hahaah havva sen de kitabı ciltle )) internette yorumlarına baksın, okuyacaktır...ben dan brown un tüm kitaplarını okudum filmleri yapılmadan önce...filme iyi yansıtamıyorlar, ama o kadar uzun olayları 2 saatte vermeleri de zor hani...eşim hiç sevmedi dan brown u...
hakikaten sakat vakaları artıyor...ben de tam bu sabah afedersin wc ye giderken düşündüm...demek ki senden de duyacakmışım...e normal sağlıklı hayat kalmayınca böyle vakalar da artıyor...Allah kimseyi o durumda bırakmasın...hamileliğini sonlandırmak çok zor bir durum, ayrca dinen de caiz değil..Allah kimseyi bu şekilde sınamasın, düşünüyorum da çok zor
ben gördüğüm rüyanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum...tamamen bilinçaltımın bir oyunu...biz korunuyoruz ve korunmasak dahi değerler o kadar düşük ki gebelik gerçekleşemez...derdim zaten hamilelik ve çocuk değil...eşim ve benim sağlığımız, ağız tadımız bozulmasın yeter bana...dün kayınvalidem yakınıyordu 'hiçbirimizin hayatı parlak değil' diye ben de 'o nasıl söz, Allah a şükürler olsun, biz iyiyiz' dedim...o da bana ne kadar tamaatkar olduğumu söyledi...bence en önemlisi bu...
meryem kendini tamamen öğrencilerine verdi bizi unuttu
((
meryem hemmen aynanın karşısına geçiyorsun
sonra da dil çıkarıyorsun kendine....hadi hadi kıkırdamayı bırak da yap dediğimi...
bak senin de hoşuna gidecek
ne o ooole bizi ihmal etmeler
bühüüü ağlattın bizi