışlarDoğrudr u bulamıyorum galiba ilk gittigim dr kisti ameliyatla alalım dedi ikinci gittiğimde hapla hallederiz dedi. Sonuçta kist benle kaldi :))) var mıdır sonsuza dek kurtulan?
bende parkede yapıyorum özellikle 4. de çok kolaylık sağlıyorKızlar 4 harekette halıda zorlanıyorsanız bide parkede yapmayı deneyin.daha kolay oluyor.parke kaydırıyor :))
Ne kadar inanarak ve isteyerek yaptığına bağlı ...ben ilk basladigimda ruhsal acidan hemen etki gordum aninda....Yaptım, etkisini ne zaman görürüm ki
Hepsini mi parkede yapiyorsun..cok sert degil mi ya...bende parkede yapıyorum özellikle 4. de çok kolaylık sağlıyor
Ne kadar inanarak ve isteyerek yaptığına bağlı ...ben ilk basladigimda ruhsal acidan hemen etki gordum aninda....
Sen adresi verene kadar ben gerekenleri öğrenip 1. günü tamamladım grup arkadaşlarımla kaynaştım.
Teşekkür ederim canım buna çok ihtiyacım vardı. Tüm gücümle yaptım diyetimi. Şükür çok çok daha iyiyimMaşallah çok güzel kilo vermişsiniz.tebrikler.azmin elinden hiç birşey kurtulmuyor