● Tibet Kızları ●

Kem küm diyeceğim
Ya ben üç gündür yapamadım ki
Çok üzgünüm ne olacak şimdi
Eşim 15 ten tekrar başla diyor
Offfff üçtenmi başlayacam

Isınma sonrası yapıyorsun sanırım bir ritüelini paylaşırmısın . Nasıl başlayıp bitiriyorsun dinlediğin müzik bulunduğun ortam

Bu yorumu görmeyeydim iyiydi.
Bugün deneme amaçlı yaptım hergün sabah yapmak istiyorum ama aktif kimse yok sanırım takıldıgım durum şu sayıyı nasıl arttiricaz

Bu yorumu görmeyeydim iyiydi.
Bugün deneme amaçlı yaptım hergün sabah yapmak istiyorum ama aktif kimse yok sanırım takıldıgım durum şu sayıyı nasıl arttiricaz
Niye gormeyeydin iyidi :)))
3 le basliyorsun her hafta basladigin gün ikiser artiriyorsun 3 5 7 vs 21 e kadar sonra hep 21 kere yapiyorsun gunde...tabi 21 e gelmek mesele...nadir kisiler beceriyor onu ben o nadirlerden hic olamadim

Bu haraketler ısınma degil hatta bu haraketler yapilirken kondisiyon turu hareketler veya yoga haraketleri de pek onerilmiyor...
Keza muzik de onerilmiyor ama tercih edersen olur yani ...nasil iyi hissediceksen sen daha iyi bilirsin...
Ilk basta cok hafif gelebilir ama tekrarlar artıkca egzersiLer zorlasiyor cunku bedende ki negatif aciga cikinca kolunu bile haraket edecek halin kalmiyor ama bu bir surec

Icimde yatan kötü duyguların açığa çıkmasını istemiyorum şu an çok depresif bir ruh halim varken bunun artması benim felakim olur sanırım rahatlamak amaçlı istiyorum yogayı zaten .
Isınmadan tek başına bu hareketler vücudu zorlar ama yanlış anladığım bir yer varsa düzelt canım. Yarın sabah birinci günüm olarak başlıyorum aksilik olmaz ise

Belki de hazır ruh halin yoğunken iyi bile gelebilir bilemezsin denemeden
Her haraketi 3 kere yapiyorsun ilk hafta o kadar da zor değil aslinda cunku ilk yapıştan sonra vucut esnemeye odaklıyor kendini...
Ben hayatımda spor veya haraket yapmamış insandim bildiğin kazmaydim :) 1 ay sonra halasana haraketini kolaylıkla yapıyordum düşün...
Kolaylik olsun diye nefese dikkat et sadece
Harakete basladıginda burundan nefes al bitirirken ver yine burundan

Ve yine bir ipucu harakete basladıginda cenen dekolte bolumune degsin bitirirken de oyle bitir...sadece 4.harakette once basini verebildigin kadar arkaya ver köpruyu oyle yap ve yukardayken 1 2 saniyelik bedenini kas...acele etmeden tekrarlar arası bir kac saniyelik aralar ver...ozellikle zorlandıgin yerlerde dur biraz bekle....zorlamak tibete aykırı...

sabah 7,45 gibi tekrar yaptım yataktan kalktım wc işlerini hallettim . sadece son harekette zorlanıyorum . bugünü 2.ci gün mü saymalıyım 1.ci gün mü sadece saat değişikliği var hangisi doğru olur ? nefeslere dikkat ettim hep burundan aldım verdim . halasana hareketi hangisi netten baktım ama anlayamadım kusura bakma seni boğup durucam sanırım sorularımla son olarak dün hareketler bittikten sonradan beri midem bulanıyor psikolojik mi yoksa etkisi mi bilemiyorum

Keske o kadar erken yapmasaydın
Egzersiz arası en az 12 saat gecmeli
Bugun 2 Gunu sayalım o zaman ve hep aynı saatlerde yapmaya calıs sabahları
Halasana bi yoga haraketi bu egzersizlerde yok o tamamen bağimsiz

Keske o kadar erken yapmasaydın
Egzersiz arası en az 12 saat gecmeli
Bugun 2 Gunu sayalım o zaman ve hep aynı saatlerde yapmaya calıs sabahları
Halasana bi yoga haraketi bu egzersizlerde yok o tamamen bağimsiz
12 saat geçti üzerinden sanırım çünkü 19,30 dan önce yapmıştım . evet ona baktım video da yok yanlış mı yaptım dedim bir an . sen nasıl ekleme yapıyorsun benim vücut çok ham değil yapabildiğim hareketleri bende eklesem olur mu ? birde bunun üzerine önereceğin anlatımı basit olan bir kitap var mı ?
şuan devam eden kç kişi var

Ha tamam o zaman...su an bir tek sen devam ediyorsun bende 1 2 gune regl olacağim icin baslayamiyorum...mecbur bitişini bekliyorum
Önceden bu halasana ve balık haraketini yapardım yoga olarak ama uzun zamandır yapmıyorum...acikcasi tibet daha isime geliyor...
Resim eklemeyi şu an cevap yazdığım yerin altında dosya yükle var ordan yükluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…