● Tibet Kızları ●

Dördüncü ayin için güç kazanmamıza yardımcı olur ve eğer gerekirse 4. Ayin yerine yapılabilir yazmış ya ben öyle anladım. Bir de altta 10 kez yapın yazmış
Dorduncu ayinin orijinali icin guc kazanirsiniz ilerde yani illa orijinalini yapın diyo :))) benim pdf de bunalr yok aman alternatife hic sicak bakmiyorum dedigim gibi...sayilari degisik yarari tam degil gibi...bence bu fiziksel acidan cok cok kisitli insanlar icin ideal...

Doğrudr u bulamıyorum galiba ilk gittigim dr kisti ameliyatla alalım dedi ikinci gittiğimde hapla hallederiz dedi. Sonuçta kist benle kaldi :))) var mıdır sonsuza dek kurtulan?
İlaç ile geçmiyorsa operasyon şart diyorlar ama bilemiyorum . soğan suyu iç deneyen çok insan var hepte olumlu sonuç almışlar

Ne kadar inanarak ve isteyerek yaptığına bağlı ...ben ilk basladigimda ruhsal acidan hemen etki gordum aninda....

Katılıyorum

İnanmak ve azmetmek herşeyin kilit noktası.insan isteyince niyet edince Allah karşısına mutlaka istediği şeye vesile olacak şeyler çıkarıyor .önemli olan gayret etmek vazgeçmemek.kader gayrete aşıktır ...

Soğan kürüne gelince sorun olsun olmasın her kadının mutlaka senede bir yapmalı.biz kadınların ne iltihabı bitiyor ne kisti çünkü:)faydası olmadı diye de vazgeçmemeli.bitkisel kürler modern tıp gibi hızlı sonuç vermiyor.ama sabırla devam edilirse mutlaka sonuç alınıyor .ayrıca ne kadar doğru yapıldığıda sonucu etkiliyor.mesela ben fazla ılık içiyormuşum o yaptığım çok fayda etmemişti.ayrıntılara dikkat etmek lazım.dediğim gibi şifa Allah tan gayret bizden.
Bende pko var. senede 1 kere soğan ve ısırgan kürünü mutlaka yapıyorum.fayda gördüğümede inanıyorum.sonbaharda ısırgana başlıcam inşallah.kansızlık sorunum olmasa hacamat yaptırmayı da çok istiyorum.ama şimdilik zor gibi...

Burda pko dan muzdarip çok arkadaş olduğu için yazma gereği duydum.yapın kızlar yapın hiç bişey olmasa içiniz temizlenir:))tabii tibetle beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…