That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

günaydın kızlar bu gün 10. günümü başarıyla tamamladım 10 günde 2,5 kilo verdim

Seker belgeselini 3 4 yil once izlemistim.. 2 defa 21 gunluk programi uyguladim bana kalan en guzel hatirasi:) sekersiz cay kahve ve daha once yenen 2 dilim pasta yerine 1 dilimin bile yarisini yeme aliskanligi..simdi yiyorum ama bagimli degilim durdurabiliyorum reddebiliyorum.. bu cok guzel... sizlerede kolaylik diliyorum basarilar

bende 4 aydır spor yapıyorum canım herkes çok zayıfladın diyor ama tartıda rakam oynamıyor sanırım yağdan kasa çeviriyor ondan

ama benim vermem gereken kilo miktarı fazla
bide ben ilk kez bu uygulamayı yapıyorum
Kilolarımız aynı diye hatırladım da.. Ben bi de emziriyorum gerçi ondan da olabilir. Neyse bakalım benim de gidecektir inşallah.

bende 4 aydır spor yapıyorum canım herkes çok zayıfladın diyor ama tartıda rakam oynamıyor sanırım yağdan kasa çeviriyor ondan
Olabilir haklısın. Sen kaç kilosun. 4 ay oynamazsa devam edemem ben yaa. Pes ederim tebrik ederim sizi.

bu sabah 73.300 geldim benim insülin direncim var zor kilo veriyorum 4 gün spora gidiyorum 1000 kalori yakıyorum bu sefer olacak hissediyorum pantolonlardan belli oluyor ama ben tartıda da artık 70'li bir rakam görmek istemiyorum temmuzda düğünüm var o zamana kadar 55 olmak istiyorum hadi 58 de razıyım

Iyi aksamlar kizlar suan reglim guvenemiyorum kendime ama biter bitmez bende baslamak istyorum insallah

Günaydın kızlar
11. Günümüzde tamamladım
Çok hastayım meyve çok yedim ve arpa şehriyeli naneli limonlu çorbadan çok içtim
Ama ekmek şeker tatlı yani yasaklara dokunmadim

Günaydın kızlar çok mutluyum ben hergün tartılıyorum dün 73.300 gelmiştim bu sabah 72.700 geldim çok zor kilo veren biriydim sanırım vücut direncimi kırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…