Testlerime bakar mısınız

reyhan__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
50
8
1
24
Selamlar, yurtdışında yaşıyorum ve daha 3 haftası ya yeni dolmuş ya da dolacak bir gebelik var şuan buradaki doktorlar ultrasondan sonra kana bakıyor... Bende evde kendimi yiyorum açıkçası, her gün test ile koyulasmasini takip ediyorum. Bugün sabah koyu çıkmayınca birkaç saat sonra tekrarladım ve önceki güne göre koyulasmis çıktı. Ben açıkçası bir sorun var gibi görmüyorum siz de testlere bakıp yorum yapar mısınız sizce gidişat iyi mi

Eklentiler

• 1000014970.webp
    1000014970.webp
    23 KB · Görüntüleme: 38
Valla bence iyi koyulaşmış ama tabi kandaki betahcg değerine bakmak lazım, onların sonuçları nasıl yükseliyor?

Dediğim gibi yurtdisinda yaşıyorum ve burada ultrasonda görmeden kan verilmiyor çok saçma ama öyle... Ultrasona da ayın 13nde gitmeyi planlıyoruz işte o zamana kadar evde idrar testi ile takip edeyim dedim en azından, çok şükür bir ağrım sızım yok ama böyle olunca da ben stres oluyorum

Dediğim gibi yurtdisinda yaşıyorum ve burada ultrasonda görmeden kan verilmiyor çok saçma ama öyle... Ultrasona da ayın 13nde gitmeyi planlıyoruz işte o zamana kadar evde idrar testi ile takip edeyim dedim en azından, çok şükür bir ağrım sızım yok ama böyle olunca da ben stres oluyorum
Aman olmasın maşallah nazar değmesin

Çok teşekkür ederim sabır gerektiriyor artık bakıp göreceğiz, Ocak ayın kimyasal geçirdim ve Türkiye'ye döndüm ardından kocamın yanına döner dönmez de tuttu bebek yani o yüzden eminim 3 haftalık ya oldu ya olacak 2 gün içinde beklemeyince bir de kimyasal da yakın bir zamanda yaşadım beni korkutuyor, umarım güzelce geçer bu vakitlerde

Back
X