That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

canim insallah beraber gerceklestiririz bu hedefii :))

bizim en büyük sorunumuz duygusal yeme.bence de bu sorunun ustesinden seker orucuyla gelecegiz bana cok iyi geliyor seker orucu.kazanacagiz bu savasii :))

canim insallah beraber gerceklestiririz bu hedefii :))

bizim en büyük sorunumuz duygusal yeme.bence de bu sorunun ustesinden seker orucuyla gelecegiz bana cok iyi geliyor seker orucu.kazanacagiz bu savasii :))

İnşallah canım, ama şu da bir gerçek iyiye doğru gidiyoruz. Hatalarımızdan ders alarak ilerliyoruz, geçmiş yıllarda yaptığım hataları yapmıyorum çok şükür. Önceden kilo koruma döneminde, kaçamaklar başlayınca ipin ucunu kaçırıp bir daha toparlayamazdım ve verdiğim kiloları geri alırdım. En azından artık ip zaman zaman gevşese bile, ucunu kaçırmamaya çalışıyorum . Bunda da şeker orucunun büyük faydası oluyor ve tabii senin. Epeydir birlikte şeker orucu yapıyoruz, nisan-mayıs gibi başlamıştık sanırım, baksana kaç ay geçmiş, kader arkadaşı olduk , böyle böyle duygusal yeme illetinden tamamen kurtuluruz inşallah.

aynen canim ya resmen kader arkadasi olduk ve birbirimizi iyi yönde acayip etkiliyoruz birbirimizden güç aliyoruz daim olsun hic bozulmasin insalllaah

ben de yilbasina kadar yapmak istiyorum isteyince her sey mümkün insallah yaparizz :)

8 gun seker orucu + diyet+ spor = -2 kg :) mutluyummmm
harikasinn tebrik ederim canim benim daim olsun insallaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…