- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
Ayyyy kuzum cok guldüm yorumunaValla şuan nemnun değilim görümcem bende yanlış anlaşılmak istememama çok enerjik hissediyorum
Ayyyy kuzum cok guldüm yorumunabende bu h sonu başlamayı düsünüyodum ama alısik olmayınca unutmusum birazda telaşlıydim arkadaşlarla geziye gittik piknik filan yaptık gittigimiz yerde hazirlik yaptim benim diyette yalan oldu
Bu yoga egzersizlerini sizce aksam mi yapmak daha iyi yoksa sabah mi kızlar ben bilemedim
Cocuktan once aksamları yapiyordum benAyyyy kuzum cok guldüm yorumunabende bu h sonu başlamayı düsünüyodum ama alısik olmayınca unutmusum birazda telaşlıydim arkadaşlarla geziye gittik piknik filan yaptık gittigimiz yerde hazirlik yaptim benim diyette yalan oldu
Bu yoga egzersizlerini sizce aksam mi yapmak daha iyi yoksa sabah mi kızlar ben bilemedim
Yok canım ne yanlış anlamasıyazdığım şey her yöne gidiyor yazarken sinirliyim gerginim ona ters hareket yapmam anlamında olmalıydı Kova hatunu sende yanlış anlamadın umarım
normalde sabah yapıyordum ama akşam yapmaya karar verdim sabah zorladı işe geç kalıyorumbugün başla sende y da yarın sabah
başlamanızı dört gözle bekliyorum :) bitmedi mi reglin dahaYok canım ne yanlış anlaması
Bende aksamlari daha verimini aliyordum ama şimdi aksama birakinca ya siziyorum bebenin yaninda yada usengeclik basiyor
Ben mecbur oğlenci olucam
Dun basladi dahabaşlamanızı dört gözle bekliyorum :) bitmedi mi reglin daha
ben +2 ye geçmiş olurum o zamana . sende nasıl tepkiler olacak onu merak ediyorumDun basladi daha
1 hafta suruyorpazartesi basliycam
Aynen öyle canım ben başka turlü anlamisim demek kiyazdığım şey her yöne gidiyor yazarken sinirliyim gerginim ona ters hareket yapmam anlamında olmalıydı Kova hatunu sende yanlış anlamadın umarım
normalde sabah yapıyordum ama akşam yapmaya karar verdim sabah zorladı işe geç kalıyorumbugün başla sende y da yarın sabah
ben ilk günden uyuyamadım dünde uyku tutmadı . sen etkilerini yaz arada yaptığında da yazda aktif kalsın topikAynen öyle canım ben başka turlü anlamisim demek ki
Haklısin bende sabah vesaret edemiyorum oyalanırim ise gec kalirim diye
Dün aksam başladim merak ediyorum etkilerini hafta sonuna kadar masil hissedicem kendimi
dur bide ben seni gazlayımSelam herkese:)
Tibet hareketlerini seneler önce duymuştum ama hiç yapmayı düşünmemiştim... geçenlerde bi cafede dondurma yerken yan masadaki karı kocayla konuşmaya başladık.. Adam da kadın da taş catlasın 65 falan görünüyor... ama adam o gün 83ü bitirmiş... şok oldum, nasıl bu kadar genç görünüyor diye sorduk , demez mi uzun yıllardır hiç aksatmadan tibet hareketlerini yapıyorum... vay be dedim canli kanıt işte bu.. ben de baslicam kesin karar verdim burayi da gorunce cok sevindim:) ama bu ara tasinma telasina girdim... çok isim var ancak eylülde başlarım... kabul eder misinKova hatunu
Vay bu kadar net bilgiyi ilk defa da ben duydumSelam herkese:)
Tibet hareketlerini seneler önce duymuştum ama hiç yapmayı düşünmemiştim... geçenlerde bi cafede dondurma yerken yan masadaki karı kocayla konuşmaya başladık.. Adam da kadın da taş catlasın 65 falan görünüyor... ama adam o gün 83ü bitirmiş... şok oldum, nasıl bu kadar genç görünüyor diye sorduk , demez mi uzun yıllardır hiç aksatmadan tibet hareketlerini yapıyorum... vay be dedim canli kanıt işte bu.. ben de baslicam kesin karar verdim burayi da gorunce cok sevindim:) ama bu ara tasinma telasina girdim... çok isim var ancak eylülde başlarım... kabul eder misinKova hatunu
Kesinlikle cok haklısın ama birak icinden geldigi zaman baslasin daha iyi...bende hırslandim ya :) yillardir yapiyorum 21 e hic gelemedim 13 tekrarda cakilip kaliyordumdur bide ben seni gazlayım3 dk alıyor hiç ertelemeden yapmanı önenerim taşınma sürecinde de dinç hissedeceksin
tabi canım içinden gelerek yapmak önemli . tütsü kullanıyor musun? ben bir süre 3 te devam edeyim dedim ama +2 yi prşembe günü ekleyim o zaman :)Kesinlikle cok haklısın ama birak icinden geldigi zaman baslasin daha iyi...bende hırslandim ya :) yillardir yapiyorum 21 e hic gelemedim 13 tekrarda cakilip kaliyordum
Artık birakmak yok ...şu hafta bi gecse
Dün akşam basladim canim bende ilk gün diye acemilik cektim hareketleri dogru yapaiyor muyum filan diyedün neredeyse boşver ne uğraşıyorsun moduna gelmiştim kalk burcu yap dedim 3 dk sürüyor sonra elini yüzünü yıka dedim yaptım umarım bugünde boşlamaya çalışmam
tobosolu_dulcinea sen başladın mı
Yok tütsü kokusunu sevmem...tabi canım içinden gelerek yapmak önemli . tütsü kullanıyor musun? ben bir süre 3 te devam edeyim dedim ama +2 yi prşembe günü ekleyim o zaman :)
Olabilir normal :)Dün akşam basladim canim bende ilk gün diye acemilik cektim hareketleri dogru yapaiyor muyum filan diye
Bu mesajı görmedim duymadım bilmiyorumdün neredeyse boşver ne uğraşıyorsun moduna gelmiştim kalk burcu yap dedim 3 dk sürüyor sonra elini yüzünü yıka dedim yaptım umarım bugünde boşlamaya çalışmam
tobosolu_dulcinea sen başladın mı
4.CÜ HAREKET biraz zorlarsa gerisi kolay aslında ya da ben sürekli spor yaptığım için öyle oldu . çok zorlamadan takıldığın noktada hareketi tamamlarsın kuzumDün akşam basladim canim bende ilk gün diye acemilik cektim hareketleri dogru yapaiyor muyum filan diye
5e çıkarayım o zaman bende... rüzgarı hissederek yapıyorum daha çok bugün kalp atışıma ve nefesime konsantre olayım bakalımYok tütsü kokusunu sevmem...
Tamamen bedenini dinle canım :) ama tekrarlar az ya bence aynı tekrarda kalma
Ilerde zorlayınca yaparsın bunu ...