That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

Kışın çok nadir oğluma alıyorum canım.tatilde olunca isteyince kıramadım.1gün öncede şeker orucunu bozunca,battı balık yan gider bir kaşık yedim
Yarın başlıyoruz zaten boşver afiyet olsun... Ama yarından itibaren yok artık kesinlikle

Yok canım tamamen sana eşlik etmek için hadi bakalım bu sefer cidden yarışalım. Ama sen çok az geliyorsun daha sık gel.
her gün burdayim artik yapacagiz insallah :) napsak bozana ceza verelim.10 FARKLI TOPIGE 20 KERE BEN IRADESIZIN TEKIYIM yazsin nasıl fikir

her gün burdayim artik yapacagiz insallah :) napsak bozana ceza verelim.10 FARKLI TOPIGE 20 KERE BEN IRADESIZIN TEKIYIM yazsin nasıl fikir
Yok yaaa cuma yarışmalarında yarışırken böyle gelen olurdu muhabbetin ortasında çok sinir olurdum bi de hep aynı kişiler yazardı pek caydırıcılığı yok. Ama bozanı muneye söyleyelim banlasın

Benimde güzel gidiyor.65 günde alıştım.sadece 2 gün yedim.dünde hiç şeker yemedim.ama bugün birden başladım.sizinle beraber yola devam etmek beni daha çok motive edecek.inş 100ü görürüz bu sefer...

ayy insallah canım hep beraber yapmak kesinlikle bizi acayip motive edecek ustelik 65 gün yapmis biriyle yapinca biliyorsun ki o pes etmeyecek e sana da pes etmek düşmez bu durumda ne güzel demissin ya inşallah 100leri görürüz :))

Ilk yaptığında sende çok uzun zaman yapmıştın değıl mi?Ben 50leri gördüğünü hatırlıyorum.

Ben ilk ay sadece kahvaltıda ekmek yedim.2dilim tam buğday ekmeği.pilav makarna yemedim.bazen arkadaş davetlerinde 2,3 tane yedim.patetes çok çok az yedim.spor yaptım.çok faydasını gördüm.inceldim.ama 2.ay spor yapamadım.şeker yemesemde börek ,makarna yedim.sözde diyetteydim ama kendimi kandırdim.bazı haftalar aldım.bazen verdim.bu ayı sadece -400 le bitirdim.bugün tekrar sıkı bi şekilde başladım.ekmeği sadece kahvaltıda 1 veya 2 dilim yerim.bol su ve sporla devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…