• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

ay kızlar cok garip bi sekilde 2 gecedir ruyamda sekerli bir seyler Yiyip pisman olduğumu görüyorum. hani cok canim cektiginden değil ama resmen pisman oluyorum sizlere karsi sorumlu hissediyorum yüksek bi derecede :))
uyaninca da acayip rahatliyorum yemedigim icin :))

herkes saldi sanki ya huhuuu hanimlaaar belgesel hiç mi etkili olmamisss nerde güzel iradelerimiiizzz

ayy cok sevindim hosgeldin canim:))

benden baska kimse kalmadı buralarda :KK43:
Hoşbulduk canım
Dün başlıyıcaktım ama unutup kahve içtim . Bugün kazasız başladım :) senin az kalmış hayırlı olsun ,tebrikler .
Çok ekstrem bir durum olmazsa 21 gün buradayım artık

Hoşbulduk canım
Dün başlıyıcaktım ama unutup kahve içtim . Bugün kazasız başladım :) senin az kalmış hayırlı olsun ,tebrikler .
Çok ekstrem bir durum olmazsa 21 gün buradayım artık
teşekkürler canim :)

cabuk geciyor inanki.hedefim onceki rekorum olan 33 günü gecmek bakalım hayırlısı :)

teşekkürler canim :)

cabuk geciyor inanki.hedefim onceki rekorum olan 33 günü gecmek bakalım hayırlısı :)
Oooo hafi bakalım 33 günü de geçersin inşallah . Düşününce çok uzun zaman gibi geliyor ama bakalım daha önce yaptım yine yaparım umudu taşıyorum .

Oooo hafi bakalım 33 günü de geçersin inşallah . Düşününce çok uzun zaman gibi geliyor ama bakalım daha önce yaptım yine yaparım umudu taşıyorum .
ya kesinlikle yaparsın canim ilk 7 8 günü gectin mi zaten su gibi akıp gidiyor ve daha önce de yaptin biliyosun zaten.
belgeseli izlemediysen izlemeni tavsiye ederim o da yardımcı oluyor cidden şeker ihtiyacimiz olan bir sey degil üstelik bağımlılık yapiyor.şekeri birakanlar daha dinc daha enerjik ve zihinlerinin daha acik oldugundan bahsediyorlar.biz neden bunlari yasamayalim degil mi? :)

ya kesinlikle yaparsın canim ilk 7 8 günü gectin mi zaten su gibi akıp gidiyor ve daha önce de yaptin biliyosun zaten.
belgeseli izlemediysen izlemeni tavsiye ederim o da yardımcı oluyor cidden şeker ihtiyacimiz olan bir sey degil üstelik bağımlılık yapiyor.şekeri birakanlar daha dinc daha enerjik ve zihinlerinin daha acik oldugundan bahsediyorlar.biz neden bunlari yasamayalim degil mi? :)
İzliyicem mutlaka canım , zaten günümüzde ki şekerin yarardan çok zararı olduğuna inananlardanım . Gel gör ki virüs gibi her yerde ve o kadar içimize işletmişler ki , yemezsek yaşayamayız düşüncesindeyiz . Kaçabildğimiz kadar kaçmak gerek tabii zor maalesef .

İzliyicem mutlaka canım , zaten günümüzde ki şekerin yarardan çok zararı olduğuna inananlardanım . Gel gör ki virüs gibi her yerde ve o kadar içimize işletmişler ki , yemezsek yaşayamayız düşüncesindeyiz . Kaçabildğimiz kadar kaçmak gerek tabii zor maalesef .
kesinlikle haklisin canim şeker her yerde.Reklamlarda,marketlerde kolaylikla ulasabildigimiz her yerde..Ve cok büyük bir pazar.

Ama biz insanlarin para kazanmak adina bizi zehirlemeye calismasina göz yummayacagiz.En azindan bilincliyiz ve bir şeyler yapiyoruz kendimiz için. Kendimiz için güzel bir şey yapmak düşüncesi bile mutlu ediyor.E getireceği fit vücut da hediyesi resmen.Bari bu yaza güzel girelim :)) Eger biz yeterince istersek her şeyi basarabiliriz bence :)

Back