• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

hoşgeldiiin canim tabiki de ekleriz :)

bizde ekmek makarna pilav yenilebiliyor yasaklar ilk sayfada yazanlar
Okudum ilk sayfayı oysa, belki de beynim otomatik olarak ekledi makarnayı. Karatay diyetinin biraz kolaylaştırılmış hali diyebiliriz demek ki.

Salı ayın 1i oluyor, hadi bakalım kasım, irade ile gel. :KK48:

Bende basladim gibi tatli yemiyorum pakwtlenmis urun yemiyorum ama dun 2 kucuk lahmacun yedim :((

Ben bugün yeniden başlıyorum, bu ekim ayı ve aşureler mahvetti beni, gelecek aşure kalmadı sanırım, umarım kasım ayı istediğim gibi geçer. Haftanın 3-4 günü şeker orucu yaparak kilomu koruyorum, ama istediğim bu değil. Tamamen şekeri hayatımdan çıkarmak ve sağlıklı beslenmek istiyorum. Hedefimden vazgeçmeyeceğim, yılbaşına kadar şekersiz bir hayat sürdürmeye çalışacağım inşallah.

C cranial , yenilmeye doymayan pehlivanlar gibiyim değil mi :oops:? Gidip gidip geliyorum, deli miyim neyim:oops:?

Bahar 49 kilomusun süper dietmi yapıyor Sun genede anlamadım

Yok canım, artık kilo vermeye çalışmıyorum, sadece kilomu korumak istiyorum. Şeker oruçlarıyla bu kiloya geldim, ama havaların soğumasıyla birlikte iradem zayıfladı biraz, kaçamaklar artmaya başladı, şeker oruçlarını tamamlayamıyorum.
Amacım sağlıklı-şekersiz beslenmek.

Bende Karatay yapıyorum kizlar

Ben de Karatay-şeker orucu muhteşem ikilisiyle zayıfladım. Karatay ile biraz uzun sürüyor kilo vermek ama işkence çekmeden, doya doya yiyerek veriyorsun, umarım sağlıkla istediğin kiloya inersin :nazar:.

Kaç kiloydun ne kadar zamanda verdin sorsam

Valla çok uzun sürdü 11 ay oldu 15 kilo gitti doyarak

Ben geçen sene sonbahar-kış aylarında çok kilo aldım, annem ameliyat olmuştu, hastanede çok kötü beslendim ve kilo aldım. 2016'nın başlarında 62 kilodaydım, ekimin başında ise 49 kiloya düştüm. Yani 9 ayda 13 kilo verdim, ama arada kaçamaklarım oldu. Olmasa daha önce hedefime ulaşırdım.

Zaten benim problemim kilo vermekten ziyade kiloyu korumakla. Kiloyu korumayı beceremiyorum ve geri alıyorum. Şu anda tüm çabalarım da bundan, verdiğim kiloları geri almak istemiyorum, bana en iyi gelen de bu şeker oruçları, o yüzden buralardan ayrılmak istemiyorum.

kılo ile ilgili değil ama,şeker orucu yaptım,kuru meyve ve taze meyve dahi yemedım,ama benım zaten şekerle aram yoktu,arada bır kurabıye yada kek yerdım,onude yemedım,21 günde,lakın 7 kg yağ verdi vucudum ,gören şok oluyor,devam edıyorum,zaman ne gösterırı bılmedım,yalnız şeker derken,şekerli sebze filandada yemedım,pilav havuç bezelye patates,meyve,hazır gıda yemedım,saçla kullnamadım şeker var hazırın içinde,zeytın organık aldım,anlıcanız bayağı bır tıtız yaptım,ekmekde yemedım,sonuç dehşete düştüm,süper oldu,haaaaaa zorlanmadım evet,çok zorlandım

Ben geçen sene sonbahar-kış aylarında çok kilo aldım, annem ameliyat olmuştu, hastanede çok kötü beslendim ve kilo aldım. 2016'nın başlarında 62 kilodaydım, ekimin başında ise 49 kiloya düştüm. Yani 9 ayda 13 kilo verdim, ama arada kaçamaklarım oldu. Olmasa daha önce hedefime ulaşırdım.

Zaten benim problemim kilo vermekten ziyade kiloyu korumakla. Kiloyu korumayı beceremiyorum ve geri alıyorum. Şu anda tüm çabalarım da bundan, verdiğim kiloları geri almak istemiyorum, bana en iyi gelen de bu şeker oruçları, o yüzden buralardan ayrılmak istemiyorum.
kaçamakların olmasa hedefe daha çabuk ulaşmazdın,aksıne vazgeçerdi yarı yolda,bence iyi yapmışsın,haftada bir kesınlıkle yapmalısın

kılo ile ilgili değil ama,şeker orucu yaptım,kuru meyve ve taze meyve dahi yemedım,ama benım zaten şekerle aram yoktu,arada bır kurabıye yada kek yerdım,onude yemedım,21 günde,lakın 7 kg yağ verdi vucudum ,gören şok oluyor,devam edıyorum,zaman ne gösterırı bılmedım,yalnız şeker derken,şekerli sebze filandada yemedım,pilav havuç bezelye patates,meyve,hazır gıda yemedım,saçla kullnamadım şeker var hazırın içinde,zeytın organık aldım,anlıcanız bayağı bır tıtız yaptım,ekmekde yemedım,sonuç dehşete düştüm,süper oldu,haaaaaa zorlanmadım evet,çok zorlandım

Şeker orucunu ben de bu şekilde yapıyorum, meyve dahi yemeden. Siz devam ediyor musunuz şu anda? Ben de ilk 3 gün zorlanıyorum, ondan sonrası daha kolay geçiyor, hele 20'li günlere gelindiğinde canım hiç şekerli-karbonhidratlı bir şey istemiyor.

kaçamakların olmasa hedefe daha çabuk ulaşmazdın,aksıne vazgeçerdi yarı yolda,bence iyi yapmışsın,haftada bir kesınlıkle yapmalısın

Ama o 1 günlük kaçamak bile başa döndürüyor sanki. Canım hiç şeker istemezken, kaçamak yaptıktan sonraki günler tekrar irademle savaşırken buluyorum kendimi. O yüzden hiç kaçamak yapmamak daha iyi gibi geliyor. Bir de benim yemekle ilgili sorunum var, küçük bir kaçamak bile yapsam, arkasından çok fena yiyorum. "Tıkınırcasına yeme bozukluğu" diyorlar ya, ondan var bende, ismi bile lanet. Yemeklerle ilişkimi düzeltebilsem, mesela 1 kase sütlaç yiyince arkası çığ gibi gelmese, bu şeker oruçlarına da ihtiyaç duymazdım açıkçası.

Back