- 31 Temmuz 2024
- 138
- 28
- 13
- 27
- Konu Sahibi kedilililill
Kızlar ben kan verdim 26.1 çıktı doktor cok iyi diyemem ama kötü de değil ortada dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hamilesiniz tebrik ederim 2 günde bir kan verin yükseliyorsa sağlıklıdır geç döllenmeden dolayı bazen değer düşük olabilirKızlar ben kan verdim 26.1 çıktı doktor cok iyi diyemem ama kötü de değil ortada dedi
İnsallah yükselir doktor biraz tedirgin konustu gebelik olabilirde olmayabilirde dediAy hamilesiniz tebrik ederim 2 günde bir kan verin yükseliyorsa sağlıklıdır geç döllenmeden dolayı bazen değer düşük olabilir
Adetinize 8 gün kala mı test yapmaya başladınızbetaya baktırdım, 42.37 çıktı şuan gebe olduğum dogrulandi inşallah sağlıklı ilerler![]()
Benim 12ydi aynı şeyleri söyledi ilk doktorum. Kimyasal olabilir dedi. 2 güne bir kan verdim yükseldi çok şükür. Şimdi 9 haftalık gebeyim içinizi rahat tutun. Umutsuz konuşup modunuzu düşüren doktora hiç gitmeyin benceİnsallah yükselir doktor biraz tedirgin konustu gebelik olabilirde olmayabilirde dedi
Adetler düzenliyse kasette 7 gün kala çıkması biraz zor sankiKızlar benim regl 7 gün var erken gebelik testi 2 de silik çizgi çıktı , kaset test yaptım oda silik çıktı sizce kan vermeye gitmeli miyim 2 dk içinde hepsinde gözüktü kaset test sadece 5 dk içinde
Düzenli 3 test yaptım 3 de silik çizgi mevcutAdetler düzenliyse kasette 7 gün kala çıkması biraz zor sanki
İnşallah gebesinizdir kan verin net olsunDüzenli 3 test yaptım 3 de silik çizgi mevcut
Yok yok baya baya çıkıyor, özellikle de yumurtlama tarihinizi biliyorsanız 18.ci gün gibi kesin kaset testte de çıkıyorAdetler düzenliyse kasette 7 gün kala çıkması biraz zor sanki
Hayır 12 gün önce yapmaya başladım, yumurtlama tarihimi de biliyordumAdetinize 8 gün kala mı test yapmaya başladınız
12 gün öncesi hamile mi çıktınızHayır 12 gün önce yapmaya başladım, yumurtlama tarihimi de biliyordum
Hayır yumurtlama tarihimi bildiğimden test yapmaya başladım 10 gün kala çok çok silik çıkmaya başladı sonra her gün yapa yapa koyulaşır cizgiler12 gün öncesi hamile mi çıktınız![]()
Kaç dakikada çıktıBugun gene yaptım kızlar hemen çıktı böyle adet 6 gün var
Siz baya baya hamilesinizBugun gene yaptım kızlar hemen çıktı böyle adet 6 gün var
Kessinlikle hamilesiniz, hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBugun gene yaptım kızlar hemen çıktı böyle adet 6 gün var