Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
30 EKİM PAZAR
C cranial 30. GÜN
N nesevenezaket / 69 GÜN
pofu
Elisya
@desperateone
@life is good
@Lenay 13. Gün
@Zelifme
@kavun kokusu
Okudum ilk sayfayı oysa, belki de beynim otomatik olarak ekledi makarnayı. Karatay diyetinin biraz kolaylaştırılmış hali diyebiliriz demek ki.hoşgeldiiin canim tabiki de ekleriz :)
bizde ekmek makarna pilav yenilebiliyor yasaklar ilk sayfada yazanlar
yeterki iste her seyi basarabilirsiiiin :))Okudum ilk sayfayı oysa, belki de beynim otomatik olarak ekledi makarnayı. Karatay diyetinin biraz kolaylaştırılmış hali diyebiliriz demek ki.
Salı ayın 1i oluyor, hadi bakalım kasım, irade ile gel.
geliyorum kuzzummm bu haftadan sonra 2 hafta rahatımcanimm gelartik ozledik senii
Bisiklet biniyorum canim ben evde. cunku 4 bucuk aylik bi kuzum var :) oglum saolsun yuruyus yapamasamda bisiklet baya etkili oluyor. birde trambolinde zipliyorum 15 dk kadar.8 gunde 2 kilo superrr...spor ne kadar yaptiniz ne yaptiniz yuruyus mu
Bahar 49 kilomusun süper dietmi yapıyor Sun genede anlamadım
Bende Karatay yapıyorum kizlar
Kaç kiloydun ne kadar zamanda verdin sorsam
Valla çok uzun sürdü 11 ay oldu 15 kilo gitti doyarak
kaçamakların olmasa hedefe daha çabuk ulaşmazdın,aksıne vazgeçerdi yarı yolda,bence iyi yapmışsın,haftada bir kesınlıkle yapmalısınBen geçen sene sonbahar-kış aylarında çok kilo aldım, annem ameliyat olmuştu, hastanede çok kötü beslendim ve kilo aldım. 2016'nın başlarında 62 kilodaydım, ekimin başında ise 49 kiloya düştüm. Yani 9 ayda 13 kilo verdim, ama arada kaçamaklarım oldu. Olmasa daha önce hedefime ulaşırdım.
Zaten benim problemim kilo vermekten ziyade kiloyu korumakla. Kiloyu korumayı beceremiyorum ve geri alıyorum. Şu anda tüm çabalarım da bundan, verdiğim kiloları geri almak istemiyorum, bana en iyi gelen de bu şeker oruçları, o yüzden buralardan ayrılmak istemiyorum.
kılo ile ilgili değil ama,şeker orucu yaptım,kuru meyve ve taze meyve dahi yemedım,ama benım zaten şekerle aram yoktu,arada bır kurabıye yada kek yerdım,onude yemedım,21 günde,lakın 7 kg yağ verdi vucudum ,gören şok oluyor,devam edıyorum,zaman ne gösterırı bılmedım,yalnız şeker derken,şekerli sebze filandada yemedım,pilav havuç bezelye patates,meyve,hazır gıda yemedım,saçla kullnamadım şeker var hazırın içinde,zeytın organık aldım,anlıcanız bayağı bır tıtız yaptım,ekmekde yemedım,sonuç dehşete düştüm,süper oldu,haaaaaa zorlanmadım evet,çok zorlandım
kaçamakların olmasa hedefe daha çabuk ulaşmazdın,aksıne vazgeçerdi yarı yolda,bence iyi yapmışsın,haftada bir kesınlıkle yapmalısın