That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

slm kizlar bende bugün 5.günümü tamamladim aslinda hedefim 40 gün ama kendimi korkutmamak icin ilk etapda 21 gün dedim 21 güne dayanan 40 a hayli hayli tamamlar ztn :) hepinize basarilar
Hoşgeldin canım. Nasılsın. Ben nick değiştim eski mai hatırlar mısın bilmiyorum. Cuma takımlarında dukan yapmıştık.

Ketcap ve mayonezde seker vardi dimi ,bugün biraz yedim

Slm cnm cok yabanci gelmiyor eski nickin sendemi hala buralardasin ne zmn bitocek bu cile

Maibeyaz yazayım o zaman bi daha düşün. 2010-2011 falandı ya.
Ben doğum yaptım yeni. 3.5 aylık oldu bebiş. Bakalım bu sefer kurtuluruz inşallah uğramayız bi daha buralara. Ketçaptan falan bozulmaz galiba ona bakarsan C cranial poğaçaları falan yiyor

Hah simdi oldu tanidim :) Allah bagislasin yavrunu benimde 3.oglum oldu 2014 de ama kilolarin sipayla ilgisi yok tamame pis bogazligim bir gün biter ins bu cile :)

Eski mesajlariniza baktim biraz karatay mi yapiyorsunuz ? Cok yapmak istedigim bi beslenme sekli ama yumurta yiyemedigim icin zor oluyor bir keresi de 1 hafta muzla yapnistim ve kiloda vermistim ama muz yumurta gibi doyurmadigi icin devam edememistim siz yapiyorsaniz bir daha deneyim sizinle beraber

Evet ben Karatay yapıyorum canım. Onun için başka diyet günlüklerinde Karatay ile sağlıklı zayıflıyoruz topiği var oraya da gel..yumurta ben çok severim yaa sabah akşam yesem bıkmam

Evet ben Karatay yapıyorum canım. Onun için başka diyet günlüklerinde Karatay ile sağlıklı zayıflıyoruz topiği var oraya da gel..yumurta ben çok severim yaa sabah akşam yesem bıkmam
Eskisi gibi giremiyorum cnm siteye yinede ugramaya calisirim ne güzel yumurta sevmen bende arada sirada kirma olarak yerim artik ama önce bi alisveris yapmam lazim

günaydın kızlar 10. güne geldik bakalım bu hafta içi tartılmıyorum spor yaptığım için ağırlık çalışıyorum şuan yağı kasa çevirdiğim için biraz ağır vücudum şuan tartıda muhtemelen normal kilom çıkmayacak hafta sonu tartılıcam inşallah ama çok birşey yemiyorum heralde vermişimdir misal dün yediklerim sabah 1 dilim tam buğday
beyaz peynir ve haşlanmış yumurta şekersiz çayla
saat:11 gibi yoğurt yedim
saat:12 işte olduğumdan dolayı öğlen arası yoğurt yulaf pul biberi ve limon karıştırıp yedim
saat:4 gibi 2 tane haşlanmış yumurta yedim spora gidicem diye
akşam da yoğurt yine ve ızgara 1 tane but
yeşil çay limon soda karışımı içiyorum bir de

Son düzenleme:
yediklerin cok saglikli ve hep yag yakan şeyler maşallah canim karatay mi yapiyorsun

yediklerin cok saglikli ve hep yag yakan şeyler maşallah canim karatay mi yapiyorsun
yok canım karatay yapmıyorum o kadar çok diyet yaptım ki isveç dukan karatay artık hepsinin karışımı olan kendi diyetimi yapıyorum şeker yememek baya iyi geldi bir kere yiyince bütün gün duramıyordum sürekli çikolata yiyordum artık unuttum heralde canım pek istemiyor bakalım düğüne kadar umarım 55 olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…