● Tibet Kızları ●

Evet bazı özelliklerim oğlak mesela işkolikliğim aşırı iş hırsı var bende tatilde bile olsam aklım işte güçte kumsalda toplantıya katılmışlığım var :) ne gerek varsa :) he bide inatçılığım tipik bir keçiyim

boğa yükselen ikizler

evet bugün başlarım yarın bitiririm gibime geliyor
ya ilk kitap neyse de ikincisi kalın tarayıp atayım desem zor burdan bi arkadaşıma kitap göndermiştim el koydu hain :) kitaplarım çok değerli tya hepsi benim bebeklerim gibi yoksa valla gönderirdim boğa ve ikizler mükemmel uyum iki burçta en yakın dostlarımdan oluşuyor :)

bulurum ya ikinci kitabı da sağolasın :) kitaplar benimde bebeklerim kimse ile paylaşmam kolay kolay çok sıkıntılı bir burç boğa dan kıskançlık ikizlerden 2 ruh hali gel gitler yok ya ama dostluk olarak evet iyi dost olurum ama karşılığı sıfır olur

boğa burcu iyidir ya bi saflıkları var çocuk gibi yani benim arkadaşlar öyle erkekleride çok iyi eş baba oluyormuş ikizler canlı hareketli kova burcu özeliklerine çok yakın çok güzel gıybet yapılır ikizlerle bide komiktirler valla arkadaşım sağolsun aşırı güldürür beni şimdi burç filan farketmiyor dünya çok kötü bir yer haline geldi inatla iyi bir insan olmaya çabalıyorum bazen bana yapılan kalleşliklere aşırı komplo teorileri üretiyorum ama pratiğe geçmiyorum Allahtan sonuna kadar gitmeye çalışıcam kazanırmıyım bilmem ama içim rahat olur en azından :)

Sflık yanları 30dan sonra kalmıyor sanırım bende çok saftım ama geride kaldı ikizler devreye girdi sanırım . yok ya negatif duygular beslemekte aman kaybı kestirmeden haytından uzaklaştıracaksın. dedikoduya gelince güzel yaparım yanına da kahveee ve lokum ohh miss tadından yenmez

Ben 30 dan sonra tamamen oğlağa geçerim o zaman :) öyle oluyormuş ya astrologların yalancısıyım :) lokum dedin acıktım

bende öyle biliyorum . bende çok acıktım ama yemek saatim gelmeden yiyemem

Ben çok zayıfım ama aşırı derecede abur cubur tüketiyordum normal çikolata felan değil bildiğin paket paket jelibon ,buzparmaklar ,elmaşekeri leblebi tozu gibi çoluk çocuk aburcuburu kilo alma sorunum yok diye aşırı sağlıksız besleniyordum 7/24 spor yaptığı için dıştan bir sorun yok gibi görünse de ileride başıma iş açılmasın diye aburcubur diyetine girdim şimdi bi iki lokumla doysam sorun değil ben bi oturuşta o paketi yemek istiyorum iki elma kemirip konuyu kapattım :)

Yok kızlar ya...tamamen geçiş degil ama bir gıdım daha baskın oluyor hayatımıza yukselenimiz 30 dan sonra :)

Ben oğlak olmak isterim ya disiplinli düzenli hatunlar valla ben hep dağınık yaşayan biriyim sevgilim oğlak sabahları arkamdan merdivenleri inip hem söylenip hep attığım kıyafetlerimi topluyor :) belki düzenli biri olurum belki ama :)))

Hahaa benim eşim de oğlak yukselen başak cok faydasini görüyorum
Evlere temizliğe gitse acayip musterisi olur

Hahaa benim eşim de oğlak yukselen başak cok faydasini görüyorum
Evlere temizliğe gitse acayip musterisi olur

