bu sefer de sen
Heralde çok yakın yakına gönderdik.farkedince düzelttim canım.bu sefer de sen mi beni listeden attin canım :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu sefer de sen
Heralde çok yakın yakına gönderdik.farkedince düzelttim canım.bu sefer de sen mi beni listeden attin canım :))
sporun her türlüsü güzeldir tabiki becerirsin :). Bende twist stepper vardı. Bodrumda tarihin derinliklerinde. Onu hayata döndüreceğim inşallah her gün onu yapacağım.. Bakalım inşallah beceririm.
Jilianda kaçıncı seviyedesin canımsporumu yaptım :jillian+ic bacak
yesilcayimi iciyorum :)
2deyim canim zorlamadan hafifce yapmaya çalışıyorumJilianda kaçıncı seviyedesin canım
agir bir spor kendini zorlama bence canim dikişlerin agrimasin leslie ile devam et iyice alisinca yapmaya baslarsinBen izledim sadece yapmaya cesaret edemedim daha.
Evet ondan korkuyorum bende. İlk olsa iyileşirdi şimdiye ama 3.olunca zorlandım...agir bir spor kendini zorlama bence canim dikişlerin agrimasin leslie ile devam et iyice alisinca yapmaya baslarsin
maşallah canim allah bagislasin kac yasindasin sen :)Evet ondan korkuyorum bende. İlk olsa iyileşirdi şimdiye ama 3.olunca zorlandım...
maşallah canim allah bagislasin kac yasindasin sen :)
ahahah iyi yapmissin canım :)) allah daim etsin insallah :))Ben kocayı kaçırcam diye erken evlendim
29 yaşındayım canım. 20 yaşında evlendim.
oo süper harikasinn.benim de aklima abur cubur gelmedi ama acikmadigim halde stresten yemek yemek istedim ama tuttum kendimi cok şükür :)Kızlar bu arada bu gün benim aklıma hiç şeker abur cubur hamur işi gelmedi. İnşallah böyle devam ederim.
3 çocuk çok güzel.maşallah canım .allah bağışlasın...Ben kocayı kaçırcam diye erken evlendim
29 yaşındayım canım. 20 yaşında evlendim.
sporumu yaptim kesemi yaptim yesilcayimi iciyorumm :))
spor yapmaya cok mu isteksizsiniz?hic mi canıniz istemiyor.iste asıl güçlü olma zamaniniz.kalkin ve spor yapin!!iyi geldigini göreceksiniz ::)) olacak olacakk