- 8 Mart 2023
- 109
- 27
- 24
- Konu Sahibi ngpkceeennn
27 NisanMerhaba yumurtlamayı kaçıncı gün gördünüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
27 NisanMerhaba yumurtlamayı kaçıncı gün gördünüz
Çok üzüldüm Rabb im sabır versin inşallah. Bana devlet hastanesi kimyasal gebelik demişti.ilgilenmedikleri için birdaha gitmedim.arastirma hastanesi degerim sıfırlanincaya kadar takip etmişti..Maalesef düşük yaptım
Devlete gittim kimyasal değildi ama düşüğü engelleyecek bişey yapmadılar zaten 2. Bu bu bebekten önce eşimle çocuğumuz olmadığı için ayrılma kararı almıştık mucize gibiydi ama erken kaybettimÇok üzüldüm Rabb im sabır versin inşallah. Bana devlet hastanesi kimyasal gebelik demişti.ilgilenmedikleri için birdaha gitmedim.arastirma hastanesi degerim sıfırlanincaya kadar takip etmişti..
Anlıyorum seni canım. Ümidini kaybetme düşukten sonra yine hamile kalabilirsin. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Kendini yıpratma stres te çok etkiler.Devlete gittim kimyasal değildi ama düşüğü engelleyecek bişey yapmadılar zaten 2. Bu bu bebekten önce eşimle çocuğumuz olmadığı için ayrılma kararı almıştık mucize gibiydi ama erken kaybettim
Nasıl yani düşük mü yaptinKaybettim bebeği
Oyy kuzum benim yaDevlete gittim kimyasal değildi ama düşüğü engelleyecek bişey yapmadılar zaten 2. Bu bu bebekten önce eşimle çocuğumuz olmadığı için ayrılma kararı almıştık mucize gibiydi ama erken kaybettim
Devlete gittim kimyasal değildi ama düşüğü engelleyecek bişey yapmadılar zaten 2. Bu bu bebekten önce eşimle çocuğumuz olmadığı için ayrılma kararı almıştık mucize gibiydi ama erkenÇok üzüldüm Rabb im sabır versin inşallah. Bana devlet hastanesi kimyasal gebelik demişti.ilgilenmedikleri için birdaha gitmedim.arastirma hastanesi degerim sıfırlanincaya kadar takip etmişti..
Anlıyorum seni canım. Ümidini kaybetme düşukten sonra yine hamile kalabilirsin. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Kendini yıpratma stres te çok etkiler
MaalesefNasıl yani düşük mü yaptin
Nasip ama zor galibaAnlıyorum seni canım. Ümidini kaybetme düşukten sonra yine hamile kalabilirsin. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Kendini yıpratma stres te çok etkiler.
Nasip tabiki ama çocuk yüzünden senden ayrılacaksa eşin ilerde çocuğu olacağını bilemez ki. Senin icin de ayni şekilde canımNasip ama zor galiba
Ahh kuzum ya ama neden senin çocuğun oluyor sadece dusukleron sebebini araştırması gerek pıhtılaşma olabilir belki onada baktır derim benm arkadaşım 5 düşük yaptı sebebi ogrenilmemisti sonra araştırıldı öyle çıktı bence başka doktorlara görün biDevlete gittim kimyasal değildi ama düşüğü engelleyecek bişey yapmadılar zaten 2. Bu bu bebekten önce eşimle çocuğumuz olmadığı için ayrılma kararı almıştık mucize gibiydi ama erken
Maalesef
Anlatamıyorum kiAhh kuzum ya ama neden senin çocuğun oluyor sadece dusukleron sebebini araştırması gerek pıhtılaşma olabilir belki onada baktır derim benm arkadaşım 5 düşük yaptı sebebi ogrenilmemisti sonra araştırıldı öyle çıktı bence başka doktorlara görün bi
Esin mi anlamıyorAnlatamıyorum ki