● Tibet Kızları ●

dur bide ben seni gazlayım :KK70: 3 dk alıyor hiç ertelemeden yapmanı önenerim taşınma sürecinde de dinç hissedeceksin

Vay bu kadar net bilgiyi ilk defa da ben duydum :KK73:nerdeyse 20 yaş genç göstermek süper :)
Tabi canım ne zaman istersen gel...ama cok da erteleme:halay:
Inanın çok isterim ama hem çalış hem evi topla çok zor... baslayınca bıkmak bırakmak istemiyorum... ben en iyisi eylülde geleyim:KK70:

İki kitabı da aldım ama pek mantığıma yatmadı açıkçası evet egzersiz olarak işe yarayabilir de öyle mucizevi bir etkisi yok 2 ay kadar yaptım ben spor yapınca nasıl dinçleşiyorsam bu bi nevi ısınma turu işte bu arada sigara kullanmama ve yediklerinize içtiklerinize dikkat etmelisiniz kiapta yazılanları zaten uygulamak gerek sağlık açısında tibetlilere özgü bir davranış şekli değil sağlıklı yaşam için yapılması gerekenler sadece

İki kitabı da aldım ama pek mantığıma yatmadı açıkçası evet egzersiz olarak işe yarayabilir de öyle mucizevi bir etkisi yok 2 ay kadar yaptım ben spor yapınca nasıl dinçleşiyorsam bu bi nevi ısınma turu işte bu arada sigara kullanmama ve yediklerinize içtiklerinize dikkat etmelisiniz kiapta yazılanları zaten uygulamak gerek sağlık açısında tibetlilere özgü bir davranış şekli değil sağlıklı yaşam için yapılması gerekenler sadece

Bu egzersizler cakra odakli olduğu söyleniyor...bedenden ziyade ruhta toparlanma basliyor sonra da bedende iyilesmeler basliyor...
Ben açikcasi cok faydasini gördum ruhen

Kardiyo ve yoga bir olur mu hic?
O beklentiyle yapmak biraz utopik olur en azindan ilk etapta ..

Son düzenleme:
Bu egzersizler cakra odakli olduğu söyleniyor...bedenden ziyade ruhta toparlanma basliyor sonra da bedende iyilesmeler basliyor...

Ece vahapoglunun videosuna denk geldim hergun arttirin diyor ve 2.ayinde sol elin avucu yukarı bakacak dedi srn nasıl yapıyorsun

Kova burcuyum ben de :)ama ben inanmıyorum çakra tarzı durumlara gözümle gördüğüme bilimsel kanıtı olan herşeye inanırım ve herşeyi önyargısız mutlaka denerim ruh ve ruhani mucizevi hiç birşeye inanmıyorum kanıt lazım bazı durumlar sadece plasebo etkisi yoga ve kardiyo elbette bir değil bunun canlı kanıtıyım zaten :) çakra,reiki ,uyumlama tarzı durumlar keşke gerçek olsa ama maalesef hayat o kadar kolay değil

Kova burcuyum ben de :)ama ben inanmıyorum çakra tarzı durumlara gözümle gördüğüme bilimsel kanıtı olan herşeye inanırım ve herşeyi önyargısız mutlaka denerim ruh ve ruhani mucizevi hiç birşeye inanmıyorum kanıt lazım bazı durumlar sadece plasebo etkisi yoga ve kardiyo elbette bir değil bunun canlı kanıtıyım zaten :) çakra,reiki ,uyumlama tarzı durumlar keşke gerçek olsa ama maalesef hayat o kadar kolay değil
Evet anlamıştim zaten :) daha realist olduğunu :) yapı meselesi...

Evet anlamıştim zaten :) daha realist olduğunu :) yapı meselesi...
Keşke böyle olmasam bazen bişeylere inanabilmek rahatlatıcı olurdu doğrusu :) 3 yıl önce kötü bir ayrılık yaşadım babam öldü filan zor zamanlardı biraz iç huzuru bulmak için reikiden ,telki cd leri yok çekirdek inanç vs. dualar esmalar falan filan en son doktora gittim ama ilaçları alıp kullanmadım zaman tek ilaçmış şimdi çok çok iyiyim yine aşığım sağlıklıyım kendime yetecek istediklerimi yapacak kadar paramı kazanıyorum bu süreçte tek sporu bırakmadım ne kadar üzgün olsamda he bu arada yoga uykumu getiriyor yav bildiğin recep ivedik mod :KK70:

kova burcunda çok iyi astrologlar çıkar derler ve bu tür şeylere yni yoga meditasyon tarzı şeylere eğilimleri olur :)

bugün son kez ayinleri 3 kere yapıyorum . yarından 5 e geçiyorum . dün o enerjiyi yakalayamadım öok fazla negatif enerjim vardı ondan sanırım bugün o rahatlığı yakalamak istiyorum

Oğlaklarda meraklı ama kova kadar değil haritandan da ki evlerin de önemli tabi ki tek bir şeye bakarak anlaşılmıyor
Çok meraklıyım ama herşeyden çabuk sıkılırım hep yeni şeyler olsun sürekli gezeyim heryeri göreyim sürekli bir kudurma hali uyuyunca herkes çok eğleniyormuş gibi düşünenler grubuna dahilim :KK70: baktırmıştım ama çok hatırlamıyorum ay burcum akrepmiş bi onu bide yükselenimi biliyorum

Çok meraklıyım ama herşeyden çabuk sıkılırım hep yeni şeyler olsun sürekli gezeyim heryeri göreyim sürekli bir kudurma hali uyuyunca herkes çok eğleniyormuş gibi düşünenler grubuna dahilim :KK70: baktırmıştım ama çok hatırlamıyorum ay burcum akrepmiş bi onu bide yükselenimi biliyorum
Bir ara bende bktırmıştım genel değilde sorulara mı göre psikolojim bozulmuştu :KK70: eğlence senin işin desene :KK70: severim böyle enerjik insanları

Benim yukselen balik ay yengecte :)
Bi ara bende de o vardı evde oturunca herkes dışarda eğleniyor diye...ama sonra gerek hayat sartlari gerek yaptığim secimler o duygular gecti...yukselende ki oğlak seni gerçekçi yapan ve hayatta alacağın yol hep bu olucak...

X