How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

Safir Taht Safir Taht Senin de ilk zamanlar zor geçmiş miydi?

C cranial Ne yaptın canım?
İlk hafta zor geçti sonrasında alışmaya başladım . Zaman zaman aşırı istek gelse de , insan daha kolay karşı koyabiliyor . Sabır ve kararlılık anahtar kelimeler bence . Kontrolü nefsimizden geri alma , istediğimiz kiloya gelme mücadelemiz de Allah hepimizin yardımcısı olsun .

selam herkese,41.günüm arkadaşlar,çok mutluyum,herkese başarılar,sabırlar,bence kızlar ilk 15 gün hafif bocalanıyor,ondan sonra tık yok,lakınnnnn övünmeyeyım benım zaten şekerle çokkk aram yoktu.ben taze ve kuru meyve dahıl hiç tüketmedim şekerli birşey,

selam herkese,41.günüm arkadaşlar,çok mutluyum,herkese başarılar,sabırlar,bence kızlar ilk 15 gün hafif bocalanıyor,ondan sonra tık yok,lakınnnnn övünmeyeyım benım zaten şekerle çokkk aram yoktu.ben taze ve kuru meyve dahıl hiç tüketmedim şekerli birşey,
Tebrik ederim , bu süreçte kilo vermeye devam ediyor musunuz peki ?

İlk hafta zor geçti sonrasında alışmaya başladım . Zaman zaman aşırı istek gelse de , insan daha kolay karşı koyabiliyor . Sabır ve kararlılık anahtar kelimeler bence . Kontrolü nefsimizden geri alma , istediğimiz kiloya gelme mücadelemiz de Allah hepimizin yardımcısı olsun .

Amin :dua: Bunu duyduğuma sevindim çünkü özellikle akşamları neredeyse ağlamaklı oluyorum "Bi' parça çikolataaaa! Yalvarırım bi' tane bile olsa ciiips!" diye. :ruh:

21 KASIM PAZARTESİ

@cranial GÜN :nazar::nazar:
@life is good
@Lenay 35. Gün
A asyaby
@up2551
@timinchin 4. gün ve hala zorlanıyor. :olamaz:

İyi akşamlar , aranıza katılmak istiyorum mümkünse bugün bozmasaydım 17 .
günümdü ama tek yapınca destek arıyor insan sıkıntıdan bozdum ancak sizden güç alacağıma inanıyorum

İyi akşamlar , aranıza katılmak istiyorum mümkünse bugün bozmasaydım 17 .
günümdü ama tek yapınca destek arıyor insan sıkıntıdan bozdum ancak sizden güç alacağıma inanıyorum
Seni de listeye ekliyorum , hoşgeldin :)
Başarılar ...

Merhaba
Dün şekersiz beslenmeye karar vermiştim.bu gecede belgeseli izledim.çok etkilendim.benide aranıza alırsanız sevinirim.

Back