● Tibet Kızları ●

tobosolu_dulcinea yı etiket yapayım o zaman tek başıma olmayım
yok şunu demek istedim hareketleri artırıyorsun mesela 5 harekete 2 hareket eklemişsin hepsini bir bütün olarak yapıyorsun değil mi ? tibeti mesela sabah 7,30 da yapıp kalan 2 hareketi akşam üstü mü yapıyorsun yoksa 5 hareketin üstüne ekleyip 7 hareket olrak mı yapıyorsun bende ekleme yapmak istiyorum . balık hareketi de zor sanki bayağı ilerlemişsin

anladım...yine yanlıs anladim
Evet o ara tibetten hemen sonra once halasana ardindan da balikla bitiriyordum ama cok kısa bir sure yaptım bunu

Haraket eklemek istersen ekle tabi yormaycaksa seni

Mesaj yarim kaldi ya :)))
Sahsen ben tibete haraket eklemeyi yillar oldu birakalı...ozünü bozmamaya karar verdim
Mesela programima squat aldiysam onu akşama bırakiyorum
Cagir butun arkadaşlarini gelsin
Tibet acayip esnetiyor ya bildigin gibi değil
1 1,5 ay sonra fark edersin eger devam edersen

anladım...yine yanlıs anladim
Evet o ara tibetten hemen sonra once halasana ardindan da balikla bitiriyordum ama cok kısa bir sure yaptım bunu

Haraket eklemek istersen ekle tabi yormaycaksa seni

olduğu gibi bırakayım bir süre o zaman :)
doğruganlık etkisi nasıl bilgin var mı ? korunmuyorum hamile kalana kadar yaparım o da zor zaten
normal spor programını akşama bırakayım o halde . fibromiyaljim var şimdilik ağrı noktalarını azdırdı vücut alışınca diner diye düşünüyorum ay bende seni sorguya çeker gibi soru yağmuruna tutuyorum . senin başlamnı dört gözle bekliyorum muhtemelen uzun süre 7 de takılırım

Istedigini sorabilirsin rahat ol...bilgim varsa zaten paylasırim :) hamilelik hikayemi de anlatayim bari :))
Ben hamile kalamiyordum ama sebebini bilmiyorduk ve acikcasi isime geldi :) cunku cocuk istemiyorduk öyle hani...
Hem korunma yok hem cocuk yok nimet gibi bişeydi :)) sonra ben bir gün kg almak icin bazı ugraslara girdim...ve çörek otunu buldum ...yanlış hatırlamıyorsam ac karna yendiginde kilo veriliyor tok karna yendiginde kilo aliniyordu tersi de olabilir su an animsayamadim nasildi...sadece o degil corek otu tam bir hormon dengeleyici
Gunde bir tatli kasigi cignemeye basladım birde kan yapsin diye hurma pekmezini suyla karistirip iciyordum ...ama corek otu oyle guzel bisey ki psikolojin dahi dengeleniyor ...tabi hormonlar dengede olunca zaten cogu hastalik da kayboluyor...etkisini oyle cabuk hissetmistim ki mucize gibi birseydi ama 1 ay sonra bir surpriz vardi ki...ben hamileydim :)
Yıllardır olmayan sey oluverdi...bence hep corek otudan otürü

ÇÖREK otunu tedavilerimde çok kullanmıştım yumurta gelişimini destekliyordu . bende pek olumlu işe yaramadı malesef :) allah bağışlasın kızın mı var ? bir an öyle hissettim :)

ÇÖREK otunu tedavilerimde çok kullanmıştım yumurta gelişimini destekliyordu . bende pek olumlu işe yaramadı malesef :) allah bağışlasın kızın mı var ? bir an öyle hissettim :)
Yok erkek...peki d vitaminine baktırdın mi? O cok onemliymis...bazların d vitamini azlığı yüzünden bile olmayabiliyormuş

Yok erkek...peki d vitaminine baktırdın mi? O cok onemliymis...bazların d vitamini azlığı yüzünden bile olmayabiliyormuş
anemi taşıyorum d vitamini hep eksik 15 ti değer geçen ay 28 e yükseldi ilaç kullanıyorum takviye olarak içinde mevcut d vitamini yükselir belki . birde benim sorun yarım rahimli olmak ve tek tüpüm var tüp olan tarafta yumurta yavaş çalışıyor

hım anladım...biraz daha komplike senin durumun...olsun ama neticede engel değil hamileliğie sanırım...sadece sabır lazim

doktorlara göre engel bilmiyorum nasip diyip geçiyorum artık .
regli düzensizliği yapıyormuş öyle yorumlar okudum bilgin var mı
Bende hic olmadı düzensizlik ayrica düzensiz regli düzene sokan yorumlari da cok okudum ben...eski bir tibet topiği vardı eskiden ordan takip ediyordum ama baya sessizlesti orası

Bende hic olmadı düzensizlik ayrica düzensiz regli düzene sokan yorumlari da cok okudum ben...eski bir tibet topiği vardı eskiden ordan takip ediyordum ama baya sessizlesti orası
orayı da gördüm google da okuduğum yorumlarda düzensizleştiyor diyenlere var denemek lazım bunun yanı sıra sabah akşam yapan da varmış 2 ciltlik kitabı da mevcutmuş belki alırım ışık olur önümde

Geldim canım geldim hemen topoği inceliyorum

Hadi ya....keske sabahına degil aksam yapsaydin tibeti o zaman
Alkolden sonra sureyi ne kadar uzatırsan o kadar iyi...neyse artık :)
Ee nasıl hissediyorsun simdilik?
Akşam yapacam bugün. Sinirli gergin hissediyorum. Rüyalarım kabus gibi sindirim sistemimde düzelme var çok sıkıntısını çekiyordum umarım devamı da gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…