- 7 Mayıs 2012
- 7.182
- 8.192
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
En az 1 saatlik aclik susuzluk lazim ki mide bulanmasin bas donmesin...Aç Ken mi yapılmalı hele anlatin hele
Ozamanlar bekliyimEn az 1 saatlik aclik susuzluk lazim ki mide bulanmasin bas donmesin...
Her biseye yariyor :)))
Bi yerde ilan mı var
14.takımda sürekli ilanlar dönüyorBi yerde ilan mı var
Onun gibi birseyBi yerde ilan mı var
Dönsün dönsün ben cok memnunuum14.takımda sürekli ilanlar dönüyor
Dönsün dönsün ben cok memnunuum
Kesinlikle
gelsinler aktif olunca daha keyifli oluyor
Kesinlikle
Her haraketi 3 kere yapiyorsun ve her hafta 2 ekliyorsun üstüne...mesela bugun persembe bugun basladiysan her persmbe 2 tane artiriyorsun...21 e gelene kadar sonra hep 21 :)...nefes alisverisi onemli burnundan verip burnundan veriyorsunBu hareketleri kaç defa tekrarliyoruz nasıl ilerliyoruz
Ilk sayfada videoda ki egzersizleri :)Ne yapmalıyım söylerseniz hemen yaparım 1 saatlik açlık ve susuzluk var şu an
Evet video çıkıyor şimdi başlıyorum her hareketi 3 kere yapıcam haftaya perşembe 2 arttırıcam ve bu şekilde devam edeceğim değişiklikleri sana bildiricem hocam uygun muIlk sayfada videoda ki egzersizleri :)
Cikiyormu sende
HarikaEvet video çıkıyor şimdi başlıyorum her hareketi 3 kere yapıcam haftaya perşembe 2 arttırıcam ve bu şekilde devam edeceğim değişiklikleri sana bildiricem hocam uygun mu
Azimliyimdir elimden hiçbirşey kurtulamazHarika
Cok is bitirici gördüm seni
Her haraketi 3 kere yapiyorsun ve her hafta 2 ekliyorsun üstüne...mesela bugun persembe bugun basladiysan her persmbe 2 tane artiriyorsun...21 e gelene kadar sonra hep 21 :)...nefes alisverisi onemli burnundan verip burnundan veriyorsun
Egzersize baslayinca al bitirince ver...cenen her egzersize basladiginda ve bitirdiginde koprucuk kemigine değmeli...