- 30 Haziran 2015
- 521
- 435
- 23
- 34
Hanimlar gene gittim geldimmm :) bebegim var soylemistim hatirlarsaniz. Iste o sıpa 4 aylik oldu :) aşıda oldu 2 bacaktan onla ugrastim durdum hep. Uykusuz her geceeeeee yorgun ölesiyeeee sabahlarim bazen gunlerce bebis uyumadi diyeeeeo yuzden anlarsiniz beni kizlar ruh halimmm cok fenaaa sizlerlede ilgilenemedim sorrrryyyy
Cranial arkadasim tebriklerrrrr 18 gun tamamlamissin az kalmis bu 18 gun nasildi genel olarak bi ozet gecsen :) nasil hiasediyorsun canim cekiyormu ayrica kilo olarakta bi fark gordunmu ?? Merak merak merak :)
Insallah canim basladim basladim 2. Gunum bitti gittigi yere kadar goturmeyi dusunuyorum 21 gunde birakmicam insallah. Tekrar tebrik ederim cnimcanim benim hosgeldin tekrardan allah bagislasin yavrucugunuu :))
bugun 19. günüm inanki cok hafif hissediyorum evde abur cubur da yok hiç de canim çekmiyor inan ve bu yola başla inanki cok kolay olacak ve sonunda cok mutlu olacaksıiin :)
insallah canim.benim de rekorum 33 günbu sefer 34 günü hedefliyorumm olur insallah :)Insallah canim basladim basladim 2. Gunum bitti gittigi yere kadar goturmeyi dusunuyorum 21 gunde birakmicam insallah. Tekrar tebrik ederim cnim
ayy cok sevindim hosgeldin canim:))
benden baska kimse kalmadı buralarda
@Baharherbahardiyetyapar
pofu
Elisya
Feministka
L life is good
kizlaaar nerelerdesiniz hic sesiniz çıkmıyor?
oo 2 kilo demek harikasin canimm tekrar hosgeldin diyelim o zaman :))2 3 gün ara vermiş bulundum ama döndüm nihayetbirakirmiyim hic cok yardimci oluyor burasi bana :) 2 kilo gitmis bile
Sakın yapma sakın, inşallah tutmuşsundur kendinibiri beni tutsunn bir seyler yicem sankii
yeeeeeeee - meeeeeeeeeeeeeeeeebiri beni tutsunn bir seyler yicem sankii
oo 2 kilo demek harikasin canimm tekrar hosgeldin diyelim o zaman :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?