Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
demek onlara bağımlısın bunu kabullen ve daha mutlu fit bir hayata adim at :)Belgeseli merak edip izledimde abur cubur yememe engel bile olmadı
Vallaha yaklaşık 1 haftadır yemiyorum diyete başladım ama haftada bir izin verdim kendime yoksa hepten bırakırım ipin ucunu tutamam daha :))demek onlara bağımlısın bunu kabullen ve daha mutlu fit bir hayata adim at :)
İyileştin mi canım sen geçmiş olsun. Ne yapıyorsun spor olarak.sporumu yaptim,bacaklarimi keseledim,Yeşilçayimi iciyorum :)
arada umutsuzluk gelir ya insana,yok oyle bir şey. yapan nasil yapiyor??ben de yapacagim biz de yapacagiz :))
yürüyüş yapiyorum canım bi de dans ediyorum ic bacak hareketleri filan yapiyorum.daha iyiyim cok şükür sagol canım :)İyileştin mi canım sen geçmiş olsun. Ne yapıyorsun spor olarak.
masallah sana canimm Harikasın şifa olsunBende 5 mil leslie yaptım.yeşil çayımı içiyorum.
maşallah bizeSağol canım.sende çok azimlisin.
Aman canım zorlama.3milde çok iyi.Ben de 3 mil yapıyorum şimdilik. 5 mil yapayım dedim 4 milin ortasında dikişlerim acıdı bıraktım. Bu yaza hepimiz istediğimiz bedenle gireceğiz inşallah
Evet hızlı kilo vermeye yönelik diyor aslında. 3 fast miles olanı yapıyorum. Ama ben başladığım kilonun üstündeyim 1 ayı geçti düzenli yapıyorum aslındaAman canım zorlama.3milde çok iyi.
aman dikkat et zorlama canım onemli olan cok olmasi degil düzenli olmasi.ayy insallah kararli olduğumuz sürece bizi kimse durduramazz :))Ben de 3 mil yapıyorum şimdilik. 5 mil yapayım dedim 4 milin ortasında dikişlerim acıdı bıraktım. Bu yaza hepimiz istediğimiz bedenle gireceğiz inşallah
hosgeldin canimm duzenli bildirim yapacaksan ekliyim listeye :)Bende sizinle şeker orucuna baslamak istiyorum
bu sefer de sen mi beni listeden attin canım :))