That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

63 kiloyum canim kilom bölgesel toplanmis kalca bölgesinde.sekersiz hayat gercekten vücudu guzellestiriyor daha önce 50 gün yaparak deneyimledim insallah bir 50 gün daha yaparim :))
50 günlük deneyiminden ve değişimlerden biraz bahseder misin.
ben şu an 73 kiloyum ve 64 benim için ideal sayılır yani şimdilik 9 kilo fazlam var .
şu an spor yapmıyorum
daha önce söylediğim gibi un ve şekerin girdiği hiç bir şeyi yemiyorum makarna pirinçte dahil
buna göre ve tecrübelerine dayanarak bir değerlendirme yapar mısın

canim 50 günde 2 3 kilo verdim baska hicbir seyden kismadan.Her yerimden 1 2 cm inceldim.adet öncesi yeme ataklarindan kurtuldum.takintilarimdan kurtuldum. seker yememek resmen huzur ve mutluluk bence.şeker kansere ve bir sürü hastaliga sebep oluyor.
senin gittiğin yol cok iyi.sen tatliya ek olarak makarna ve pirinc de yemiyormussun.sana tavsiyem makarna ve pirinc yesen de moralin bozulmasin tatlı yemedigin her günü saymaya devam et.çünkü hepsini birlikte yapmak zorlayabilir

İlk 21 günümü bitirebilirsem sabahları 2 dilim ekmek yemeyi düşünüyorum bakalım nereye kadar dayanamadım bu saat itibariyle 10. Günümde bitmek uzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…