hosgeldiiin :))Çok sağol canım, geldim bileeee .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosgeldiiin :))Çok sağol canım, geldim bileeee .
oleeeeeyyyy :)))Hanimlarrrr sabah seker orucuma basliyorummmmmm yuupppyyy
Ayy sonundaa gözüktüü birilerii :))burdayım tatlım :d bi aşure faslı atlattım ki sormaaaa +400 gr olarak döndüm resmen
ayy cok sevindim hosgeldin canim:))18 EKİM SALI
C cranial 18. GÜN :))
@Baharherbahardiyetyapar
pofu
@Diyet vakti
Elisya
@desperateone
@life is good
Safir Taht 1. Gün
ARKADASLAR KAÇINCI GÜNÜ TAMAMLADIYSAK ISMIMIZIN YANINA GÜNÜ YAZIP BASTAKI VE SONDAKI QUOTE YAZISINI SILIP ALINTILAYALIM.
Hoşbulduk canımayy cok sevindim hosgeldin canim:))
benden baska kimse kalmadı buralarda
teşekkürler canim :)Hoşbulduk canım
Dün başlıyıcaktım ama unutup kahve içtim . Bugün kazasız başladım :) senin az kalmış hayırlı olsun ,tebrikler .
Çok ekstrem bir durum olmazsa 21 gün buradayım artık
Oooo hafi bakalım 33 günü de geçersin inşallah . Düşününce çok uzun zaman gibi geliyor ama bakalım daha önce yaptım yine yaparım umudu taşıyorum .teşekkürler canim :)
cabuk geciyor inanki.hedefim onceki rekorum olan 33 günü gecmek bakalım hayırlısı :)
ya kesinlikle yaparsın canim ilk 7 8 günü gectin mi zaten su gibi akıp gidiyor ve daha önce de yaptin biliyosun zaten.Oooo hafi bakalım 33 günü de geçersin inşallah . Düşününce çok uzun zaman gibi geliyor ama bakalım daha önce yaptım yine yaparım umudu taşıyorum .
İzliyicem mutlaka canım , zaten günümüzde ki şekerin yarardan çok zararı olduğuna inananlardanım . Gel gör ki virüs gibi her yerde ve o kadar içimize işletmişler ki , yemezsek yaşayamayız düşüncesindeyiz . Kaçabildğimiz kadar kaçmak gerek tabii zor maalesef .ya kesinlikle yaparsın canim ilk 7 8 günü gectin mi zaten su gibi akıp gidiyor ve daha önce de yaptin biliyosun zaten.
belgeseli izlemediysen izlemeni tavsiye ederim o da yardımcı oluyor cidden şeker ihtiyacimiz olan bir sey degil üstelik bağımlılık yapiyor.şekeri birakanlar daha dinc daha enerjik ve zihinlerinin daha acik oldugundan bahsediyorlar.biz neden bunlari yasamayalim degil mi? :)
kesinlikle haklisin canim şeker her yerde.Reklamlarda,marketlerde kolaylikla ulasabildigimiz her yerde..Ve cok büyük bir pazar.İzliyicem mutlaka canım , zaten günümüzde ki şekerin yarardan çok zararı olduğuna inananlardanım . Gel gör ki virüs gibi her yerde ve o kadar içimize işletmişler ki , yemezsek yaşayamayız düşüncesindeyiz . Kaçabildğimiz kadar kaçmak gerek tabii zor maalesef .