That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

canim bizim oruç sadece tatlılar icin hamurisi pilav makarna yiyebiliyoruz..

Soylediklerinde ve korkularinda coooook haklisin.Vucudumuza istedigini vermeliyiz.Ama bunu şeker açısından düşününce şekeri zayiflamak icin değilde gerçekten zararli oldugu icin hayatimizdan cikarma mantığı edinmeliyiz.Şeker reklamlarin sirketlerin bize kötü bir oyunu.
Onlar para kazansin diye biz kendimizi zehirliyoruz.Olaya böyle bak.

ve that sugar belgeselini izleyip aramıza katil lütfen. Hem de hemen yarin.

Bunu coooook isterim inan bana pisman olmayacaksin hayatdevamedecek

ayy Allahima cok şükürler oksun tuttumm kendimii.

Ya bu öyle bir sey ki beyin ye ye ye diye tutturuyor.Beyin yeme uzerine motive edici şeyler söylüyor. Yemezsen cok cok mutsuz olacagini düşünüyorsun hatta yemeyi düşündügun şeyin tadını hayal ediyosun.Allahım kabus gibiydi!!!Yenilecegim sandim.

AMA YENİLMEDIM!!

Cok haklısın bir kere kacamak yapinca devami geliyor.Daha once seker orucuna giristigimde 4. 5. günlerde bir sey Yiyip hicbir sey olmamis gibi yola devam ederim diyodum ama ertesi gün dayanamayip yine tatli yiyiyodum.

Dedigin gibi bir söz verdik kendimize ve sözümüzü tutacagizzz iyi ki varsinn canimm :)

yeeeeeeee - meeeeeeeeeeeeeeeee
yemeeeedimmmmm cok mutluyuuuumm :)

Son düzenleme:
Canim kendini tutupta yenilmedigin icin tebriklerr. Ay kiz ben hamurisi makarna ekmek girio diye her defasinda bastan basliyorum yaaaa 1 dilim ekmek yesem basa donuyorum anam ben cok yanlis anlamisimmmm ben cay vs sekersiz iciyorum cikolata tatli vb hicbisey tuketmiyorum sizle basladigimdan beri bi 15 gun olmustur herhalde sekersiz turk kahvesi icemiyorum diye kahveyi bile kestim ama dedigim gibi borekten 1 lokma bile alsam bozuldu diye basa dondum durdum hep

ay yok canim yaa ilk mesajda yazdim zaten sadece tatlilar icin diyee bozulmamis seninki bozulmamiss :))

C cranial harikasın canım , işte bu .
teşekkürler canimm :))

Ayyyy ben geldim, Allah'ını seven üzerime motivasyon atsın . C cranial , canım 21 günü tamamlamış ve sollamışsın bile, tebrikler . Listede pek kimse kalmamış, hepimiz kaçmışız sanki .

Bugün başlamaya karar verdim, hem şeker orucuna hem de hamur orucuna. Yaparım değil mi arkadaşlar? Daha önce yapan da bendim sonuçta. Akşam gelip, 1. günü tamamladım diye yazarım inşallah.

canim benim tesekkurlerr :)))

evet lenaycigim dışında herkes terkedip gitti beniii (

hadi tekrardan başla ben yapabilecegine yüzde yüz eminim daha önce yaptin yine yaparsin şekerden daha güçlüyüz bak ben hâlâ sizinle ayni yoldayim pes etmiyorumm.hadi 1. gün yazmani heyecanla bekliyorumm N nesevenezaket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…