- 8 Mart 2023
- 109
- 27
- 24
- Konu Sahibi ngpkceeennn
İnşallah öyledir gerçekten çok istiyorum nolur dua edin banaİki testinizde de çıkmış bence testlere güvenin ve hamilesiniz hayırlı olsun :) Kan verin birde betanızdan takip edilsin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah öyledir gerçekten çok istiyorum nolur dua edin banaİki testinizde de çıkmış bence testlere güvenin ve hamilesiniz hayırlı olsun :) Kan verin birde betanızdan takip edilsin :)
İnşallah dua edinVar gibi görünüyor
Kan ver ki
Şimdi bile gitsen hastaneye yaparlar testNolur dua et olur mu kimin duası kabul olur bilinmez aylardır ağlıyorum her ay tek çizgi görüyorum ya negatifse diye korkuyorum yarın kan vercem
Allah'ım gonlune göre hayırlı bı evlat versin inşallah canımNolur dua et olur mu kimin duası kabul olur bilinmez aylardır ağlıyorum her ay tek çizgi görüyorum ya negatifse diye korkuyorum yarın kan vercem
İnşallah çıkarHamilesin canım hayırlı olsun kan testinde pozitif çıkıcaktır
Aminnn inşallah Allah razı olsunAllah'ım gonlune göre hayırlı bı evlat versin inşallah canım
eşim işte hastane baya uzakŞimdi bile gitsen hastaneye yaparlar test
Sağlık ocağı yok muAminnn inşallah Allah razı olsun
eşim işte hastane baya uzak
Saat 10 dan önce gitmem gerekiyor yarın sabah gideceğimSağlık ocağı yok mu
Anladım canım hayırlısı ozaman hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz yarınAminnn inşallah Allah razı olsun
eşim işte hastane baya uzak
Sabah kan vereceğim 4 gibi çıkar yazarım kesinlikleSonuç ne oldu acaba ?
Yanlış anlamazsanız sayfanıza baktım galiba gebelik düşünüyorsunuz bildiğim birkaç yöntem var belki sizde işe yarar yazarsanız özelden anlatayımSonuç ne oldu acaba ?
Kan vermeye gittim doktor testlere bakıp negatif dedi gelirken bi tane daha aldımAnladım canım hayırlısı ozaman hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz yarın
Kan vermeye gittim doktor testlere bakıp yok negatif dedi gelirken bi tane daha aldım yaptımSağlık ocağı yok mu
Moralini bozma bazen değerler yükselmemiş oluyoKan vermeye gittim doktor testlere bakıp negatif dedi gelirken bi tane daha aldım
Ama yine var bir hafta sabret ablacım öyle gidip test verKan vermeye gittim doktor testlere bakıp yok negatif dedi gelirken bi tane daha aldım yaptım