Adet gününde test yaptım silik çıktı

Bilmiyorum canım daha önce de yaptım artı Med hiç pozitif olmadı böyle hemen çıktı çizgi çünkü açıkçası yanlış ise sevinirim hiç hazır değilim çünkü oğlum 1 yaşında. Eşim yüzünden 1 kere korunmasız ilişki oldu. Zaten olmuyor bizim dedi. Normalde hiç gecikmem de olmaz hayırlısı Allah'tan
Ben iki farklı eczaneden 2 farklı artimed aldim birisi hep pozitif verdi biriside hep negatif verdi kaç tane denediysem aynı oldu negatif veren pozitif olmadı pozitif verende negatif olmadı asla

Ben iki farklı eczaneden 2 farklı artimed aldim birisi hep pozitif verdi biriside hep negatif verdi kaç tane denediysem aynı oldu negatif veren pozitif olmadı pozitif verende negatif olmadı asla
Yarın ya test alacağım ya da kan vermeye giderim çocuklari birine birakabilirsem ikilemde kalmayi sevmiyorum negatif ya da pozitif hemen bilmem lazım kafam rahat olsun

Hayırlı olsun sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 darısı başımıza
Amin Allah razı olsun böyle bişey olacağına hiç ihmal vermezdim 10 senelik evliyim 2 tane tüp bebek tedavisi ile çocuğum var doğal yol ile ilk hamileliğim olacak. Rabbim isteyen herkese nasib etsin

Amin Allah razı olsun böyle bişey olacağına hiç ihmal vermezdim 10 senelik evliyim 2 tane tüp bebek tedavisi ile çocuğum var doğal yol ile ilk hamileliğim olacak. Rabbim isteyen herkese nasib etsin
Demiştiniz evet Allah işte nasibinizde varmış demek ki

Back
X