- 8 Mart 2023
- 109
- 27
- 24
- Konu Sahibi ngpkceeennn
İnşallah rabbim ikimizinde kucağını doldurur istersen kan ver kesin sonuç dediler bende verdim bugün ama şeninde var gibiUmarım en yakında Allahım senin de yüzünü güldürür bende aynı durumdayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah rabbim ikimizinde kucağını doldurur istersen kan ver kesin sonuç dediler bende verdim bugün ama şeninde var gibiUmarım en yakında Allahım senin de yüzünü güldürür bende aynı durumdayım
Erken gebelik testi daha doğru olur bu durumda istersen bide onu yapArkadaşlar merhaba regl olmama 5 gün var bugün test yaptım ilk beş dakikada çizgi çok silikti sonra yarım saatte falan böyle oldu
İnşallah çok teşekkür ederim sizin testinizde pozitif gördüm maşallah çokta belirgin hayırlı olsun :)Umarım en yakında Allahım senin de yüzünü güldürür bende aynı durumdayım
İlk böyleydi fotoğrafta zor görünüyor ama sonra arttı koyulukErken gebelik testi daha doğru olur bu durumda istersen bide onu yap
Artık hayal kırıklığına uğramak istemiyorumİnşallah çok teşekkür ederim sizin testinizde pozitif gördüm maşallah çokta belirgin hayırlı olsun :)
Ben hemen kan vermeye gittim kan ver en doğru sonuç oymuşİlk böyleydi fotoğrafta zor görünüyor ama sonra arttı koyuluk
Eczane yakınsa bir test daha yapıp kan vermeye gidebilirsen iyi olur.Artık hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
Teşekkür ederim şuan biri 18 biri 12 biride 8 yaşındaGözünüz Aydın ne kadarlıktı yaptığınızda
3 haftalıktıGözünüz Aydın ne kadarlıktı yaptığınızda
Doktor kan tahlili ne bakmadan nasıl y ok diyebiliyor ki sen kan değerine bak ama var gibi bence çıkınca haber ver bizedeKan vermeye gittim doktor testlere bakıp yok negatif dedi gelirken bi tane daha aldım yaptım
Umutlandım sayenizde3 haftalıktı
Rabbim bağışlasınTeşekkür ederim şuan biri 18 biri 12 biride 8 yaşında
Heyecanla bekliyorum dua edin olur muDoktor kan tahlili ne bakmadan nasıl y ok diyebiliyor ki sen kan değerine bak ama var gibi bence çıkınca haber ver bizede
Güzel haberlerini bekliyoruzHeyecanla bekliyorum dua edin olur mu
Kızlar ben sabah silik çizgi görünce dayanamadım tekrar test yaptım bakar mısınız
Bence var gibi duruyor benimde böyleydi daha yeni olduğu için net çıkmamış olabilir çizgi gidip kan testi verin en kesin sonuç için benceArkadaşlar anlayan biri bakabilir mi adet olmam gereken tarih bugündü yumurtlama 25 nisan
Tabiki kuzum inşallah güzel haberler alırsınHeyecanla bekliyorum dua edin olur mu