Hadi ya kova oğlak oluyo demek ki benden 20 yaş büyük ama benim sevgili yaşlılık huysuzluğu da var birazcık ama gözlemlediğim şu ki çok hizmetkar bir kişilik :) çay kahve garson gibi getirir götürür akşamları asla bulaşık bırakmaz sabah bi bakarım kahve içtiğimiz fincanlar yıkanmış kenarda duruyor yükselenini bilmiyorum sorsam oda bilmez hiç inanmıyor burçlara siz ne kadardır evlisiniz ? bana biraz deneyimlerini anlatırsan çok sevinirim benimkinde anında parlayıp sönme durumları var ama çok temiz kalpli biri gerçi 1 sene oldu mayısta ilk zamanlar kedi köpek gibiydik kediköpek kısmı hep o ama ben çok gamsızım şimdi senin bu rahatlığın bana iyi geldi diyor ama kapının önüne koyarmı bilmem :)

Aynen oyle cok hizmetkarlar
Ben en son ona ne zaman cay doldurdum hatirlamiyorum bile...hep o bakiyor o islere
Hic gocunmaz temizliktir yemektir...bizim aramizda da 8 yaş var 7 yıldır evliyiz...
Eşim hic parlamaz ki sönsün :)) o işi ben yapıyorum ...sevgiliyken her turlu kaprisimi cekti ama evlendikten sonra haklı olduğunu bildigi yerde inat etti tek degisimi bu oldu
Eli bana karsi cok acik...acayip hemde lafini bile etmez...ama her oğlak erkegi boyle degil ya...ben 2 oğlak daha tanıyorum hic alakasi yok eşimle mesela cok farklilar

Yok benimkinde anında sinirlenme var sadece bana da değil herkese uzun zamandır bana böğüremiyor aylar önce kapıyı çarpıp gitmiştim çünkü korkuyor ayrılırım diye ama bir yere gidince garson çocuklara filan kızıyor utanıorum kaç kere uyardım tamam hayatım diyip sonra aynen devam ve tabi ki kıskançlığı var ama gururdan onu çok açığa vuramıyor :) şimdilik iyi uzun vadede ne olur bilemem

Yok kızlar ya...tamamen geçiş degil ama bir gıdım daha baskın oluyor normalinden hayatımıza yukselenimiz 30 dan sonra :)
İkizler mi iyi boğa mı biliyorum değişimin bende şart olduğunu biliyorum keskin bir şekilde de değişeceğim anı bekliyorum eski ben mi yeni ben mi . bu işlerden anlıyorsun sen bende çok meraklıyım ama sadece merak takip ettiğim sağlam astrologlar var sadece .
eskiden bende böyleydim çikolata kola bana yemek olurdu. sadece dondurma sevmiyorum. çocuk istediğimden dolayı biraz frenledim kendimi :)

tibette 1 hafta mı doldurdum burya yazmasam sanırım düzenli yapamıcam ya da unutucam yapmayı dün yataktan kalktım da yaptım :) . çok fazla kabus görüyordum üstüne 3 ve 5 harfliler de eklendi 2 3 gündür . kova hatunu sende de kabuslar olmuşmuydu

Bugun 5 tekrara geciyorsun dimi?
Listede artircam tekrarıni cunku
5 harfli ne kiz :)
Evet normal benim de oyle oldu 1 kere
Bu ara cok mutsuzsun anlaşılan...ama korkma gecici bir durum
Bu arada ikizler sanki daha iyi :) daha renkli

Bugun 5 tekrara geciyorsun dimi?
Listede artircam tekrarıni cunku
5 harfli ne kiz :)
Evet normal benim de oyle oldu 1 kere
Bu ara cok mutsuzsun anlaşılan...ama korkma gecici bir durum
Bu arada ikizler sanki daha iyi :) daha renkli
evet 5 tekrara geçiyorum. şeytan gördüm korkunç ve değişikti . evet çok mutsuzum kalbim çok mutsuz yüzüm gülsede o gülmüyor 3 aydır böyleyim malesef . evet ikizler daha renkli boğaya göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…