● Tibet Kızları ●

Valla şuan nemnun değilim görümcem bende yanlış anlaşılmak istemem ama çok enerjik hissediyorum
Ayyyy kuzum cok guldüm yorumuna bende bu h sonu başlamayı düsünüyodum ama alısik olmayınca unutmusum birazda telaşlıydim arkadaşlarla geziye gittik piknik filan yaptık gittigimiz yerde hazirlik yaptim benim diyette yalan oldu
Bu yoga egzersizlerini sizce aksam mi yapmak daha iyi yoksa sabah mi kızlar ben bilemedim

yazdığım şey her yöne gidiyor yazarken sinirliyim gerginim ona ters hareket yapmam anlamında olmalıydı Kova hatunu sende yanlış anlamadın umarım
normalde sabah yapıyordum ama akşam yapmaya karar verdim sabah zorladı işe geç kalıyorum bugün başla sende y da yarın sabah

Cocuktan once aksamları yapiyordum ben
Simdi cocuk öğlen uyuyunca yapabilirim...yaninda yaparsam tepeme cikiyor falan :)

Yok canım ne yanlış anlaması
Bende aksamlari daha verimini aliyordum ama şimdi aksama birakinca ya siziyorum bebenin yaninda yada usengeclik basiyor

Ben mecbur oğlenci olucam

Aynen öyle canım ben başka turlü anlamisim demek ki
Haklısin bende sabah vesaret edemiyorum oyalanırim ise gec kalirim diye
Dün aksam başladim merak ediyorum etkilerini hafta sonuna kadar masil hissedicem kendimi

Aynen öyle canım ben başka turlü anlamisim demek ki
Haklısin bende sabah vesaret edemiyorum oyalanırim ise gec kalirim diye
Dün aksam başladim merak ediyorum etkilerini hafta sonuna kadar masil hissedicem kendimi
ben ilk günden uyuyamadım dünde uyku tutmadı . sen etkilerini yaz arada yaptığında da yazda aktif kalsın topik

Selam herkese:)
Tibet hareketlerini seneler önce duymuştum ama hiç yapmayı düşünmemiştim... geçenlerde bi cafede dondurma yerken yan masadaki karı kocayla konuşmaya başladık.. Adam da kadın da taş catlasın 65 falan görünüyor... ama adam o gün 83ü bitirmiş... şok oldum, nasıl bu kadar genç görünüyor diye sorduk , demez mi uzun yıllardır hiç aksatmadan tibet hareketlerini yapıyorum... vay be dedim canli kanıt işte bu.. ben de baslicam kesin karar verdim burayi da gorunce cok sevindim:) ama bu ara tasinma telasina girdim... çok isim var ancak eylülde başlarım... kabul eder misin Kova hatunu

dur bide ben seni gazlayım 3 dk alıyor hiç ertelemeden yapmanı önenerim taşınma sürecinde de dinç hissedeceksin

Vay bu kadar net bilgiyi ilk defa da ben duydum nerdeyse 20 yaş genç göstermek süper :)
Tabi canım ne zaman istersen gel...ama cok da erteleme

dur bide ben seni gazlayım 3 dk alıyor hiç ertelemeden yapmanı önenerim taşınma sürecinde de dinç hissedeceksin
Kesinlikle cok haklısın ama birak icinden geldigi zaman baslasin daha iyi...bende hırslandim ya :) yillardir yapiyorum 21 e hic gelemedim 13 tekrarda cakilip kaliyordum
Artık birakmak yok ...şu hafta bi gecse

Kesinlikle cok haklısın ama birak icinden geldigi zaman baslasin daha iyi...bende hırslandim ya :) yillardir yapiyorum 21 e hic gelemedim 13 tekrarda cakilip kaliyordum
Artık birakmak yok ...şu hafta bi gecse
tabi canım içinden gelerek yapmak önemli . tütsü kullanıyor musun? ben bir süre 3 te devam edeyim dedim ama +2 yi prşembe günü ekleyim o zaman :)

Dün akşam basladim canim bende ilk gün diye acemilik cektim hareketleri dogru yapaiyor muyum filan diye

tabi canım içinden gelerek yapmak önemli . tütsü kullanıyor musun? ben bir süre 3 te devam edeyim dedim ama +2 yi prşembe günü ekleyim o zaman :)
Yok tütsü kokusunu sevmem...
Tamamen bedenini dinle canım :) ama tekrarlar az ya bence aynı tekrarda kalma
Ilerde zorlayınca yaparsın bunu ...

Dün akşam basladim canim bende ilk gün diye acemilik cektim hareketleri dogru yapaiyor muyum filan diye
Olabilir normal :)
Ben ilk yaptığimda icime sinmedi de 2 defa yaptım ard arda enerji patlaması yaşadım
Heytt be diye gezdiydim o gün
Tavsiyem devamlı hareketlerin püf noktalarını okumak ve bunun en iyi kaynagi 1.kitabı diye dusunuyorum cunku youtube da herkes farkli farklı yapiyor
Ben pdf olarak indirdim telden
Hazırsan listeye alayım yok bi bakcam daha dersen o da olur :)

4.CÜ HAREKET biraz zorlarsa gerisi kolay aslında ya da ben sürekli spor yaptığım için öyle oldu . çok zorlamadan takıldığın noktada hareketi tamamlarsın kuzum
Yok tütsü kokusunu sevmem...
Tamamen bedenini dinle canım :) ama tekrarlar az ya bence aynı tekrarda kalma
Ilerde zorlayınca yaparsın bunu ...
5e çıkarayım o zaman bende... rüzgarı hissederek yapıyorum daha çok bugün kalp atışıma ve nefesime konsantre olayım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…