- 18 Kasım 2022
- 728
- 206
- 27
- Konu Sahibi ngpkceeennn
Baya baya belli direk kan ver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verdim çıkmadı sonuçBence var gibi duruyor benimde böyleydi daha yeni olduğu için net çıkmamış olabilir çizgi gidip kan testi verin en kesin sonuç için bence
Arkadaşlar beta 13.80 kanamam varArkadaşlar anlayan biri bakabilir mi adet olmam gereken tarih bugündü yumurtlama 25 nisan
Nasıl kanaman var yoğun mu leke şeklinde miArkadaşlar beta 13.80 kanamam var
YoğunNasıl kanaman var yoğun mu leke şeklinde mi
Kimyasal gebelik olabilir bence ya acile git yada yarın kadın doğuma görün
Hamilesin gibi duruyor canım hayırlı olsunArkadaşlar anlayan biri bakabilir mi adet olmam gereken tarih bugündü yumurtlama 25 nisan
Canım ne yaptın hemen doktorumla konuşsaydın kanamam var diye. Kırmızı mı kanaman?
Kahve söyledim ama bişey yapmadılarCanım ne yaptın hemen doktorumla konuşsaydın kanamam var diye. Kırmızı mı kanaman?
Gittim geri gönderdilerKimyasal gebelik olabilir bence ya acile git yada yarın kadın doğuma görün
Nasıl geri gönderirler ya hiç bı ilaç falan vermediler mi şunu bunu yap demediler miGittim geri gönderdiler
Kahverengi mi knamaanKahve söyledim ama bişey yapmadılar
Canım pembe ve kahveyse korkmayın derler, yoğun da olsa yerleşme olabilir. Umarım bebeğin seninledir kuzum. Keşke acile falan gitsen. İğne miğne yapıp bebeğin düşmesini engelleyebiliyorlar sanırımKahve söyledim ama bişey yapmadılar
Yaaaa ne biçimler hayret birşey yaaaGittim geri gönderdiler
Yok valla 2 gün sonra kan testi ver birdaha dedilerNasıl geri gönderirler ya hiç bı ilaç falan vermediler mi şunu bunu yap demediler mi
Evet koyu kahveKahverengi mi knamaan
Söyledim bakmadılar bileYaaaa ne biçimler hayret birşey yaaa
Yarın bir kadın doğum doktoruna git bence acile gittim sanırm dimiSöyledim bakmadılar bile
Yok valla 2 gün sonra kan testi ver birdaha dediler
Yerleşme kanaması olabilir bekle iki gün sonra sabah bida ver yada yarın sabah test yap bida varsa ama kendini ypratma iki gün sonra direk kan verEvet koyu kahve