How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

iyi geçiyor canim şükür. ilk günler olunca aklima geliyor tabi arada ama atlatiyorum cabucak.senin nasil geciyor?
Canım bende de sıkıntı yok çok şükür.Bugün arkadaşım baya ısrar etti ama yemedim.sadece yarım ıspanaklı börek yedim.eskiden olsa aman kırılmasın ayıp olmasın diye yerdim.şimdi güzellikle bunun benim için önemli olduğunu,yarısını dahi yesem sonra canımın daha çok isteyeceğini,çok zorlanacağımi anlattım.Belgeseli tavsiye ettim.Biz net ve tutarlı devam edince etrafımizdakiler bizi anlayıp yardımcı olmaya çalışiyor.Ben 65 günde bunu farkettim.

Canım bende de sıkıntı yok çok şükür.Bugün arkadaşım baya ısrar etti ama yemedim.sadece yarım ıspanaklı börek yedim.eskiden olsa aman kırılmasın ayıp olmasın diye yerdim.şimdi güzellikle bunun benim için önemli olduğunu,yarısını dahi yesem sonra canımın daha çok isteyeceğini,çok zorlanacağımi anlattım.Belgeseli tavsiye ettim.Biz net ve tutarlı devam edince etrafımizdakiler bizi anlayıp yardımcı olmaya çalışiyor.Ben 65 günde bunu farkettim.
kesinlikle öyle canım karsilarinda dimdik durup tutarlı bir tavir sergileyince saygi duyuyorlar hatta ilgi duyuyorlar.ben ilk şeker orucunu keşfedip basladigimda insanlar dalga geçiyordu.ama benim kararli tutumum ve israrla anlatmam sayesinde etrafimdaki bircok insanı seker orucuna baslattim ve onlari baslattigim icin kendim bırakamaz boşlayamaz oldum hedefimi sürekli kendime hatirlatir oldum.
yememen cok harika olmus gercek şu ki bi anlik gaflete takilip yesek bozsak buna mutlaka yeniden baslayacagiz ama şu listeye sürekli 1 2 yazmak da insani psikolojik olarak yorar su listeye 20leri 40lari yazalim ilerleyelim su akar yolunu bulur :)

sporumu yaptim miss gibi simdi de yesilcayimi iciyorum kendimi seviyorumm :)

hayat mottom bu aralar
ÖYLE MÜKEMMEL OL Kİ KİMSE SENI GÖRMEZDEN GELEMESIN:KK200:

kızlar benim henüz hic 21 günü tamamlayamadigim hamurisi orucu topigim var ne dersiniz oraya da beraber yazarak motive olalım mi ??

Back