- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
Dikkat etmeye devam , hayatımıza katkısı olumsuz olan herşeyi olumlusuyla değiştiriyoruz. İdeal hayat İçin herşeyin ideal olmasına gayret ediyoruz İdeal kilomuza geliyoruzİlk harekette de mi böyle başlamak gerekiyor.
Tibetle çok güzel kilo verenler oldu.bu yüzden diyette olanlar daha şanslısınız.
Bende 2 gündür tikkat ediyorumekmeği kestim akşamları da belli bi saatten sonra bişey yemiyorum.
1 harakette( cene koprucuk kemigi diyorum ama onun cok az agsasi oluyor cene oraya degiyor zaten kendiliğinden...) ceneyi degdirip nefes alip (o ara ceneyi kaldirip )hemen donusu yapiyorum,karsimda ki duvara yada her ne ise hayali bir nokta koyup oraya geldigimde nefesi veeiyorumİlk harekette de mi böyle başlamak gerekiyor.
Tibetle çok güzel kilo verenler oldu.bu yüzden diyette olanlar daha şanslısınız.
Bende 2 gündür tikkat ediyorumekmeği kestim akşamları da belli bi saatten sonra bişey yemiyorum.
neden erimiyor anlayamadım . çikolata kisti gibi birşey mi ?
Çikolata kisti degilmis. Yumurtalik kisti dedi dr. Yok olmasi için bi kac kez hap kullandım küçüldü zamanla tekrar büyüdü
çok enteresan niye kesin çözüm bulamamışlar kiÇikolata kisti degilmis. Yumurtalik kisti dedi dr. Yok olmasi için bi kac kez hap kullandım küçüldü zamanla tekrar büyüdü
Dikkat etmeye devam , hayatımıza katkısı olumsuz olan herşeyi olumlusuyla değiştiriyoruz. İdeal hayat İçin herşeyin ideal olmasına gayret ediyoruz İdeal kilomuza geliyoruz
Alternatifleri olan
Soğan kürü ya da ısırgan kürü denediniz mi hiç
Hiç denemedim ikisini de
çok enteresan niye kesin çözüm bulamamışlar ki
Hmmm anladım galiba :) teşekkür ederim :)Rakika alternatifi bulmaya calisiyorum bulamadim henüz ama anlatayım :)
2.harakette bacaklari sadece yerden 10 cm kadar kadar kaldıriyorsun
4.harakette ise yere uzanip bacaklarini dizlerden bukup govdeni kaldiriyorsun
Ciks eklemem
Ciks eklemem
Doğrusunu yapsınlar
Nasıl hem alternatif hem orijinalini mi yapacaklar aynı anda?İlgimi çekti 4. Harekette zorlananlar harekete başlamadan bunu yapabiliyormuş @Madammor zorlandım demiştin
Evet foto altında açıklama var bir oku bakNasıl hem alternatif hem orijinalini mi yapacaklar aynı anda?
Orijinalinin yerine yapilabilir diyor kızEvet foto altında açıklama var bir oku bak