● Tibet Kızları ●

Kasıklarda dolgunluk o kadar normal ki...
Diger topikte cogu kisi ayni seyi yasadı bir sure veya alt karın bolgesinde sislik...
Tabiki bi yerde sorun varsa tibet onu aciga cikarir demiştim zaten...anam siz hemen bırakıyorsunuz
rahim deyince korkuyorum çok çektiriyor kendileri sorunlu bir organım zaten polipte eksikmiş gibi pörtledi kendiliğinden kaybolmayan birşeymiş operasyon gerekli demişti dr ay öncesinden . yok bırakmadın yapıyorum devam bugün 7. tekrara geçiyorum .peki neden tekil sayılar da çift sayılar değil

Bir anlamı yok birer birer artiran da var
Ama genellikle 2 ser gidiliyor ne az ne cok abanalım diye

2 gündür yapamiyorum canım 5.tekrara gecmistim pazt yazmaya firsatim olmadi hatta SchonerDuft hatirlatmami istedi sağolsun tekrar basa döncem 3 tekrardan basliycam ama bikac gün daha yogunum havuza yüzmeye gidiyorum is cikusi sonra eve geliyorum yatmadan tibetin hareketlerini yapiyorum ama arada fazla bi zaman olmuyo 3 saat kadar ancak o yüzden havuz bitsin yapmaya başliycam tekrar haber veririm canım o zaman simdilik okuyamadigim sayfalari okumaya calisiyorum

Tamam canım
kendini ne zaman rahat hissedersen gel

2.ve 4.cü hareketi çıkardım dün rahim bölgesinde acayip bir dolgunluk hissediyorum zaten .

Bu hareketlerin alternatifini yapabilirsin.ben adet zamanlarında öyle yapıyorum.ama diğer zamanlarda devam etmen gerektiğini düşünüyorum.ilk başladığımda bende tuhaf etkiler yaşadım.nerdeyse 5 senedir ara ara yaptığım için artık çok etkilemiyor beni.en çok yaşadığım şiddetli baş ağrıları ve alerji ataklarıydı.günlerce hapşururdum.artık bu kadar keskin belirtiler yaşamıyorum.ama faydasını çok gördüm.bende pko var aylarca adet olmazdım.yaptığım dönemlerde belli bi düzene girdim.ikinci bebem tedaviyle olurken 3.korunduğum halde oldu:)bu yaşıma kadar yumurtlama zamanı ağrısı nedir bilmezdim 2 senedir çok yoğun yaşıyorum.tabii bitkisel kürlerinde çok faydası oldu Allah ın izniyle.hamile kalmak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim mutlaka yapsınlar.yaptığım dönemlerde alerjimde azalıyor.ellerimde egzama vardı senelerce çektim.tibete ilk başladığım zaman ara ara bıraksamda uzun bi süre yaptım.egzamadan eser kalmadı o zamanlar.kaç senede olmadı.hamilelik döneminde yeniden hortladı.inşaAllah yeniden şifa olur.fiziksel görüntüye etkileri zaten kendini hemen gösteriyor.
pes etmeyin ertelemeyin.erteleme yapmama isteği vücudun bir oyunu bence.iyileşmeye direniyoruz.çünkü tibet ruhsal olarakta arınma sağlıyo.bazen ağlama nöbetleri ufak çaplı sinir krizleri geçirebilirsiniz.kötü duygulardanda arınıyorsunuz

Bu arada Kova hatunu dün 5 tekrara geçtim...

benim de olmuyor bebeğim artık kabullendim olmamasını ama polipim var nur topu gibi ben daha çok ruhsal açıdan yola çıkmıştım bir desteğe ihtiyacım vardı . yumurtlama ağrısını bilmiyorum ama 2 yumurtalığımda ağrı oluyor. gözlerim bulanık görüyor baş ağrısı zaten var ama onun diyet ile ilgisi olduğunu düşünüyorum. ağlama krizlerimde oluyor o halen devam ediyor öfke sinir dersen o da devam ediyor içimde bir patlama yaşıyorum bakalım 2 ay sonra ne olacak

Yazdıklarının hemen hemen bende hepsini yasadim ilk aylarda cok yoğun bir sekilde :)
Baş ağrısı nezle sinir çökmesi :))) hamilelik de sanırim 6 sonra gerceklesti bende tabi corek otu da faydasi tartisilmaz...
Ben tibette fark ettigim en belirgin ozelligi ne kadar yorgun olsam da yüzümde belli olmuyor ve gözler parlıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…