● Tibet Kızları ●

Şimdi hareketleri yapınca bildirim mı yapmm gerekiyor .. tek kural bu mu
Yok burda hani olumlu olumsuz etkileri konusuyoruz...sen mesela pazartesi artiracaksin ya o zaman sadece soyleyeceksin veya egzersizleri biraktin diyelim o zaman haber vericeksin tabi zorunlu degil ama 2 hafta geri donus almiyorsan siliyorum listeden

Yok burda hani olumlu olumsuz etkileri konuauyoruz...sen mesela pazartesi artiracaksin ya o zaman sadece soyleyeceksin veya egzersizleri biraktin diyelim o zaman haber vericeksin tabi zorunlu degil ama 2 hafta geri donus almiyorsan siliyorum listeden
Anlaşılmıştır.

İnşallah polipin gider yerine nur topu gibi bebeğin gelir:))

Aynen canım enerji dışardan hissediliyor.bikaç sene önce başlamam ramazana denk geldi.eşim yoktu kv de de kalıyordum.akşam iftardan sonra herkese bi uyuşukluk çöküyordu.ben tam tersi :) herkes dedi sen bu enerjiyi nerden buluyorsun hiç bitmiyor:)ev müsait olmayınca banyoda bile yapmıştım o zamanlar.ne istikrar varmış:)

Hakkaten ha iste o enerjiyi yakaladigin an super oluyor...ara versen de omur boyu yapiyorsun ara vere vere de olsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…