Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi geçiyor canim şükür. ilk günler olunca aklima geliyor tabi arada ama atlatiyorum cabucak.senin nasil geciyor?Kızlar şekersiz günler nasıl geçiyor?
ahahah ayni anda yazmisiz farkettim duzelttim hemen :)) eveet once ben tamamliycam 21 günü cok hirslandimm
Ha ha ha ha ha hadi bakalımahahah ayni anda yazmisiz farkettim duzelttim hemen :)) eveet once ben tamamliycam 21 günü cok hirslandimm
canim son mesajdan alinti yapar misin hicbirimizinki çıkmamış
Canım bende de sıkıntı yok çok şükür.Bugün arkadaşım baya ısrar etti ama yemedim.sadece yarım ıspanaklı börek yedim.eskiden olsa aman kırılmasın ayıp olmasın diye yerdim.şimdi güzellikle bunun benim için önemli olduğunu,yarısını dahi yesem sonra canımın daha çok isteyeceğini,çok zorlanacağımi anlattım.Belgeseli tavsiye ettim.Biz net ve tutarlı devam edince etrafımizdakiler bizi anlayıp yardımcı olmaya çalışiyor.Ben 65 günde bunu farkettim.iyi geçiyor canim şükür. ilk günler olunca aklima geliyor tabi arada ama atlatiyorum cabucak.senin nasil geciyor?
kesinlikle öyle canım karsilarinda dimdik durup tutarlı bir tavir sergileyince saygi duyuyorlar hatta ilgi duyuyorlar.ben ilk şeker orucunu keşfedip basladigimda insanlar dalga geçiyordu.ama benim kararli tutumum ve israrla anlatmam sayesinde etrafimdaki bircok insanı seker orucuna baslattim ve onlari baslattigim icin kendim bırakamaz boşlayamaz oldum hedefimi sürekli kendime hatirlatir oldum.Canım bende de sıkıntı yok çok şükür.Bugün arkadaşım baya ısrar etti ama yemedim.sadece yarım ıspanaklı börek yedim.eskiden olsa aman kırılmasın ayıp olmasın diye yerdim.şimdi güzellikle bunun benim için önemli olduğunu,yarısını dahi yesem sonra canımın daha çok isteyeceğini,çok zorlanacağımi anlattım.Belgeseli tavsiye ettim.Biz net ve tutarlı devam edince etrafımizdakiler bizi anlayıp yardımcı olmaya çalışiyor.Ben 65 günde bunu farkettim.
Tebrikler canım.Bende mil leslie yaptım..sporumu yaptim miss gibi simdi de yesilcayimi iciyorum kendimi seviyorumm :)
hayat mottom bu aralar
ÖYLE MÜKEMMEL OL Kİ KİMSE SENI GÖRMEZDEN GELEMESIN
harikasin canim yansin yağlar :))Tebrikler canım.Bende mil leslie yaptım..