How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

Bayanlar yarin bende basliyorum liste varsa eger bende listeye katilabiliyor muyum acaba ?

4.günde şekersiz bitti kızlar ben çok zorlanmıyorum sadece yediklerimede dikkat ettiğim için bazen doymuyorum midem de küçülürse biraz inşallah daha rahat devam edicem :KK68:

Günaydın kızlar bu sabah yine tartıldım çok mutluyum 300 gram daha gitti 72.400 oldum 5aydır spora gidiyorum kilo veremiyordum şuan bu şekilde kilo vermem rüya gibi benim için 5 ay da 4 kilo zor vermiştim

12. Günüm de tamamdır
Ama bol meyve yiyorum
Ve şehirde çorbası içiyorum
Çünkü çok hastayim:hasta::uykucu:

Günaydın kızlar bu sabah yine tartıldım çok mutluyum 300 gram daha gitti 72.400 oldum 5aydır spora gidiyorum kilo veremiyordum şuan bu şekilde kilo vermem rüya gibi benim için 5 ay da 4 kilo zor vermiştim
Çok güzel daha çok motive olmuşsun dur:KK9::KK9::KK9:

canlarim kacinci günde oldugunuzu listede yazin olur mu
Ben Tlf dan giriyorum listeye yazamıyorum
Sen yazar misin.ben yarında evde olurum herhalde hastayimmmm
Bu gün de iyi gitti eşim güllü fıstıklı bir lokum getir mis güzel gözüküyor ama kapağını bile açmadım değişik bir tadı yokki şeker basbaya şeker başka bişey değil
Ben meyveden alıyorum bu tadı zaten :halay::halay:

merhabaa kızlar bende izledim that sugarı we geldim :) töwbe ediorum şeker yemeye :D size katılabilir miyim ?

Back