How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

sporumu yaptim,bacaklarimi keseledim,Yeşilçayimi iciyorum :)

arada umutsuzluk gelir ya insana,yok oyle bir şey. yapan nasil yapiyor??ben de yapacagim biz de yapacagiz :))

Belgeseli merak edip izledimde abur cubur yememe engel bile olmadı :110:

Sağol canım.sende çok azimlisin.:KK9::KK9::KK9:
maşallah bize :nazar::nazar:

ayni şeyleri yapip farklı sonuçlar beklemek cok sacma o yüzden farklı şeyler yapiyorum düşüncelerimi degistiyorum bilincaltimi terbiye ediyorum :)
farkediyorum ki ben duygusal bir yiyiciyim sıkıldıgimda yerim üzüldügumde yerim tv karsisinda yerim ama bunlarin hicbirine gerek yok yemek acikinca yenir :) sadece acikinca ve masada yemek yiyorum artik.
zayif fit kizlar bizden daha mi iyi olağanüstü güçleri mi var Hayır sadece ihtiyaclari kadar yiyorlar.
ve sporu asla zorla yapmıyorum yapinca cok mutlu oluyorum beni cok mutlu eden bir seyi mi yapmak güzel tv karsisinda kös kös oturmak mi?
bahanelerimden daha güçlüyüm basaracagim insallah sizin de desteginizle :KK200::KK200:

Ben de 3 mil yapıyorum şimdilik. 5 mil yapayım dedim 4 milin ortasında dikişlerim acıdı bıraktım. Bu yaza hepimiz istediğimiz bedenle gireceğiz inşallah

Ben de 3 mil yapıyorum şimdilik. 5 mil yapayım dedim 4 milin ortasında dikişlerim acıdı bıraktım. Bu yaza hepimiz istediğimiz bedenle gireceğiz inşallah
aman dikkat et zorlama canım onemli olan cok olmasi degil düzenli olmasi.ayy insallah kararli olduğumuz sürece bizi kimse durduramazz :))

Bende sizinle şeker orucuna baslamak istiyorum
hosgeldin canimm duzenli bildirim yapacaksan ekliyim listeye :)

Back