- 1 Ocak 2017
- 281
- 612
- 18
- 42
evet yapalımBen gelirim aslında ben de istiyorum su illetten kurtulayım. Beraber yapah mı
yapan arkadaşlar nasıl başettiklerine dair bize tüyolar verseler bizde yaparız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet yapalımBen gelirim aslında ben de istiyorum su illetten kurtulayım. Beraber yapah mı
Süpersin bacım,tam gaz devam. Ben de basliycam inşallah ya şekeri kesince çok hızlı zayifliyomus insan. Benim de ihtiyacım olan şey. Belgeseli izlemedim daha,aklıma şu takıldı.meyve yiyebilir mıyız? Bir de mesela seks yerine abartmamak koşuluyla stevia tuketsek? O zaman da şeker orucu olur mu ki ?Evett kaçamaksız bir günün sonunda gururla selamlar
Hiç hamur işi, tatlı, şeker veya şekerli bir şey yemedim çok mutuyum huzurluyum
Belgeseli izleyelim de tiksinelim şekerden.aklima stevia takıldı,zararı yoksa şekeri çıkartabiliriz hayatimizdan kolaylıkla aslında . Stevia ile diyet tatlı yapılabilir sütlü tatlı özellikleevet yapalım
yapan arkadaşlar nasıl başettiklerine dair bize tüyolar verseler bizde yaparız
Meyve hakkında fikrim yok canım ben meyve yemiyorum zaten. Belgeseli izleyemedim. Stevia dediğin tatlandırıcı mı? Tatlandırıcıysa evet o da yasak. Normal şekerden daha zararlı onlar zaten. Çok mu tatlı tüketiyorsun. Başta geçiş yaparken kuru meyvelerden yardım alabilirsin. Aslında oruç diye beyne komut verince daha kolay oluyor. Yasak deyince illaki canı çekiyor insanın. Yasak her zaman cazip geliyor. 21 gün orucum istersem 21 gün sonra yiyebilirim gibi telkinlerde bulunabilirsin. Aslında ben de daha 21 gün başaramadım bakalım bu sefer olacak mı?Süpersin bacım,tam gaz devam. Ben de basliycam inşallah ya şekeri kesince çok hızlı zayifliyomus insan. Benim de ihtiyacım olan şey. Belgeseli izlemedim daha,aklıma şu takıldı.meyve yiyebilir mıyız? Bir de mesela seks yerine abartmamak koşuluyla stevia tuketsek? O zaman da şeker orucu olur mu ki ?
Ben bu geçiş günlerini atlatmak için gün kurusu hurma incir bunların yanında az fındık badem ceviz gibi kuru yemişler den faydalanacagim markete giderken neler satın alabilirim diye bakıyorum mesela çikolatanin yerini bir hurma olabilir mesela bazen o kadar çok para harcıyoruz ki bu abur cubur Lara ama bu fiyata ne sağlıklı ne lezzetli tatlar var... Tatlandırıcılar yapılan tatlılar yerine bir bardak ılık süt le 2 hurma yesek bence süper olmaz mı yada bir açık çay yanın bir kuru incirin icine bir ceviz bir kaç fındık bırakıp yesek çok lezzetli olur ve bir çok alternatif dusunulebilir vesayete vesayreSağolun kızlar ben de başlıyorum o zaman meyve serbest ise meyve yerim misler gibi. Daha kolay olur atlatması . Bravo size ben de kazasız atlatirim inşallah
Çok iyi düşünmüssün canım haklısın bunları yapmak daha mantıklı. Ben de başlıyorum bu şekilde atlatirim o zaman. Hatta bugün şekerli yediğim tek şey birkaç çatal mozaik pasta oldu. Bu akşam ananas yiyorum çayla, az da muz. Çikolata falan yemiyorum böyle de kesiyor gibi şekerden beni. Evdeki tüm paketli yiyecekleri kaldırmaya karar verdim.Ben bu geçiş günlerini atlatmak için gün kurusu hurma incir bunların yanında az fındık badem ceviz gibi kuru yemişler den faydalanacagim markete giderken neler satın alabilirim diye bakıyorum mesela çikolatanin yerini bir hurma olabilir mesela bazen o kadar çok para harcıyoruz ki bu abur cubur Lara ama bu fiyata ne sağlıklı ne lezzetli tatlar var... Tatlandırıcılar yapılan tatlılar yerine bir bardak ılık süt le 2 hurma yesek bence süper olmaz mı yada bir açık çay yanın bir kuru incirin icine bir ceviz bir kaç fındık bırakıp yesek çok lezzetli olur ve bir çok alternatif dusunulebilir vesayete vesayre
Ben kestim canım. Yerine ceviz yiyorum kahvaltıda. Diğer öğünler aramıyorum zaten.Çok iyi düşünmüssün canım haklısın bunları yapmak daha mantıklı. Ben de başlıyorum bu şekilde atlatirim o zaman. Hatta bugün şekerli yediğim tek şey birkaç çatal mozaik pasta oldu. Bu akşam ananas yiyorum çayla, az da muz. Çikolata falan yemiyorum böyle de kesiyor gibi şekerden beni. Evdeki tüm paketli yiyecekleri kaldırmaya karar verdim.
Dün bir büyük markete gittim, her yerde olanlardan biri. Çiğ bademin kilosu 75 liraydı. Ne bu dedim ya sanki altın satıyorlar. Çerez gerçekten pahalı,ekmeği keseyim diye düşündüm de. Annem bolca kuruyemiş alabilecek misin bence az da olsa ye ekmek dedi. Hakverdim ona da. Ekmeği kesmek hakkında siz neler düşünüyorsunuz kızlar ?,
Ben de cevizle idare edicem ara öğünlerde. Süpersiniz ,hem ekmeği hem şekeri kesmissiniz maşallahBen kestim canım. Yerine ceviz yiyorum kahvaltıda. Diğer öğünler aramıyorum zaten.
Tarçına yuklen. Baya alıyor tatlı isteğinigünaydın millet
2. günümü başarılı bir şekilde atlattım
darısı bu güne yarınlara
not : dün regl oldun inşallah kirizler yaşamam
ben tarçını pek sevemedim suta atınca yoğurda karıştırınca o keskin tadı hoşuma gitmiyor.Tarçına yuklen. Baya alıyor tatlı isteğini
ben tarçını pek sevemedim suta atınca yoğurda karıştırınca o keskin tadı hoşuma gitmiyor.
ama daha başındayım çok zorlanacağım gevşiyeceğim zamanlarda kullanırım muhakkak ilaç niyetine
Sıkma canını ekmek yedim 1 kg şeker yemedin herhalde oruca devamEkmek yedim yaaa çok üzgünüm çok pişmanım ama yedim
1 dilim ekmekte 2 çorba kaşığı şeker var diyorlar. Neyse gitti artık napalım. Bu gün full sporSıkma canını ekmek yedim 1 kg şeker yemedin herhalde oruca devam