That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

ahahhaah vallahi buna sesli güldümm :)))
tamam kizz yarin son baslayisimmm hadi var misin düelloyaaa :)))
Ben de şeker yemiyorum aslında kaç gündür ama ben ekmek makarna vs yi de sayıyorum... Ekmek kaçıyor arada. Sen nasıl yapacaksın. Sadece şekeri mi sayacaksın. Olmazsa ocak sonuna kadar sadece şekeri sayayım. Başa dönüp duruyorum yoksa

sonuclari ne oldu canim ben de yarin basliycam insallah seni de listeye ekliycem :)
öncelikle şeker orucuna başladığımda 75 kilo idim 7. günde 73 oldum
ekmek makarna pirinçte yemiyorum
ilk günler meyve çok yiyordum taze ve kuru meyveyi hiç kısmadım önce korktum şeker yemiyorum ama meyve çok şekerli diye ama geçiş dönemim dedim bunuda kısarsam çabuk bıkarım diye korkmadan yedim.
en önemli mevzu midemde kazınma hissediyorum ama kiriz derecesinde acıkmıyorum.
yemek zamanı geldiğinde yiyebileceklerimden bir tabak yapıp istediğim kadar yiyorum
yasak olan şeyler evimde var ama ben oruç gibi onlara dokunmuyorum
inşallah hep böyle devam eder çünkü bunları başardıkça mutlu oluyorum

Peki kendinde nasıl değişiklik oldu canım. Ben ekmek yemediğim zaman daha enerjik oluyorum ama yine de arada kaçıyor. Eşim fırında çıkmış sıcacık ekmekle geliyor eve

Peki kendinde nasıl değişiklik oldu canım. Ben ekmek yemediğim zaman daha enerjik oluyorum ama yine de arada kaçıyor. Eşim fırında çıkmış sıcacık ekmekle geliyor eve
sabahları 2,5 yaşındaki kızımı 5 dk mesafedeki kreşe bırakıp akşam alıyorum ( kucağımda kızım benim ve onun çantasıyla)
önceleri nefes nefese ter içinde kalıyordum şimdi banamısın demiyorum hafifledim ama bu aralar nezleden yorgunluk var bir türlü spora başlayamadım hastalığı atlatırsam akşamları 9 dan sonra enerjik olursam deymeyin keyfime

ben de şekeri saycam yalnız başa sarmamak icin hadi bakalim :)

harikasin canim hedef kilon kac?
hadii buyrun duelloyaa bakalim kim daha uzun süre dayanacak :))

ben de şekeri saycam yalnız başa sarmamak icin hadi bakalim :)

harikasin canim hedef kilon kac?
hadii buyrun duelloyaa bakalim kim daha uzun süre dayanacak :))
ayyy çok güzel iyi sonuçlar alırız inşallah
ilk hedefim 69 u gormek sonra 64 benim ideal ama hızımı alamayıp gönlümdeki 60 a ulaşabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…