That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

insallah hedefine de istedigin goruntuye de ulasirsin canimm biz pes etmeyenleriz biz hakediyoruz inaniyorumm olacaaak :))

cok tesekkurler canimm

iyiyim cok sukur sinavlarim bitti :)

canim 3 4 kilo kadar verdim,belim inceldi göbeğim indi hafifledim.Adet öncesi yeme ataklarindan kurtuldum

sen neler yaptin nasilsin?

Maşallah süper bir şey bu ya inanamadım . Tebrikler canım şakın pes etme :)

insallah canim sen devam et asla birakma ben de bırakmam söz :))

sende ne gibi değişiklikler oldu??
Ben de kilo verdim gibi ama tam emin olamıyorum . Kıyafetlerimde rahatlığı hissediyorum .
Bu arada ben bir haftadan beri sirkeli su içiyorum . Açlığı kesiyor . Bakalım ne kadar etkileyecek .

sirkeli su mideye rahatsizlik vermez mi canim
Konuda biraz balla karıştırıp için diyor , eski konu gerçi . O zaman mide sorunu olanları etkilemiyormuş . Ben de tam bilmiyorum tabii ama bal sevmiyorum zaten bir de tatlı yemiyoruz o nedenle ben 1 tatlı kaşığı sirkeyi birazı suya katıp içiyorum . İlk günler sadece gaz yaptı , şimdi alıştım galiba , geçti . Şimdilik devam etmek istiyorum bakalım .

düzenli bildirim yapacaksanız tekrar listeye ekleyebilirim :)
haklisin canim Kıyamiyorum da zaten bakalim hayırlısı

Kesinlikle! Hatta bugün soslu fıstık yiyecektim ama paketli gıda olduğu için almadım. Sahi, soslu fıstık vb. tarzı paketlenmiş kuruyemiş de yasak listesinde mi?

Kesinlikle! Hatta bugün soslu fıstık yiyecektim ama paketli gıda olduğu için almadım. Sahi, soslu fıstık vb. tarzı paketlenmiş kuruyemiş de yasak listesinde mi?
yani paketilli gida oldugu icin yemesek daha iyi cok iyi yapmissin canimm :)

ayy cok tatlisin dur ben ekliyim senii hemen sen de her gun kacinci gunde oldugunu yazarsin :))

@cranial yanlış bilgi vermişim , mide sorunu olanlar içmemeliymiş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…