● Tibet Kızları ●

Herkese merhaba,
KK ne yeni üye oldm. Sırf bu topik icin tibetin 5 ayininin fiziksel ruhsal kimyasal vs. bu kadar etkili oldugunu cok okudum ama kendimde etkilerini gördüğümde bi kez daha şaşırdım:) mucize gibi. Paylaşma ihtiyacı duydum. Yeni başlayanlara motivasyon sağlar belki.
Saçlarım uzadi
Ellerimin üzerindeki lekeler yok oldu (çil gibi)
Hipotiroidiyim fazlaca üşürdüm aksine ateş basıyor atık.
Varislerim dağıldı resmen ariyorum bulamiyorum
Gözlüksüz göremezdim artik gözlük kullanmıyorum.
Pozitiflik enerji esneklik olayını söylemiyorum bile..
Düzenli bir sindirim-boşaltim sistemi
Tek kötü yanı hareketleri bırakınca etkilerini de kaybetmek oluyor..
Herkese tavsiye ediyorum.saglikla kalın♡

Çok güzel cok sevindim...
Peki bunları ne kadar sürede gözlemlediniz?

benim bu ara gözlerim görmemeye başladı bugünle 2 hafta olacak başlayalı . sindirim sistemimde az bir düzelme oldu ama tam düzelmedi . umarım bende de bu kadar olumlu sonuçları bende yaşaarım. saçlarının beyazları kapandı mı peki ?

Inşallah siz de olumlu etkileri kısa zamanda görürsünüz. Biraz sabretmek gerekiyor.
Benim de reglim gecikiyor hatta gelmiyor adet söktürücü ile oldum 2 ay sonra. Ona nasil çözüm bulucam yapmaya devam ediyorum bu ay da regl olmazsam bırakmayı da düşünüyorum.

Öyle bir etkisi olduğunu okumuştum. Doktor a gittiniz mi bunun için kist vardır belki miyom polip? Yoksa kafanızdan mı içtiniz söktürücü .
Beni bu yönü korkutmuyor değil bu hafta regli haftam bakalım nasıl etki edecek bemde

Dr a gittim tabi kendi kendime içmedim. Ufak da bi kist var ben de 3 yıldır. Ama yine de düzenli regl olurdum. Tibet e başlayınca olamadim. Bunla ilgili 2. ve 4. Hareketleri regl olduğunuzda yapmayın yazıyor kitabında. Ama ben bunu sonradan öğrendim regl iken tibete başladım o da kesildi. galiba zaman vermek lazım yine düzene girmesi için. 2.ve4.hareketlerin yerine yapılacak alternatif hareketler var siz de onları deneyin isterseniz gününüz yaklaştıysa?

Kist erimiyor mu peki ?
Korktum şimdi zaten korunmuyorum birde regli gecikirse iyice sıkıntıya girerim 2 ve 4. Hareketleri bende yapmayım o zaman

O kadar etkiyi yok sayıp birakacakmısinız?
Belki yeniden duzenliyor reglini bence hemen pes etme
Tibet oyle birsey ki yıllar icinde ortaya cıkacak sorunu daha kisa surede gun yüzüne cikariyor...

Son düzenleme:
O kadar etkiyi yok sayıp birakacakmısinız?
Belki yeniden duzenliyor reglini bence hemen pes etme
Tibet oyle birsey ki yıllar icinde ortaya cıkacak sorunu daha kisa surede gun yüzüne cikariyor...

Evet öyle düşününce bırakmak da istemiyorum. Devam edicem sanırım. Regl gelişmelerinden haberdar ederim.
Kist küçülüp büyüyüp ama hiç kaybolmuyo. Belki tibet yok eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…