- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
Ben sabah kalkar kalmaz yapınca aç tok sıkıntısı olmuyorEvet 1 saat falan gecsin üstünden...
Ay bunu cok az kisi yapabiliyor biliyormusun...en guzeli seninkiBen sabah kalkar kalmaz yapınca aç tok sıkıntısı olmuyor
Namaza kalkıyorum nasılsa. Hemen arkasından yapıyorum çok güzel oluyor :))Ay bunu cok az kisi yapabiliyor biliyormusun...en guzeli seninki
Yok burda hani olumlu olumsuz etkileri konusuyoruz...sen mesela pazartesi artiracaksin ya o zaman sadece soyleyeceksin veya egzersizleri biraktin diyelim o zaman haber vericeksin tabi zorunlu degil ama 2 hafta geri donus almiyorsan siliyorum listedenŞimdi hareketleri yapınca bildirim mı yapmm gerekiyor .. tek kural bu mu
Anlaşılmıştır.Yok burda hani olumlu olumsuz etkileri konuauyoruz...sen mesela pazartesi artiracaksin ya o zaman sadece soyleyeceksin veya egzersizleri biraktin diyelim o zaman haber vericeksin tabi zorunlu degil ama 2 hafta geri donus almiyorsan siliyorum listeden
benim de olmuyor bebeğim artık kabullendim olmamasını ama polipim var nur topu gibiben daha çok ruhsal açıdan yola çıkmıştım bir desteğe ihtiyacım vardı . yumurtlama ağrısını bilmiyorum ama 2 yumurtalığımda ağrı oluyor. gözlerim bulanık görüyor baş ağrısı zaten var ama onun diyet ile ilgisi olduğunu düşünüyorum. ağlama krizlerimde oluyor o halen devam ediyor öfke sinir dersen o da devam ediyor içimde bir patlama yaşıyorum bakalım 2 ay sonra ne olacak
Yazdıklarının hemen hemen bende hepsini yasadim ilk aylarda cok yoğun bir sekilde :)
Baş ağrısı nezle sinir çökmesi :))) hamilelik de sanırim 6 sonra gerceklesti bende tabi corek otu da faydasi tartisilmaz...
Ben tibette fark ettigim en belirgin ozelligi ne kadar yorgun olsam da yüzümde belli olmuyor ve gözler parlıyor...
Olsun:) basla sen..2 3 gun bak,devam etmek isteyip istemedigini anlarsin...Bende katılmak istiyorum ama daha önce hiç yapmadımKova hatunu
Hakkaten haİnşallah polipin gider yerine nur topu gibi bebeğin gelir:))
Aynen canım enerji dışardan hissediliyor.bikaç sene önce başlamam ramazana denk geldi.eşim yoktu kv de de kalıyordum.akşam iftardan sonra herkese bi uyuşukluk çöküyordu.ben tam tersi :) herkes dedi sen bu enerjiyi nerden buluyorsun hiç bitmiyor:)ev müsait olmayınca banyoda bile yapmıştım o zamanlar.ne istikrar varmış:)
Tamam başlayalım :))Olsun:) basla sen..2 3 gun bak,devam etmek isteyip istemedigini anlarsin...
Hadi basliyoruz...sıradaki tibet madammora gelsin hadi kizlar eller havayaTamam başlayalım :))
:))))Hadi basliyoruz...sıradaki tibet madammora gelsin hadi kizlar eller havaya
Ben regliken de normal yapiyorumKova hatunu regl döneminde 2. Ve 4. hareketin yerine alternatif olarak hangi hareketleri yapıcaz?
Hakkaten haiste o enerjiyi yakaladigin an super oluyor...ara versen de omur boyu yapiyorsun ara vere vere de olsa...
Alternatifleri olan sayfa kapandi