How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

Merhaba
Dün şekersiz beslenmeye karar vermiştim.bu gecede belgeseli izledim.çok etkilendim.benide aranıza alırsanız sevinirim.
Merhaba ,
Listeye ekledim . Günlük olarak listeye kaçıncı günde olduğunu yazabilirsin . Bu şekilde daha motive olabiliriz . Başarılar dilerim .

Günlük bildirim yapacaksan , listeye ekliyim mi ?

Selam kızlar belgeseli Türkçe altyazılı buldum ama ben Türkçe dublaj istiyorum bilen varsa link atabilir mi. Birkaç gündür ben de tatlı yemedim ama bozarım diye aranıza katılmıyorum

10 gün yaptım ama bugün okulda doğum tatlısı vardı, 2 dilim baklava yedim. :KK14: İşin kötüsü, kural aklıma 3. dilime çatalı batırınca geldi ama 2 tane yemiş bulundum. :KK1: Haydi bi' daha baştan :kızgın:

timinchin timinchin için 1. gün :olamaz:

Aaa, bu arada, yaşadığım yerde malum internet sağlayıcı bağlanmıyor ve telefonum bozuk, o sebeple böyle nadiren girebiliyorum ( bu ilkti mesela), ama hala sizleyim! Beni unutmayın canlar!

10 gün yaptım ama bugün okulda doğum tatlısı vardı, 2 dilim baklava yedim. :KK14: İşin kötüsü, kural aklıma 3. dilime çatalı batırınca geldi ama 2 tane yemiş bulundum. :KK1: Haydi bi' daha baştan :kızgın:

timinchin timinchin için 1. gün :olamaz:

Aaa, bu arada, yaşadığım yerde malum internet sağlayıcı bağlanmıyor ve telefonum bozuk, o sebeple böyle nadiren girebiliyorum ( bu ilkti mesela), ama hala sizleyim! Beni unutmayın canlar!
Akşam akşam güldürdün beni canım.unutunca oruç bile bozulmuyor:)aynı motivasyonla devam edersin.

Herkese merhaba. C cranial özellikle senin için yazıyorum.

Yaklaşık 3 haftadır Karatay beslenmesi yapıyorum, sizin beslenmenize yakın.

Öncelikle fark ettiğim değişiklikleri yazayım;
- sabahları çok rahat kalkıyorum, 5 dakika daha 5 dakika daha diye sürünmüyorum. Kaçta yatarsam yatayım, elbette uykulu olabiliyorum ama vücudum dinç, enerjik.
- gün içinde acıkma, el ayak titremesi yaşamıyorum.
- hafızam daha iyi
- kendimi çok hafif hissediyorum, üzerimde ağırlık yok; yemek yedikten sonra bile ağırlık-şişkinlik yok.

Gözle görülür biçimde kilo verişim ve sıkılaşmam var. Ancak iç çamaşırı ile fotoğraf çektiğim için paylaşamıyorum.

Bizi acıktıran, halsiz bırakan, kilo-ödem aldıran ve tutan şeker ve un. Buna iyice emin oldum.

İster Karatay beslenmesi yapın ister sadece şeker ve türevlerini hayatınızdan çıkarın, ne kadar fark ettiğini göreceksiniz.

Sağlıklı hissediyorum kendimi, ötesi var mı?

Herkese merhaba. C cranial özellikle senin için yazıyorum.

Yaklaşık 3 haftadır Karatay beslenmesi yapıyorum, sizin beslenmenize yakın.

Öncelikle fark ettiğim değişiklikleri yazayım;
- sabahları çok rahat kalkıyorum, 5 dakika daha 5 dakika daha diye sürünmüyorum. Kaçta yatarsam yatayım, elbette uykulu olabiliyorum ama vücudum dinç, enerjik.
- gün içinde acıkma, el ayak titremesi yaşamıyorum.
- hafızam daha iyi
- kendimi çok hafif hissediyorum, üzerimde ağırlık yok; yemek yedikten sonra bile ağırlık-şişkinlik yok.

Gözle görülür biçimde kilo verişim ve sıkılaşmam var. Ancak iç çamaşırı ile fotoğraf çektiğim için paylaşamıyorum.

Bizi acıktıran, halsiz bırakan, kilo-ödem aldıran ve tutan şeker ve un. Buna iyice emin oldum.

İster Karatay beslenmesi yapın ister sadece şeker ve türevlerini hayatınızdan çıkarın, ne kadar fark ettiğini göreceksiniz.

Sağlıklı hissediyorum kendimi, ötesi var mı?
muhteşemsin canim masallah :nazar::nazar:
azmin daim olur insallaah darisi hepimizin basina :)

Merhaba kızlar. C cranial sen bir ara bozdun galiba, arada olur öyle kaçamaklar.

Kilo verme-sıkılaşma dışında çok olumlu gelişmeler yaşıyorum. Biraz önce adet dönemim başladı. Normalde benim bunu 1 hafta önceden anlamam lazımdı. Her adet öncesi şişen, aşırı ağrıyan göğüslerim, cenin pozisyonu alıp yatsam dedirten sancılarım olurdu. Son 1-2 güne kadar da benimle beraber kalırdı bu ağrı-sancı.

Beslenmemi değiştirdiğimden beri 2 kere adet dönemim oldu ve ikisinde de yukarıda yazdıklarımın hiçbirini yaşamadım.
Hatta ben tarihi aklımda tutmazdım çünkü vücuttaki o sancılardan anlardım olacağını. Artık tarih yazıyorum :)

Tatlı krizi artık olmuyor.
Şişmiş, ağrıyan, eğilmemi bile engelleyen göğüs ağrıları artık olmuyor.
Karın ağrısı-sancısı artık olmuyor.

Bunlar vücudumun içindeki fark ettiğim olumlu durumlar, fark edemediğim neler var bilmiyorum.

Canan hocadan Allah razı olsun. (ben Karatay beslenmesi yapıyorum, sizinkine yakın sayılır.)

Hallo, ben geldim :halay:. Gezdim, tozdum, havalandım geldim. Yeni bir liste yok galiba. En son 1 hafta önce listeye yazılmış. Yeni liste yapalım o zaman, en başa ağayı yazalım, topic'in sahibi o nasıl olsa :rapci:. İkinci sırayı da ben aldım, listenin başlarında olmazsam motive olamıyorum :KK48:. Yapmak isteyen varsa, kendini listeye eklerse ne güzel olur :KK5:.

Back