- 8 Mart 2023
- 109
- 27
- 24
- Konu Sahibi ngpkceeennn
Evet acile gittim cumaya randevu aldımYarın bir kadın doğum doktoruna git bence acile gittim sanırm dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet acile gittim cumaya randevu aldımYarın bir kadın doğum doktoruna git bence acile gittim sanırm dimi
Gittim bişey yapmadılar üzgünümCanım pembe ve kahveyse korkmayın derler, yoğun da olsa yerleşme olabilir. Umarım bebeğin seninledir kuzum. Keşke acile falan gitsen. İğne miğne yapıp bebeğin düşmesini engelleyebiliyorlar sanırım
Gitti bendenYerleşme kanaması olabilir bekle iki gün sonra sabah bida ver yada yarın sabah test yap bida varsa ama kendini ypratma iki gün sonra direk kan ver
Kirmizi kanamaya mi dönüştü?Gitti benden
İnşallah yerleşme kanamasıdkrGitti benden
Hala kahve ama çokKirmizi kanamaya mi dönüştü?
Çok fazla imkansız öyle olmasıİnşallah yerleşme kanamasıdkr
sevincim koşa sürdüMüjdeli haber beklerken umarım kötü bişey olmamıştır
Neden sonucun öyle çıktı onuda anlamıyorum ama belki kimyasal gebelik olabilirÇok fazla imkansız öyle olması
sevincim koşa sürdü
Yerleşme kanaması da olabilir inşallah öyledirArkadaşlar beta 13.80 kanamam var
GalibaNeden sonucun öyle çıktı onuda anlamıyorum ama belki kimyasal gebelik olabilir
Çok fazla amaYerleşme kanaması da olabilir inşallah öyledir
Allah büyük üzülme doktor ne diyecek bakalımGaliba
Merhaba yumurtlamayı kaçıncı gün gördünüzArkadaşlar merhaba regl olmama 5 gün var bugün test yaptım ilk beş dakikada çizgi çok silikti sonra yarım saatte falan böyle oldu
Son durum nedir canımÇok fazla ama
Maalesef düşük yaptımCanım seni üzmek istemem ama sanırım kimyasal gebelik geçiriyorsun. Ben 18 değerle öğrenmiştim kimyasalı. Ama üzülme lütfen. Tekrar hamile kalabilirsin. Hastaneden sonra yaz olur mu.
Kaybettim bebeğiSon durum nedir canım
Kaybettim bebeğiNeden sonucun öyle çıktı onuda anlamıyorum ama belki kimyasal gebelik olabilir
Ne zaman ve nasıl olur bu benim 2. KaybımCanım seni üzmek istemem ama sanırım kimyasal gebelik geçiriyorsun. Ben 18 değerle öğrenmiştim kimyasalı. Ama üzülme lütfen. Tekrar hamile kalabilirsin. Hastaneden sonra yaz olur mu.