That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

Hanimlar gene gittim geldimmm :) bebegim var soylemistim hatirlarsaniz. Iste o sıpa 4 aylik oldu :) aşıda oldu 2 bacaktan onla ugrastim durdum hep. Uykusuz her geceeeeee yorgun ölesiyeeee sabahlarim bazen gunlerce bebis uyumadi diyeeee o yuzden anlarsiniz beni kizlar ruh halimmm cok fenaaa sizlerlede ilgilenemedim sorrrryyyy

Cranial arkadasim tebriklerrrrr 18 gun tamamlamissin az kalmis bu 18 gun nasildi genel olarak bi ozet gecsen :) nasil hiasediyorsun canim cekiyormu ayrica kilo olarakta bi fark gordunmu ?? Merak merak merak :)

Cranial arkadasim tebriklerrrrr 18 gun tamamlamissin az kalmis bu 18 gun nasildi genel olarak bi ozet gecsen :) nasil hiasediyorsun canim cekiyormu ayrica kilo olarakta bi fark gordunmu ?? Merak merak merak :)

canim benim hosgeldin tekrardan allah bagislasin yavrucugunuu :))

bugun 19. günüm inanki cok hafif hissediyorum evde abur cubur da yok hiç de canim çekmiyor inan ve bu yola başla inanki cok kolay olacak ve sonunda cok mutlu olacaksıiin :)

Insallah canim basladim basladim 2. Gunum bitti gittigi yere kadar goturmeyi dusunuyorum 21 gunde birakmicam insallah. Tekrar tebrik ederim cnim

cranial, 20. gun. süpersin.
bende 21 gun kendimi denemeyi, vucudumun nasıl tepkı vereceğini görmek istiyorum ama ben karbonhidrat tuketmeyince çok sinirli oluyorum. bildiğin bağımlıyım.
meyvelerle 21 gun idare ederim ama bazen hamurlu yeme krizi geliyor. regl öncesi çok fena.
21 gun dişimi sıkıp, sonrasında aşırı yeme krizine girmekten korkuyorum açıkcası.
ben canımın çektiği şeyi yemezsem, onun yerine şunu yiyim geçsin diye bir sürü şey yiyorum. benim için canımın çektiği şeyi nefsimi köreltecek kadar yiyip, kendime dur diyebilmek çok daha tatmin edici oluyor. aşerme tarzındaki yeme krizlerimin hepsi aşerdiğim şeyi yemeden geçmedi.
bende vucudumla barıştım, ona istediğini veriyorum. yedikten sonra pişman olmuyorsam vucudumun ihtiyacı varmış diye duşunuyorum. pişman oluyorsam,yapcak birşey yok, bir dahaki aşerme krizinde daha dikkatli olacağım diye beynime not ediyorum.
bu da sabır, irade işi.
21 gun olayını, inşallah beynımı ve bedenimi hazırlayıp ben kısa surede deneyimleyeceğim.
vucudu , sindirim sistemini dinlendimek için bile denemeye değer...

biri beni tutsunn bir seyler yicem sankii
Sakın yapma sakın, inşallah tutmuşsundur kendini . Bir kere kaçamak yaparsak İnan devamı gelir . Kendimize bir söz verdik , süre sonuna kadar dayanıcaz. Başka alternatif yok , dönüş yok , kaçamak yok .
İnşallah sonunda da vay be nasıl da dayandım diyeceğiz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…