- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.822
- 1.223
Harikasın sen harikaaaa...4. Günüm başarılı
Ne luppo lar ne benim olarak ne çikolatalı gofrett ler geldi geçti önümden hepsine hayır dedim
Kendimle gurur duyuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harikasın sen harikaaaa...4. Günüm başarılı
Ne luppo lar ne benim olarak ne çikolatalı gofrett ler geldi geçti önümden hepsine hayır dedim
Kendimle gurur duyuyorum
Çok zor olacak ama yapacaksın ben inanıyorum sana.Haftasonu atlatirsam yaşadım, hafta içi isyerinde kolayca atlatirim
Bu arada 75 kilo ile başladım
İlk vereceğim 5 kilodan sonra kendime ödül olarak bot veya çizme alacağım
Başladın mıeveeet bu kadar mola yeterr selammm arkadaslaaar :))
T tuana31 @Baharherbahardiyetyapar
canlar nerdesinizz
canimm hosgeldin seni listeye ekliyim mi :)Haftasonu atlatirsam yaşadım, hafta içi isyerinde kolayca atlatirim
Bu arada 75 kilo ile başladım
İlk vereceğim 5 kilodan sonra kendime ödül olarak bot veya çizme alacağım
bugunn basladim canim sen naptinBaşladın mı
bugunn basladim canim sen naptin
baslaa canimm hadi bismillah yapacagiz biz bu işi :))Ben de şekerli tatlı şeyler yemiyorum ama arada ekmek kaçıyor. Senle beraber tekrar saymaya başlayayım bakalım ben de
bence incelme kilodan daha onemli canim onemli olan görüntü zaten.ben de yürüyuslere basliycam coook güzel olacagiz fit olacagiz fıstık olacagizz :))Kilom azalmasa da incelme var ama belki hamilelikten kalan şişlikler gidiyordur bilmiyorum ama kıyafetlerden fark ediyorum. Belki sporun faydasıdır. Kilo da verince ne kadar güzel olurum düşünemiyorum...
Canım benim oğlum rahatsızdı.giremedim.hiç şeker yemedim.Devam ama karbonhidratın ucu kaçtı azıcık.börek ekmek yedim.yarından itibaren sıkı bir şekilde devam.eveeet bu kadar mola yeterr selammm arkadaslaaar :))
T tuana31 @Baharherbahardiyetyapar
canlar nerdesinizz
Canım seve seve bu gün 6 . Günüm başarıyla tamamladımcanimm hosgeldin seni listeye ekliyim mi :)
Haftasonu malum net e giremedim ama ne börekler ne ağlayan pastalar ne çikolatalar geldi geçti ve hepsini ben hazırladım ama tadına bile bakmadım çok kararlıyım tam bir oruç gibi benimsedim bide spora baslarsam supsr