- 7 Mayıs 2012
- 7.227
- 8.257
- 398
- Konu Sahibi Kova hatunu
Kızlar tokum şimdi merak ettim yapimmi,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En az 1 saatlik aclik susuzluk lazim ki mide bulanmasin bas donmesin...Aç Ken mi yapılmalı hele anlatin hele
Ozamanlar bekliyimEn az 1 saatlik aclik susuzluk lazim ki mide bulanmasin bas donmesin...
Her biseye yariyor :)))
Bi yerde ilan mı var
14.takımda sürekli ilanlar dönüyorBi yerde ilan mı var![]()
Onun gibi birseyBi yerde ilan mı var![]()
Dönsün dönsün ben cok memnunuum14.takımda sürekli ilanlar dönüyor![]()
![]()
Dönsün dönsün ben cok memnunuum![]()
Kesinlikle
gelsinler aktif olunca daha keyifli oluyor![]()
Kesinlikle![]()
Her haraketi 3 kere yapiyorsun ve her hafta 2 ekliyorsun üstüne...mesela bugun persembe bugun basladiysan her persmbe 2 tane artiriyorsun...21 e gelene kadar sonra hep 21 :)...nefes alisverisi onemli burnundan verip burnundan veriyorsunBu hareketleri kaç defa tekrarliyoruz nasıl ilerliyoruz![]()
Ilk sayfada videoda ki egzersizleri :)Ne yapmalıyım söylerseniz hemen yaparım 1 saatlik açlık ve susuzluk var şu an
Evet video çıkıyor şimdi başlıyorum her hareketi 3 kere yapıcam haftaya perşembe 2 arttırıcam ve bu şekilde devam edeceğim değişiklikleri sana bildiricem hocam uygun muIlk sayfada videoda ki egzersizleri :)
Cikiyormu sende
HarikaEvet video çıkıyor şimdi başlıyorum her hareketi 3 kere yapıcam haftaya perşembe 2 arttırıcam ve bu şekilde devam edeceğim değişiklikleri sana bildiricem hocam uygun mu
Azimliyimdir elimden hiçbirşey kurtulamazHarika
Cok is bitirici gördüm seni![]()
Her haraketi 3 kere yapiyorsun ve her hafta 2 ekliyorsun üstüne...mesela bugun persembe bugun basladiysan her persmbe 2 tane artiriyorsun...21 e gelene kadar sonra hep 21 :)...nefes alisverisi onemli burnundan verip burnundan veriyorsun
Egzersize baslayinca al bitirince ver...cenen her egzersize basladiginda ve bitirdiginde koprucuk kemigine değmeli...