tebriklerr canim benim cok mutlu oldummm07 KASIM PAZARTESİ
C cranial 38. GÜN
N nesevenezaket
pofu
L life is good 21. GÜÜNNNN :)
Safir Taht
@Zelifme
kavun kokusu
TanGO
ISILDURU
A asyaby
aa cok mantikliýmis insallah 10 20 nazar boncuğu birarada görürüz ;:))
ben de mi oyle yapsaaam :))
ben de her 15 gün icin 1 boncuk diziyim o zamann hedefi büyük tutalımmYap tabii, sıra sıra boncukları diz, sen dizmeyeceksin de kim dizecek 38 günü devirmişsin, sefan olsun.
iyiyim biraz daha hafiflemiş hissediyorum :) giden 4 kilodandır belki :))))))) gittiği yere kadar devam edicem canım :) ama hala daha canım çekiyorr bazen zor tuttugum zamanlar oluyor :)tebriklerr canim benim cok mutlu oldummm
nasil hissediyorsun devam edecek misinn
merhaba canim hosgeldinn :))Bende3 şuan sanırım bunu yapıyorum ama karbonhidratları komple çıkarmadım hergün olmamak kaydıyla azda olsa bulgur pilavı falan yiyorum yani sağlıklı karbonhidratlar.1. haftayı bitirdim şuan 2 hafta bitene kadar kuru ve taze meyvede yemiyorum vücudumun şekere olan bağımlılığından kurtulmak için.Bende katılmak isterim eğer benim sistemim de size uygunsa
iyiyim biraz daha hafiflemiş hissediyorum :) giden 4 kilodandır belki :))))))) gittiği yere kadar devam edicem canım :) ama hala daha canım çekiyorr bazen zor tuttugum zamanlar oluyor :)
tebriklerr canimm07 KASIM PAZARTESİ
C cranial 38. GÜN
N nesevenezaket 8. GÜN
pofu
L life is good 21. GÜÜNNNN :)
Safir Taht 21. Gün
@Zelifme
kavun kokusu
TanGO
ISILDURU
A asyaby
Ekle canim cok sevinirim bugün 8. gunmerhaba canim hosgeldinn :))
ben de bulgur pilavi filan yiyorum ama meyve de yiyorum.cok sevinirim katilirsann ekliyim mi seni de listeye??
vaay 4 kilo mu masallah harikasiinn :))
kolay degil canım alisacaksin alisacagiz gittigi yere kadar gidelimm cok güzel bir sey yapiyoruz daim olur insalllaaah :))
harikaymisss :))Bu arada 1 haftada 70 den 68.2 ye dustum
tamamdir canim tesekkurlerharikaymisss :))
listeye ekliyorum canim . her gun listeyi alintilayarak bastaki ve sondaki qoite yazisini silerek kacinci günde oldugunu yazabilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?