2,3 tane yediğım sarma,atlamışım.Ben ilk ay sadece kahvaltıda ekmek yedim.2dilim tam buğday ekmeği.pilav makarna yemedim.bazen arkadaş davetlerinde 2,3 tane yedim.patetes çok çok az yedim.spor yaptım.çok faydasını gördüm.inceldim.ama 2.ay spor yapamadım.şeker yemesemde börek ,makarna yedim.sözde diyetteydim ama kendimi kandırdim.bazı haftalar aldım.bazen verdim.bu ayı sadece -400 le bitirdim.bugün tekrar sıkı bi şekilde başladım.ekmeği sadece kahvaltıda 1 veya 2 dilim yerim.bol su ve sporla devam.
Vayyyy 21 yapmışsın darısı başımıza inşallah...31 OCAK PAZARTESİ
C cranial 1. GÜN :))
T tuana31 1.gün
guka258 :21.gün
C cerulean
MuMu85
Anka 1. gün
ARKADASLAR KAÇINCI GÜNÜ TAMAMLADIYSAK ISMIMIZIN YANINA GÜNÜ YAZIP BASTAKI VE SONDAKI OUITE YAZISINI SİLİP MESAJI ALINTILAYALIM.ALINTI YAPARKEN SON MESAJDAN ALINTILAMAYA DİKKAT EDELİM.BOL İNCELMELER :)
inşallah canımVayyyy 21 yapmışsın darısı başımıza inşallah...
ben yememeyi düşünüyorum ama cok da sıkmıycam kendimi canim cekerse yerim yoksa öbür türlü birakiyorum hemenBen de Karatay yapıyorum yemicem hiç birini ondan sordum.
Anladım canım. Senin çok kilon yoktu galiba zaten.ben yememeyi düşünüyorum ama cok da sıkmıycam kendimi canim cekerse yerim yoksa öbür türlü birakiyorum hemen
cok kilom yok ama kalin bacaklarim var onlari eritmeye ugrasiyorum bi de yemek takintimdan kurtulmaya calisiyorum :)Anladım canım. Senin çok kilon yoktu galiba zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?